Kehittyvän yrityksen palvelut

Yrityspalvelu linkki kaupungin palveluihin


Kuopion kaupungin yrityspalvelu on yritysten suora linkki kaupungin palveluihin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, kuinka asiat hoituvat. Tarvittaessa teemme selvitystyön puolestasi.

  • lupa-asiat, kaavoitus
  • yritystontit
  • toimitilarakentaminen ja niihin liittyvät kysymykset
  • vapaat toimitilat
  • sijoittumispalvelut Kuopioon
  • keskustan kehittäminen
  • Kuopioon liittyneiden kuntien yrityspalvelut
  • yritysrekisterit

Neuvontapalvelut toimiville yrityksille


Ota meihin yhteyttä, kun yrityksesi suunnittelee toiminnan kehittämistä tai laajentumista uusille markkina-alueille Suomessa tai ulkomailla. Yrityspalvelun asiantuntijat auttavat kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa, olipa kyse rahoituksesta, kansainvälistymisestä, tuotekehityksestä tms. Palvelut räätälöidään tarpeen mukaisesti.

Yrittäjän Pika-apu


Vaivaako mieltäsi pieni tai iso ongelma tai kysymys - mietitkö miten edetä yrityksesi kanssa? Miten kasvaa, kehittyä, supistaa, työllistää? Tai onko ongelmana talous, hiertääkö markkinointi, henkilökunta, digitalisaatio... Tule esittämään kysymys Yrittäjän Pika-apuun paikalla oleville asiantuntijoille.  

Yrittäjän Pika-apu on maksuton matalan kynnyksen neuvontapalvelu ilman ajanvarausta tiistaiaamuisin klo 810 Yrittäjien toimistolla Kauppakeskus Aapelin B-rapussa (Kauppakatu 28 B, 3. krs, käynti katutasosta Kauppakadun ja Hallikadun kulmasta). Pika-apu käynnistyy 10.1.2017, ja jatkuu toistaiseksi joka tiistaiaamu samaan aikaan. 

Paikalla on yritysneuvonnan ja -koulutuksen asiantuntijoita. Jokaiselle asiakkaalle varataan noin 20 minuuttia ensiapu-aikaa henkilökohtaiseen tapaamiseen asiantuntijan kanssa. 

Palvelun tuottavat Kuopion Yrittäjät, Savon Yrittäjät, Kuopion kaupungin yrityspalvelu, Kuopionseudun Uusyrityskeskus, Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Savonia-ammattikorkeakoulu Oy.

Yritystulkista oppaat omatoimiseen työskentelyyn


Yritystulkista löydät oppaat yritystoiminnan arjen tilanteisiin. Opasta hyödyntäen voit suunnitella yrityksen taloutta ja liiketoimintaa, laatia sopimuksia sekä täyttää yritystoiminnassa tarvittavat lomakkeet. Yritystulkin käyttö on maksutonta. Kuopion kaupungin yrityspalvelu tarjoaa palvelun alueen yrittäjien käyttöön vuoden 2017 alusta. Lue lisää...

Neuvoja omistajavaihdoksiin


Sujuvat omistajanvaihdokset Savossa on hanke, jonka tavoitteena on parantaa yrittäjien, yritysneuvojien ja taloushallinnon ammattilaisten osaamista omistusjärjestelyiden valmistelussa ja toteuttamisessa. Samalla luodaan turvaverkkoa heikossa tilanteessa oleville yrittäjille. Lue lisää...