Kiireetön hoito

Jokaisella kuopiolaisella on hoitotiimi, joka määräytyy automaattisesti asukkaan kotiosoitteen perusteella. Hoitotiimin lääkäreille ja hoitajille varataan aika puhelimitse, ja yhteydenoton  ajankohdat hoitotiimeihin löytyvät terveysasemien yhteydestä Yhteydenottoajat hoitotiimeihin -sivulta. Puhelusta ja jonotusajasta menee normaali oman operaattorin sopimuksen mukainen puhelumaksu.

Kun soitat tiimisi puhelinnumeroon, saat hoito-ohjeet tai sinulle varataan aika hoitajan, lääkärin tai fysioterapeutin vastaanotolle. Akuutteihin tuki- ja liikuntaelinoireisiin liittyen sinulle voidaan varata kantakaupungin alueella aika fysioterapeutin suoravastaanotolle.

Tiimihoitajilla on myös omia vastaanottoja. Monet säännölliset seurantakäynnit hoituvat hoitajan vastaanotoilla. Lisäksi hoitajat muun muassa hoitavat haavoja ja poistavat ompeleita, kirjoittavat sairaus- ja hoitolomatodistuksia ja valmistelevat reseptien uusimiset. Hammashoidon ajanvarauksen tiedot löytyvät suun ja hampaiden hoidon ajanvaraus -sivuilta.

Ajanvaraushaku 

Kirjoita osoitteesi hakukenttään. Kirjoita vain katuosoite ja sen numero, ei rapun numeroa, postinumeroa tai -toimipaikkaa, koska silloin haku ei toimi.

Terveysasemien yhteydenottoajat ja osoitteet löytyvät yhteydenottoajat hoitotiimeihin -sivulta. Puhelusta ja jonotusajasta menee normaali oman operaattorin sopimuksen mukainen puhelumaksu.

 

Terveyspalvelut ilman ajanvarausta Terveyspalvelut ilman ajanvarausta