Konsertit 2018


Nilsiän musiikki- ja tanssileiri tarjoaa kuultavaa joka päivä. Katso konserttiohjelma tästä.

Ti 26.6. Omia ja 60-luvun parhaita iskusävelmiä - Rita Linna ja Studio-orkesteri esittää. Nilsiän Manttu klo 19:00. Liput 10 €.
Ke 27.6. Kauneimmat kesälaulut – lauletaan yhdessä.
Nilsiän satama klo 19. Vapaa pääsy.
To 28.6. Suomalaisin sävelin – Sopraano Sanna Matinniemi
Nilsiän kirkko klo 19:00. Käsiohjelma 10 €.
To 28.6. Mariana Zwarg Sexteto Universal. Kansainvälinen huippuvierailu! Jamit.
Bar Kaiku klo 21:00. K-18. Liput 5 €.
Pe 29.6. Aikuisten laulukurssin konsertti.
Nilsiän Manttu klo 16:00. Vapaa pääsy. Käsiohjelma 2 €.
La 30.6. Bändikurssilaiset esiintyvät.
Nilsiän liikuntatalo klo 18. Käsiohjelma 2 €.
La 30.6. Matinea klo 16 Nilsiän kirkko – Leirin opiskelijat esiintyvät. Käsiohjelma 2 €.
Su 1.7. Suvimarkkinat – leirin opiskelijat esiintyvät.
Nilsiän satama. Vapaa pääsy.
Su 1.7. Muskarin ja lastentanssin päätöskonsertti
Nilsiän liikuntatalo klo 10:00. HUOM! Paikka vaihtunut. Vapaa pääsy.
Su 1.7. Nilsiän musiikki- ja tanssileirin päätöskonsertti
Nilsiän liikuntatalo klo 14:30. Käsiohjelma 2 €.

Viikolla 26 Open Stage Bar Kaikussa joka ilta.

Nilsiän musiikki- ja tanssileirillä kansainvälinen huippuvierailu
 

Nilsiän musiikki- ja tanssileirillä 25.6.-1.7.2018 tullaan kuulemaan kovatasoinen konserttikattaus kansainvälisiä huippunimiä unohtamatta.  Konserttikimaran aloittaa tiistaina 26.6. klo 19:00 Nilsiän Mantulla seitsenhenkinen Rita Linna ja Studio-orkesteri, joka tarjoaa nostalgista tunnelmaa 60-luvun iskusävelmin ja parhain omin tuotannoin. Rita Linna -taiteilijanimen takaa löytyy kokenut laulaja ja CVT-laulupedagogi, jonka juuret ovat Kuopiossa. Studio-orkesteri koostuu suomalaisista huippumuusikoista.

Torstaina 28.6. klo 19:00 kuullaan Nilsiän kirkossa valovoimaista, kansainvälisissäkin laulukilpailuissa menestynyttä sopraano Sanna Matinniemeä säestäjänään Jenna Ristilä. Ohjelmistossa mm. Merikantoa ja suomalaisia kansansävelmiä.

Torstai-ilta 28.6. jatkuu kansainvälisellä huippuvierailulla kun Mariana Zwarg Sexteto Universal soittaa Bar Kaikussa klo 21:00 (K-18). Yhtye koostuu kuudesta huippumuusikosta, jotka edustavat viittä eri kansallisuutta (BRA/DEN/FRA/GER/FIN). Kokoonpano johtaa Mariana Zwarg, brasilialaisen musiikkinero Hermeto Pascoalin kummilapsi ja basistinsa Maestro Itiberê Zwargin tytär. Musiikillisesti on kyse brasilialaisten musiikkityylien, maailmanmusiikin ja jazzin risteytyksestä. Tuloksena on tanssillista ja inspiroivan iloista musiikkimagiaa. Ilta jatkuu jameilla. Yhtye konsertoi myös perjantaina klo 11-11:30 Nilsiän liikuntatalolla.

Leirillä on tarjolla opetusta yli 30 eri aineessa lastentanssista viihdeorkesteriin. Uutuuskursseina tänä vuonna ovat mm. Paritanssin ABC- ja Pilates-lyhytkurssit. Leirillä opettavat jälleen nimekkäät opettajat esimerkiksi kitaravirtuoosi Pauli Halme, Tanssikoulu Wision Anne-Riina ja Tapani, sekä Suurlähettiläät -yhtyeestäkin tunnettu Jussu Pöyhönen. Ilmoittautumisaika on parhaillaan menossa ja jatkuu 15.5. saakka.

Kurssit ja koko ohjelma https://www.kuopio.fi/nilsian-musiikki-ja-tanssileiri

Oikeudet muutoksiin pidetetään!