Koronatartuntojen tilanne Kuopiossa

Tälle sivulle päivitetäään tietoja koronatartuntojen tilanteesta Kuopiossa. Tiedotamme koronatartuntamääristä tiistaisin ja perjantaisin. Koronan jäljitystyötä kohdennetaan jatkossa todellisen leviämisriskin tapauksiin ja virallisia karanteeneja kohdistetaan vain suuren riskin tilanteisiin. Jokaisen tulee itse ottaa yhä enemmän vastuuta toiminnastaan ja noudattaa karanteeniin verrattavia olosuhteita, mikäli on altistunut koronalle.

Suosittelemme maskin käyttöä ja turvavälien huomioimista aina, kun liikut ihmisten parissa.

28.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen Kuopiossa ei ole todettu uusia koronatartuntoja. Tiedossamme ei ole myöskään joukkoaltistumisia.

 

 


27.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen Kuopiossa ei ole todettu uusia koronatartuntoja. Tiedossamme ei ole myöskään joukkoaltistumisia.


26.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen Kuopiossa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Toinen tartunnoista on peräisin ulkomailta ja toinen tartunnan saaneista on ollut jo valmiiksi karanteenissa altistumisen vuoksi. Tiedossamme ei ole uusia joukkoaltistumisia.


25.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen Kuopiossa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa. Toinen tartunnoista liittyy aiempaan tartuntaketjuun. Toinen tartunnan saaneista on jo ollut valmiiksi karanteenissa altistumisen vuoksi.

Koronavirukselle on saattanut altistua ravintola Barot’sissa perjantaina 21.5. klo 17.45–18.45. Paikalla kyseisenä ajankohtana olleita pyydetään seuraamaan oireitaan ja hakeutumaan testiin, mikäli lieviäkin oireita esiintyy: www.kuopio.fi/koronatestaus-kuopiossa


24.5.2021

Perjantain tiedotteemme jälkeen ei ole ilmennyt uusia tartuntoja.
 
Koronavirukselle on voinut altistua ravintola Isä Camillossa to 20.5. klo 19.15-20.15.

 


21.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen Kuopiossa on todettu yksi uusi koronatartunta, joka on peräisin ulkomailta.

Koronalle on voinut altistua sataman hotelli Scandicin aamupalalla pe 21.5. klo 6.30-7.00. Paikalla kyseisenä ajankohtana olleita pyydetään seuraamaan oireitaan ja hakeutumaan testiin, mikäli lieviäkin oireita esiintyy: www.kuopio.fi/koronatestaus-kuopiossa


20.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen ei Kuopiossa ole ilmennyt uusia koronatartuntoja tai joukkoaltistumisia.

19.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen Kuopiossa on ilmaantunut neljä uutta koronatartuntaa, joista yksi on saatu ulkomailta ja kolme kotimaasta. Tiedossamme ei ole joukkoaltistumisia.

18.5.2021

Eilisen tiedotteemme jälkeen Kuopiossa on ilmaantunut yksi uusi koronatartunta, joka on saatu ulkomailta. Tiedossamme ei ole joukkoaltistumisia.


17.5.2021

Edellisen tiedotteemme jälkeen ei Kuopiossa ole ilmennyt uusia koronatartuntoja tai joukkoaltistumisia.

Epäiletkö koronatartuntaa? Epäiletkö koronatartuntaa?