Kuopion Tilakeskus Kuopion Tilakeskus

PL 1097 (Suokatu 42)
70111 Kuopio
tilakeskus(at)kuopio.fi

Kuopion Tilakeskus on avoinna valtuustotalon aukioloaikoina

Henkilöstön yhteystiedot (pdf)

Verkkolaskuosoite
0037017145078700

Operaattori Pagero Oy
Välittäjän tunnus 003723609900

Kuopion Tilakeskuksen laskutusohje toimittajille (pdf)

Vapaa-aika ja hyvinvointi,  Tilavaraukset

Kuopion Tilakeskuksen toimintasääntö (pdf)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion museon ja pääkirjaston yhdistävä Tiedon ja tarinoiden kortteli harjakorkeudessaan – rakennushanke esittäytyy Kohtaamossa torstaina 30.1.

Kuopion museon peruskorjaus ja laajennus -hankkeen työmaavaihe alkoi vuoden 2018 loppupuolella ja vanhan osan peruskorjaus sekä laajennusosa valmistuvat syksyllä 2020. Ensimmäiset näyttelyt uusiin tiloihin valmistuvat 2021 keväälle, jolloin uutta museota pääsee ihastelemaan myös yleisö. Rakennushanke sekä kirjasto ja museot esittelevät toimintojaan Kohtaamossa torstaina 30.1.2020.
Lue lisääTietojaKuopion museon ja pääkirjaston yhdistävä Tiedon ja tarinoiden kortteli harjakorkeudessaan – rakennushanke esittäytyy Kohtaamossa torstaina 30.1. »

Entisen Lippumäen jäähallin muutostyöt sisäliikuntatilaksi ovat alkaneet

Lippumäen kalliosuojassa aiemmin toiminut jäähalli muutetaan sisäliikuntatilaksi ja uimahalli sekä muut tilat korjataan toimivuuden varmistamiseksi pitkälle tulevaisuuteen. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 6,0 miljoonaa euroa. Hanke ajoittuu vuosille 2019-2021. Jäähallissa työt ovat alkaneet purkutöillä. Uimahalli sekä kuntosalit sulkeutuvat 31.5.2020.
Lue lisääTietojaEntisen Lippumäen jäähallin muutostyöt sisäliikuntatilaksi ovat alkaneet »

Vähähiilinen hirsikoulu Kuopion läntiselle maaseutualueelle

Kuopion läntinen maaseutualue on maantieteellisesti laaja alue, jonka vahvimmat asumiskeskittymät ovat Kaislastenlahti, Rytky ja Hirvilahti. Alueen kunnoltaan sekä toiminnoiltaan puutteelliset koulukiinteistöt korvataan nyt uudella hirsirakennuksella, joka otetaan käyttöön vuoden 2021 alussa. Rakennustyöt alkoivat purkutöillä 24.6.2019 ja ensimmäiset hirret asennetaan 2.12.2019 alkaen.
Lue lisääTietojaVähähiilinen hirsikoulu Kuopion läntiselle maaseutualueelle »

Kuopion kantakaupungin pelastusasemat keskustaan ja Petoselle

Kuopion Tilakeskus on käynnistänyt hankinnan Kuopion kantakaupungin pelastusasemien rakentamisesta keskustaan ja Petosen alueelle. Pelastusasemat toteutetaan vuokranantajan tai hänen hankkimansa rahoittajan taseeseen. Kuopion kaupunki sitoutuu vuokraamaan täysin käyttövalmiit pelastusasemat tontteineen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Pohjois-Savon pelastuslaitoksen käyttöön.
Lue lisääTietojaKuopion kantakaupungin pelastusasemat keskustaan ja Petoselle »

Rytkyn koulun toiminta siirtyy Hiltulanlahteen ja Pitkälahteen vuoden 2020 alusta

Rytkyn koulun toiminta siirtyy ensi vuoden alusta vuokratiloihin. Vuonna 1954 valmistuneessa koulurakennuksessa henkilökunta ja oppilaat ovat raportoineet sisäilman heikentyneestä laadusta. Rakennuksessa on tehty kuluvan vuoden aikana käyttöä turvaavia toimenpiteitä ja korjauksia, mutta niillä ei ole saavutettu riittävää parannusta sisäilmaolosuhteisiin.
Lue lisääTietojaRytkyn koulun toiminta siirtyy Hiltulanlahteen ja Pitkälahteen vuoden 2020 alusta »

Kaupungintalon kuntotutkimukset käynnistyivät

Kaupungintalon kuntotutkimukset käynnistyivät. Kuntotutkimusten avulla hankitaan tietoa kaupungintalon peruskorjauksen suunnittelun tueksi. Tavoitteena on saada kuntotutkimukset tehtyä lokakuun loppuun mennessä.
Lue lisääTietojaKaupungintalon kuntotutkimukset käynnistyivät »