Kuopion Tilapalvelut


 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Sähköautojen latauspisteitä avattu Suokadulla

Kuopion kaupungin ensimmäiset omat sähköautojen latauspisteet on avattu valtuustotalon pysäköintipaikalla Suokadulla. Niillä voi ladata virtaa sähkö- ja hybridiautoon eParking-sovelluksen avulla.
Lue lisääTietojaSähköautojen latauspisteitä avattu Suokadulla »

Entisen Kevaman rakennuksen purkaminen alkaa

Entinen Kevaman teollisuus-/toimistorakennus puretaan. Osoitteessa Itkonniemenkatu 65 sijaitseva huonokuntoinen rakennus on ollut viimeiset vuodet käyttämättömänä. Purettavan rakennuksen pinta-ala on noin 2 711 m2.
Lue lisääTietojaEntisen Kevaman rakennuksen purkaminen alkaa »

Hatsalan uudelle yläkoululle etsinnässä uusi paikka

Hatsalan koulu ei voi sijoittua alkuperäisen suunnitelman mukaiseen paikkaan, nykyisen koulun tontille. Tontilla esiintyy paikoin korkeita pienhiukkaspitoisuuksia, ja tontille olisi jouduttu tekemään myös erittäin korkeita meluntorjuntarakenteita alueen moottoritieliikenteen aiheuttamien korkeiden desibelimäärien vuoksi. Uusia paikkoja koululle etsitään sekä keskustasta että keskustan lähialueilta.
Lue lisääTietojaHatsalan uudelle yläkoululle etsinnässä uusi paikka »

Kuopion taidelukio Lumitin kuntotutkimukset ja jatkotoimenpiteet

Kuopion Tilakeskus on teettänyt Lumitin tiloissa (ent. Yhteiskoulu) kuntotutkimuksia, joilla on selvitetty rakennuksen mahdollisen perusparannustarpeen laajuutta. Vuoden 2019 aikana tiloissa on tehty rakenneavauksia, haitta-ainekartoituksia sekä tutkittu ilmanvaihtojärjestelmiä ja muuta talotekniikkaa korjaustarpeiden selvittämiseksi.
Lue lisääTietojaKuopion taidelukio Lumitin kuntotutkimukset ja jatkotoimenpiteet »

Kuopion museon ja pääkirjaston yhdistävä Tiedon ja tarinoiden kortteli harjakorkeudessaan – rakennushanke esittäytyy Kohtaamossa torstaina 30.1.

Kuopion museon peruskorjaus ja laajennus -hankkeen työmaavaihe alkoi vuoden 2018 loppupuolella ja vanhan osan peruskorjaus sekä laajennusosa valmistuvat syksyllä 2020. Ensimmäiset näyttelyt uusiin tiloihin valmistuvat 2021 keväälle, jolloin uutta museota pääsee ihastelemaan myös yleisö. Rakennushanke sekä kirjasto ja museot esittelevät toimintojaan Kohtaamossa torstaina 30.1.2020.
Lue lisääTietojaKuopion museon ja pääkirjaston yhdistävä Tiedon ja tarinoiden kortteli harjakorkeudessaan – rakennushanke esittäytyy Kohtaamossa torstaina 30.1. »

Kuopion Tilapalvelut Kuopion Tilapalvelut

PL 1097 (Suokatu 42)
70111 Kuopio
tilapalvelut(at)kuopio.fi

Kuopion Tilapalvelut on avoinna valtuustotalon aukioloaikoina

Henkilöstön yhteystiedot (pdf)

Verkkolaskuosoite
0037017145078700

Operaattori Pagero Oy
Välittäjän tunnus 003723609900

Laskutusohje toimittajille (pdf)

Vapaa-aika ja hyvinvointi,  Tilavaraukset

Kuopion Tilapalvelut toimintasääntö (pdf)