Lähtevät ja saapuvat oppilaat

Muuttaminen Kuopioon


Jos oppilas muuttaa kesken peruskoulun Kuopioon, tulee huoltajan olla yhteydessä osoitteen mukaisen lähikoulun rehtoriin ja sopia hänen kanssaan tarkemmin käytännön yksityiskohdista. Mikäli huoltajalla ei ole tiedossa osoitteen mukaista lähikoulua, voi hän varmistaa tiedon lähimmän koulun rehtorilta tai Kuopion kaupungin kouluvirastolta:

suunnittelija
Eila Kumpulainen
044 718 4001
eila.anneli.kumpulainen(at)kuopio.fi

Muuttaminen Kuopion sisällä


Mikäli Kuopiossa asuva oppilas muuttaa kesken peruskoulun Kuopion sisällä, tulee oppilaan huoltajan olla mahdollisimman pian yhteydessä sekä oppilaan nykyisen koulun rehtoriin että oppilaan uuden lähikoulun rehtoriin. Pääsääntöisesti oppilas vaihtaa muuttotilanteessa uuden osoitteensa mukaiseen lähikouluun. Oppilaan on myös mahdollista jatkaa koulunkäyntiä samassa koulussa kuin tähän saakka, mikäli koulussa on tilaa ja huoltajat huolehtivat mahdollisista koulumatkakustannuksista. Koulun rehtori tekee päätöksen muuttavan oppilaan koulupaikasta.

Muuttaminen pois Kuopiosta


Mikäli oppilas muuttaa toiselle paikkakunnalle, tulee huoltajan ilmoittaa muuttamisesta nykyisen koulun rehtorille. Koulut hoitavat lähtevien ja saapuvien oppilaiden paperit ym. oppilasasiat keskitetysti Kuopion kaupungin kouluviraston kautta.

Lisätietoja:
hallintosihteeri Anni Hartikainen

044 718 4211
oppilasasiat.kop@kuopio.fi

Kuopioon muuttavien oppilaiden paperit toimitetaan Kuopion kaupungin kouluvirastoon osoitteella:

Kuopion kaupunki
Kasvun ja oppimisen palvelualue
Perusopetus / Oppilasasiat
Asemakatu 38 - 40 A, 3. krs
70110 KUOPIO