Liikkis-ranneke

Kuopiolaisille lapsille ja nuorille tarkoitetussa Liikkis-rannekkeessa kaupungin tuottamia hyvinvointipalveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen.

Liikkis-rannekkeeseen ovat oikeutettuja kaikki alle 20-vuotiaat kuopiolaiset. Rannekkeen voi hankkia Kuopio-hallin, Kuntolaakson uimahallin sekä Lippumäen asiakaspalvelupisteistä 6 tai 12 kuukaudeksi kerrallaan. Rannekkeen hinta on

  • 40 € / 6 kk
  • 70 € / 12 kk
  • lisäksi tulee ostaa 7,90 € maksava ranneke, johon etu ladataan.

Rannekkeella voi käyttää Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleja sekä niiden kuntosaleja ja Kuopio-hallin kuntosalia sekä juoksurata-aluetta. Etuihin kuuluu myös Kino Kuvakukon näytökset teatterin ikärajojen mukaisesti. Lisäksi rannekkeella saa 10 € alennuksen Kuopion kansalaisopiston alle 20-vuotiaille suunnattujen kurssien kurssimaksuista. Rannekkeen palvelutarjontaa täydennetään jatkossa.

Lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeen rinnalla Kuopion kaupunginorkesteri ja kaupunginteatteri tarjoavat kaikille alle 20-vuotiaille ja opiskelijoille esityspäivänä lunastetut liput hintaan 4 €, mikäli lippuja on vielä tuolloin jäljellä. Etu koskee orkesterin kausikonsertteja ja on lunastettavissa Kuopion Musiikkikeskuksesta. Kaupunginteatterin esityksiin etuliput voi lunastaa kaupunginteatterin myyntipisteistä esityspäivänä. Etu koskee Kuopion kaupunginteatterin omia esityksiä.

Hyvinvointirannekkeen palveluiden lisäksi kaupunki tarjoaa maksutta alle 18-vuotiaille edelleen muun muassa kirjastopalveluja ja kaupungin museoiden palveluja. Myös supersyysloman ja hyperhiihtoloman maksuton tarjonta sekä K9-kortin sisältö säilyvät ennallaan.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Liikunnanohjaaja Laura Korhonen
laura.maria.korhonen@kuopio.fi, 044 718 1303

Kulttuurisuunnittelija Nina Venäläinen
nina.venalainen@kuopio.fi, 044 718 5142