Yhteystiedot Yhteystiedot

Opetusjohtaja
Leena Auvinen
044 718 4003


Lukio-opetuspäällikkö
Antti Kervinen
044 718 4040

Hallintosihteeri
Kaisa Lumilampi
044 718 4025

etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi

kirjaamo.kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion lukioiden opiskelijavalinta tehty - lisähaku vapaaksi jääneisiin opiskelupaikkoihin alkaa 15.6.

Kuopion lukioiden vuoden 2018 opiskelijavalinta on tehty. Alin hyväksytty lukuaineiden keskiarvo on 7,00 (vuonna 2017: 7,15). Katso Kuopion lukioihin yhteishaussa 2018 valittujen uusien opiskelijoiden nimilistat kouluittain täältä. Listoissa on vain niiden opiskelijoiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nettijulkaisuun. Täydelliset listat valituista opiskelijoista on nähtävänä lukioiden ovilla ja Vuorikatu 27 A-portaan ikkunassa torstaina 14.6.2018 klo 8.00 alkaen.
Lue lisääTietojaKuopion lukioiden opiskelijavalinta tehty - lisähaku vapaaksi jääneisiin opiskelupaikkoihin alkaa 15.6. »

Kuopio Fiksusti kouluun -haastekilpailun toiseksi voittajaksi – oppilaiden liikenneraadit ratkomaan koulumatkaliikkumisen haasteita

Liikkuva koulu -ohjelma ja Sitra haastoivat huhtikuussa kaikki Suomen kunnat lisäämään fiksua liikkumista koulumatkoilla ja koulupäivän aikana. Ratkaisuja fiksun liikkumisen esteisiin ja 60 000 euron kehittämisavustusta haki yhteensä 18 kuntaa eri puolilta Suomea. Haastekilpailun voittajiksi valittiin Kuopio ja Kangasala.
Lue lisääTietojaKuopio Fiksusti kouluun -haastekilpailun toiseksi voittajaksi – oppilaiden liikenneraadit ratkomaan koulumatkaliikkumisen haasteita »

Kuopiossa vietetään lentopallojuhlaa 7.-10.6.2018

Lentopallon suurtapahtuma Power Cup on nyt täällä! Viikonvaihteessa 10 000 henkilöä saapuu pelaamaan, valmentamaan ja kannustamaan Puijon urheilualueen ja Kuopio-hallin alueille. Myös kaupunkilaisille avoin avajaistapahtuma järjestetään torstai-iltana 7.6. torilla klo 19 alkaen. Avaustervehdysten ja palkitsemisten lisäksi iltaa tähdittää Isac Elliot.
Lue lisääTietojaKuopiossa vietetään lentopallojuhlaa 7.-10.6.2018 »

Kuopiossa laitetaan Metsäreppu selkään ja lähdetään ulos oppimaan

Ulos oppimaan Kuopiossa -hankkeessa turvataan ja lisätään Kuopion alakoulujen lähiluonnon opetus- ja virkistyskäyttöä. Ulkona oppimisen etuja ovat raitis ilma, liikunnan lisääminen koulupäiviin ja eri aistien hyödyntäminen oppimisessa. Aivan huomaamatta tulee myös harjoiteltua pari- ja ryhmätyöskentelytaitoja innostavan ja leikinomaisen tekemisen kautta.
Lue lisääTietojaKuopiossa laitetaan Metsäreppu selkään ja lähdetään ulos oppimaan »