Nilsiän Hyvinvointitori

Terve Kuopio -kioskin toimipisteet on toistaiseksi suljettu koronatilanteen takia.

Korvaavana palveluna toimii lähetteetön ja ajanvarauksellinen fysioterapianeuvonta pääterveysasemalla (Tulliportinkatu 15 H, 3. krs). Voit tehdä ajanvarauksen Kuopion kaupungin eTerveyspalvelujen (www.kuopio.fi/eterveyspalvelut) kautta, edellyttää sähköistä tunnistautumista. Palvelu on maksuton ja korvaa toistaiseksi Terve Kuopio -kioskin fysioterapiavastaanoton. Suosittelemme edelleen maskin käyttöä kuntoutusasioinnissa.

--

Hyvinvointitori on terveyskeskuksen toimipiste, joka tarjoaa itsehoitoa edistävää palvelua. Tuemme asiakkaan omia kykyjä terveytensä edistämisessä. Hyvinvointitoritoiminta on ennaltaehkäisevää ja kiireetöntä.

KESKIVIIKKOISIN klo 12-14 fysioterapeutti ja sairaanhoitaja antavat terveyttä edistävää neuvontaa ja itsehoidon ohjausta. Fysioterapiassa tarjoamme 1-3 ohjauskäyntiä ja ohjaamme jatkokanavien löytämisessä.

PERJANTAISIN klo 12-14 tavattavissa fysioterapeutti ja terveydenhoitaja. Tällöin on mahdollisuus mm. jäykkäkouristusrokotuksiin. Tarvittaessa myös muiden rokotteiden pistokset, mutta asiakkaalla on oltava omat rokotteet mukana. Fysioterapiassa tarjoamme 1-3 ohjauskäyntiä ja ohjaamme  jatkokanavien löytämisessä.

Lisäksi tiloissa on tarjolla verenpaineen itsemittauspiste ja mahdollisuus sähköiseen asiointiin asiakaspäätteellä.

Yhteystiedot ja aukioloajat Yhteystiedot ja aukioloajat

Nilsiän Hyvinvointitori
Pisantie 10

  • Toistaiseksi suljettu koronatilanteen takia.

Fysioterapeutin ja sairaanhoitajan päivä
Ke klo 12–14

Fysioterapeutin ja terveydenhoitajan päivä
Pe klo 12–14