Nilsiän musiikki- ja tanssileiri


Nilsiän 58. valtakunnallinen musiikki- ja tanssileiri järjestetään 25.6-1.7.2018 Nilsiässä. Ilmoittautuminen käynnistyy 15.3.2018 tältä sivustolta. Vuoden 2017 leirille osallistui yli 130 opiskelijaa, jotka saivat opetusta 30 eri aineessa. Leirin konsertit keräsivät satoja kuulijoita leiriviikon aikana.

Leiri tarjoaa laadukasta musiikin- ja tanssin opetusta kauniissa Nilsiässä. Musiikkileirille ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pidemmälle ehtineet musikantit ja tanssijat. Kurssivalikoimaa on tarjolla koko perheelle vauvasta vaariin.

Nilsiä sijaitsee Savon sydämessä, noin 55 km Kuopiosta koilliseen ja sinne on hyvät liikenneyhteydet. Leiriläiset voivat majoittua leirin välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa ja leirillä on ympärivuorokautinen valvonta. Myös Tahkon majoituspalvelut ovat lähellä ja yksi kurssi järjestetäänkin Tahko Spa:n tiloissa.

Leiri tarjoaa mahdollisuuden edistyä musiikkiharrastuksessa myös kesällä ja kokeilla vaikka jotain uutta instrumenttia. Leirin ammattitaitoiset opettajat ohjaavat opiskelijaa hänen lähtötasonsa huomioiden. Viikon aikana järjestetään myös useita konsertteja eri puolella Nilsiää. Leiri tarjoaa myös korkeatasoista konserttiohjelmaa ja musiikin iloa leiriläisille, alueen vakinaisille ja kesäasukkaille sekä matkailijoille.

Musiikki- ja tanssileirin yleisinfo


Leirillä voi opiskella klassista ja pop-jazz-musiikkia, sekä tanssia hyvien opettajien johdolla. Henkilökohtaisten soitto- ja laulutuntien lisäksi voi soittaa orkesterissa tai bändissä; laulaa kuorossa, osallistua Musiikin Perusteet -kursseille tai muskaritoimintaan. Leirillä on lisäksi teemoiltaan vaihtuvia workshop-kursseja.

Leirin opetus järjestetään Nilsiän Yhtenäiskoulun ja Nilsiän lukion tiloissa, Nilsiän liikuntatalolla, Nilsiän Mantulla sekä Nilsiän virastotalolla. Yksi kurssi järjestetään Tahko Span kokoustiloissa. Leiriläiset majoittuvat ja ruokailevat Nilsiän Yhtenäiskoulun tiloissa. Aikuiset leiriläiset majoitetaan pääsääntöisesti Tähtiportti-oppilasasuntolaan. Valikoimasta löytyy myös kursseja ilman majoitusta ja ruokailua.

Lisätietoja leiristä Lisätietoja leiristä

Kulttuurisuunnittelija
Tiina Taskinen-Viinikainen
044 748 2374
tiina.taskinen-viinikainen(at)kuopio.fi

Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissasa Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissasa