Nilsiän musiikki- ja tanssileiri


Nilsiän 57. valtakunnallinen musiikki- ja tanssileiri järjestetään 26.6-2.7.2017 Nilsiässä. Leiri tarjoaa laadukasta musiikin- ja tanssin opetusta kauniissa Nilsiässä. Musiikkileirille ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pidemmälle ehtineet musikantit ja tanssijat. Kurssivalikoimaa on tarjolla koko perheelle vauvasta vaariin.

Nilsiä sijaitsee Savon sydämessä, noin 55 km Kuopiosta koilliseen ja sinne on hyvät liikenneyhteydet. Leiriläiset voivat majoittua leirin välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa ja leirillä on ympärivuorokautinen valvonta. Myös Tahkon majoituspalvelut ovat lähellä ja yksi kurssi järjestetäänkin Tahko Spa:n tiloissa.

Leiri tarjoaa mahdollisuuden edistyä musiikkiharrastuksessa myös kesällä ja kokeilla vaikka jotain uutta instrumenttia. Leirin ammattitaitoiset opettajat ohjaavat opiskelijaa hänen lähtötasonsa huomioiden. Viikon aikana järjestetään myös useita konsertteja eri puolella Nilsiää. tarjoaa myös korkeatasoista konserttiohjelmaa ja musiikin iloa leiriläisille, alueen vakinaisille ja kesäasukkaille sekä matkailijoille.

Musiikki- ja tanssileirin yleisinfo


Leirillä voi opiskella klassista ja pop-jazz-musiikkia, sekä tanssia hyvien opettajien johdolla. Henkilökohtaisten soitto- ja laulutuntien lisäksi voi soittaa orkesterissa tai bändissä; laulaa kuorossa, osallistua Musiikin Perusteet -kursseille tai muskaritoimintaan. Leirillä on lisäksi teemoiltaan vaihtuvia workshop-kursseja.

Leirin opetus järjestetään Nilsiän Yhtenäiskoulun ja Nilsiän lukion tiloissa, Nilsiän liikuntatalolla, Nilsiän Mantulla sekä Nilsiän virastotalolla. Yksi kurssi järjestetään Tahko Span kokoustiloissa. Leiriläiset majoittuvat Nilsiän Yhtenäiskoulun yläkoulun tiloissa. Aikuiset leiriläiset,majoitetaan pääsääntöisesti Tähtiportti-oppilasasuntolaan. Majoitus on oppilaille, opettajille ja työssäoppijoille maksuton lukuun ottamatta mahdollista aikuisleiriläisten majoitusta Tahko Span tiloissa. Leiriläiset ruokailevat Nilsiän Yhtenäiskoulun alakoululla.

Lisätietoja leiristä Lisätietoja leiristä

Kulttuurisuunnittelija
Tiina Taskinen-Viinikainen
vastuualue tapahtumat
044 748 2374
tiina.taskinen-viinikainen(at)kuopio.fi

Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissasa Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissasa