Nilsiän musiikki- ja tanssileiri

Voit ilmoittautua leirille tästä

Nilsiän 58. valtakunnallinen musiikki- ja tanssileiri järjestetään 25.6.-1.7.2018 Nilsiässä. Ilmoittautuminen on edelleen käynnissä, sillä lisämaksutonta ilmoittaumisaikaa on jatkettu 22.5.2018 asti!

Leirillä voi opiskella klassista ja pop-jazz-musiikkia, sekä tanssia hyvien opettajien johdolla. Henkilökohtaisten soitto- ja laulutuntien lisäksi voi soittaa orkesterissa tai bändissä; laulaa kuorossa, osallistua Musiikin Perusteet -kursseille tai muskaritoimintaan. Leirillä on lisäksi teemoiltaan vaihtuvia workshop-kursseja.

Leirin opetus järjestetään Nilsiän Yhtenäiskoulun ja Nilsiän lukion tiloissa, Nilsiän liikuntatalolla, Nilsiän Mantulla sekä Nilsiän virastotalolla. Yksi kurssi järjestetään Tahko Span kokoustiloissa. Leiriläiset majoittuvat ja ruokailevat Nilsiän Yhtenäiskoulun tiloissa. Aikuiset leiriläiset majoitetaan pääsääntöisesti Tähtiportti-oppilasasuntolaan. Lisää majoitusvaihtoehtoja löytyy tältä sivulta alas skrollatessa. Valikoimasta löytyy myös kursseja ilman majoitusta ja ruokailua.

Yleistietoa leiristä

Vuoden 2017 leirille osallistui yli 130 opiskelijaa, jotka saivat opetusta 30 eri aineessa. Leirin konsertit keräsivät satoja kuulijoita leiriviikon aikana. Leiri tarjoaa laadukasta musiikin- ja tanssin opetusta kauniissa Nilsiässä. Musiikkileirille ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin jo pidemmälle ehtineet musikantit ja tanssijat. Kurssivalikoimaa on tarjolla koko perheelle vauvasta vaariin.

Nilsiä sijaitsee Savon sydämessä, noin 55 km Kuopiosta koilliseen ja sinne on hyvät liikenneyhteydet. Leiriläiset voivat majoittua leirin välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa majoitusrakennuksissa ja leirillä on ympärivuorokautinen valvonta. Myös Tahkon majoituspalvelut ovat lähellä ja yksi kurssi järjestetäänkin Tahko Spa:n tiloissa.

Leiri tarjoaa mahdollisuuden edistyä musiikkiharrastuksessa myös kesällä ja kokeilla vaikka jotain uutta instrumenttia. Leirin ammattitaitoiset opettajat ohjaavat opiskelijaa hänen lähtötasonsa huomioiden. Viikon aikana järjestetään myös useita konsertteja eri puolella Nilsiää. Leiri tarjoaa myös korkeatasoista konserttiohjelmaa ja musiikin iloa leiriläisille, alueen vakinaisille ja kesäasukkaille sekä matkailijoille.

Majoitustarjous

Musti- ja Mirri -lemmikkihotelli on tehnyt Nilsiän musiikki- ja tanssileirille edullisen tarjouksen leiriviikon ajalle: Tahkolla Musti ja Mirri lemmikkihotellista (huoneistohotellityyppinen) leirin aikainen ma-su majoitus hintaan 249€ (sis. loppusiivous). (Liinavaatteet lisäveloituksesta 15€/hlö). Huoneisto on siis 24 neliön yksiö, jossa on kahdelle sängyt ja levitettävästä vuodesohvasta 1-2 lapselle lisävuodepaikka. Katso lisää tästä.

Kyseessä on lemmikkihotelli, joten jos on allergisia, pitää mainita, että tarvitsee huoneen jossa ei ole ollut lemmikkejä.

Majoitusvaraukset onnistuu joko puhelimitse 017 481 400 tai sähköpostilla booking@tahko.com

 

Lisätietoja leiristä Lisätietoja leiristä

Kulttuurisuunnittelija
Tiina Taskinen-Viinikainen
044 748 2374
tiina.taskinen-viinikainen(at)kuopio.fi

Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissa Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissa