Nilsiän musiikki- ja tanssileiri


Nilsiän musiikki- ja  tanssileiri järjestetään jälleen Nilsiän vehreissä maisemissa 22.-28.6.2020, jolloin leiri juhlii myös 60-vuotista historiaansa.

Ilmoittautumisaika on 16.3-17.5.2020.

Toistaiseksi leirin valmistelu jatkuu oletuksella, että leiri toteutetaan normaalisti. Korona-virustilanteen kehittymistä ja siitä annettuja suosituksia kuitenkin seurataan aktiivisesti ja ilmoittautuneille ilmoitetaan välittömästi, mikäli leirin tilanne muuttuu.

Yleistä Nilsiän leiristä


Nilsiä sijaitsee Savon sydämessä, noin 55 km Kuopiosta koilliseen. Leiri tarjoaa mahdollisuuden edistyä musiikkiharrastuksessa myös kesällä ja kokeilla vaikka jotain uutta instrumenttia. Leirin ammattitaitoiset opettajat ohjaavat opiskelijaa hänen lähtötasonsa huomioiden. Leiri tarjoaa myös korkeatasoista konserttiohjelmaa leiriviikon aikana Nilsiän keskustan aueella.

Leirillä on opetusta yli 30 eri aineessa ja konsertteja useana leiripävänä.  Leirillä voi opiskella klassista ja rytmi-musiikkia, sekä tanssia hyvien opettajien johdolla. Henkilökohtaisten soitto- ja laulutuntien lisäksi voi soittaa orkesterissa tai bändissä; laulaa kuorossa, osallistua Musiikkitaito-kursseille tai muskaritoimintaan. Leirillä on lisäksi teemoiltaan vaihtuvia workshop-kursseja. Vapaa-ajalla on runsaasti ohjattua toimintaa. Uutuutena vuonna 2019 olivat useat uudet tanssin lyhytkurssit, sekä mm. akrobatian alkeet -kurssi.

Leirin opetus järjestetään Nilsiän yläkoulun ja lukion tiloissa, Nilsiän Mantulla sekä Nilsiän virastotalolla. Leiriläiset majoittuvat Nilsiän yläkoulun tiloissa. Valikoimasta löytyy myös kursseja ilman majoitusta ja ruokailua.

Lisätietoja leiristä Lisätietoja leiristä

Kulttuurisuunnittelija
Tiina Taskinen-Viinikainen
044 748 2374
tiina.taskinen-viinikainen(at)kuopio.fi

Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissa Nilsiän musiikki- ja tanssileiri Facebookissa