Ohjeita kutsuvieraille

Kansallisen veteraanipäivän valtakunnallinen pääjuhla järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksessa (os. Kuopionlahdenkatu 23) lauantaina 27.4.2019 klo 15. Vieraita pyydetään varaamaan liikkumiseen ja siirtymisiin runsaasti aikaa ja istumaan paikoillaan klo 14.45 mennessä.

Kuopion Musiikkikeskuksessa pidettävä veteraanipäivän pääjuhla on rajallisesta paikkamäärästä johtuen kutsuvierastilaisuus. Pyydämme ottamaan kutsukortin mukaan juhlaan, kutsukortit tarkistetaan Musiikkikeskuksen ulko-ovilla.

Veteraanipäivän ohjelma Kuopion Musiikkikeskuksessa:

klo 13.00–14.30  Juhlakahvitus
klo 15.00–16.15  Pääjuhla

Saapuminen

Juhlavieraiden pysäköintiin on käytettävissä Kuopion Musiikkikeskuksen pysäköintialueen lisäksi Kuopionlahden kenttä sekä torimyyjien pysäköintialue Kirkkokadun puolella. Pysäköinti alueella on maksuton.

Maksullinen toriparkki käytettävissä Kuopion torin alla myös juhlan aikana.

Kuopion Musiikkikeskuksen ovilla ja aulassa on henkilökuntaa ja varusmiehiä tarkistamassa kutsukortteja, ottamassa vieraita vastaan ja opastamassa eteenpäin infopisteelle ja naulakoille.

Muuta huomioitavaa

Lippu-/infopiste

Kutsuvieraiden ilmoittautuminen juhlaan on avoinna 8.4.2019 saakka. Jokaiselle juhlaan ilmoittautuneelle juhlavieraalle on varattu oma paikkalippu Konserttisaliin. Paikkaliput haetaan juhlapäivänä 27.4.2019 klo 13 alkaen Kuopion Musiikkikeskuksen pääsisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevasta lippupisteestä.

Lippu- ja infopisteessä henkilökunta neuvoo vieraita kaikissa kysymyksissä.

Juhlan käsiohjelmia saa aulassa avustavilta nuorilta partiolaisilta.

Juhlakahvitus

Pöytiin tarjoiltava juhlakahvitus veteraaneille ja heidän saattajilleen tarjoillaan Valohallissa. Muille kutsuvieraille on katettu juhlakahvituksen noutopöydät Konserttisalin lämpiöön.

Lepohuone, ensiapu ja wc-tilat

Lepohuone sijaitsee 2. kerroksessa. Ensiapupäivystäjät ovat paikalla huolehtimassa vieraiden hyvinvoinnista.

WC:t ja invawc:t sijaitsevat eteisaulassa naulakkojen molemmin puolin.

Esteettömyys

Talossa on kolme hissiä.

Kuopion Musiikkikeskuksessa on runsaasti varusmiehiä avustamassa vieraita.

Rollaattoreille on varattu alueet Konserttisalin ovien läheisyyteen. Varusmiehet avustavat rollaattorien kanssa. Sekaannusten välttämiseksi toivotaan, että rollaattorit merkitään nimilapuilla.

Pukeutuminen

Tumma puku ja kunniamerkit.