Osallistu ja vaikuta

Kyselyt

Takaisin

Ehdota toimintaa Maljalahden liike- ja yritystontille ja vastaa kyselyyn 3.7. mennessä

Osallistu kaupungin kehittämiseen ja ehdota toimintoja rakentamattomalle tontille Maljalahden pohjukassa, osoitteessa Itkonniemenkatu 5. Lähiympäristön asukkaat ovat toivoneet tontin rakentamista tai alueen siistimistä mahdollisimman pian.

Kuopion kaupungin strategisena tavoitteena on osallistaa asukkaita mahdollisimman paljon kaupungin toiminnan ja palvelujen kehittämiseen. Asukkaat ovat alueensa parhaita asiantuntijoita ja heidän näkemyksensä ovat siten myös tärkeitä asioiden valmistelijoille.

Mitä toimintoja, liiketiloja tai palveluja sinä toivoisit tähän paikkaan tulevan? Vai toivoisitko jotain aivan muuta kuin liikerakentamista tontin paikalle? Kysely on auki 3.7.2020 saakka.

Vastaa kyselyyn tästä: https://q.surveypal.com/Osallistu-Maljalahden-kehittamiseen

Kyseessä on kaupungin omistama liikerakentamiseen soveltuva tontti, jossa on mahdollista toteuttaa erilaista yritys- ja liiketoimintaa. Vaihtoehtoisesti tontin kaavaa voidaan muuttaa lähivuosina.

Tontti sijaitsee kaupungin keskustassa erityisen tärkeällä ja näkyvällä paikalla vierassataman vieressä Hapelähteenpuiston lähellä Kallaveden rannassa. Paikka on nivel- tai yhtymäkohta asumisen ja sataman toimintojen välissä, samoin Kallaveden ja puiston välillä.

Nyt toivotaan asukkaiden kannanottoja ja mielipiteitä tontin luovuttamisen lähtökohdiksi ja tavoitteiksi. Kyselyn tuloksia kaupunki käyttää tontin luovuttamisen tai jatkokehittämisen lähdeaineistona.

Kyselyn tulos ei kuitenkaan velvoita kaupunkia välittömästi mihinkään toimenpiteisiin. Kaupunki voi halutessaan käyttää omaa harkintaa vielä tontin luovuttamisen tai kehittämisen suhteen tai jättää tontin luovuttamatta tässä vaiheessa.

Lisätietoja asiasta Kuopion kaupungilla antavat:
(26.6. saakka)
Yrityspalvelu, yritysasiamies Unto Juutinen, 044 718 2084              

(3.7. saakka)
Asemakaavoitus, va. asemakaavapäällikkö, Pauli Sonninen, 044 718 5439

(3.7. saakka)
Tonttipalvelut, tonttipäällikkö Jarkko Meriläinen, 044 718 5531

tai sähköposti: etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi