Osallistu ja vaikuta

Kyselyt

Takaisin

Kuopion liikenneturvallisuussuunnitelman laatiminen on käynnistynyt - vastaa kyselyyn!

Kuopion kaupunki on käynnistänyt liikenneturvallisuussuunnitelman laatimisen yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen kanssa ja se valmistuu alkuvuodesta 2022. Suunnitelmassa keskitytään liikenneympäristöön liittyviin kysymyksiin. Tavoitteena on kartoittaa alueen liikenneturvallisuusongelmat, sekä suunnitella toimenpiteitä niiden parantamiseksi. Suunnittelualue käsittää koko Kuopion kaupungin alueen.  

Kuopion kaupunki ja Pohjois-Savon ELY-keskus selvittävät asukkaiden ja alueella liikkuvien kokemuksia ja näkemyksiä liikenneympäristön olosuhteista kaikille avoimella kyselyllä. Saatuja vastauksia hyödynnetään liikenneturvallisuuden kehittämistoimenpiteitä suunniteltaessa.
 
Kyselyssä kartoitetaan mm. liikenneturvallisuuden kannalta hankalia paikkoja sekä kohteita, joissa mahdollisesti on tapahtunut onnettomuuksia tai läheltä piti -tilanteita. Kyselyn toteuttaa Ramboll Finland Oy.

Kysely on avoinna 10.5.-30.5.2021 välisenä aikana. Vastaa kyselyyn.
Kysely löytyy myös kaupungin verkkosivuilta.

Toivomme sinun näkemyksiäsi liikenneturvallisuudesta ja sen kehittämisestä riippumatta siitä, missä päin Kuopiota asut, millä tavoin liikut tai minkä ikäinen olet. Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa oman lähiympäristösi liikkumisolosuhteiden kehittämiseen.

Lisätietoja antavat:
Paula Liukkonen, Kuopion kaupunki, paula.liukkonen(at)kuopio.fi     
Kyllikki Komulainen, Pohjois-Savon ELY-keskus, kyllikki.komulainen(at)ely-keskus.fi
Anne Herranen, Ramboll Finland Oy, anne.herranen(at)ramboll.fi