Osallistu ja vaikuta

Kyselyt

Takaisin

Kysely museopalveluiden tarpeista


Kiertonäyttelyitä, työpajoja, pelejä, asiantuntijatapaamisia, luentoja. Millaisia alueellisia museopalveluita haluaisit käyttää Pohjois-Savossa? Vastaamalla kyselyyn autat Kuopion kulttuurihistoriallista museota kehittämään entistä parempia museopalveluita juuri sinulle. 

Kuopion kulttuurihistoriallinen museo kartoittaa alueellisten museopalveluiden tarpeita kyselyllä.  Kyselyn tarkoituksena on selvittää Pohjois-Savon maakunnan asukkaiden kiinnostuksen kohteita ja kehittää alueellisia museopalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Museon tavoitteena on tarjota ainutlaatuisia kokemuksia ja tehdä museon aineistot ja palvelut saavutettavaksi kaikille Pohjois-Savon asukkaille.

Alueellisia palveluita voivat olla esimerkiksi kierto- ja verkkonäyttelyt, luennot, työpajat, asiantuntijatapaamiset ja monet muut maakuntaan jalkautuvat palvelut. Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan uusia museopalveluita vastaamalla kyselyyn. Vastanneiden kesken arvotaan lippupaketteja uudistuneeseen Kuopion museoon. Kyselyyn voi vastata Kuopion kulttuurihistoriallisen museon verkkosivuilla 30.9.2021 saakka. 

Vastaa kyselyyn täällä.

Kuopion kulttuurihistoriallinen museo on Pohjois-Savon alueellinen vastuumuseo, jonka tehtävänä on kulttuurihistoriallisen museotoiminnan toteuttaminen Kuopiossa ja Pohjois-Savon maakunnassa. Museon kohteisiin kuuluvat Kuopion museo, Kuopion korttelimuseo ja J.V. Snellmanin kotimuseo. 

Lisätiedot:  

Matleena Vepsäläinen
intendentti
alueellinen museotoiminta
Kuopion kulttuurihistoriallinen museo
Pohjois-Savon alueellinen vastuumuseo
Kirkkokatu 22, 70100 Kuopio
044 718 2618
matleena.vepsalainen@kuopio.fi

www.kuopionmuseo.fi
www.kuopionkorttelimuseo.fi
www.snellmanmuseo.kuopio.fi