Osallistu ja vaikuta

Kyselyt

Takaisin

Taimistopuiston peruskorjaussuunnitelman laatiminen alkaa - vastaa asukaskyselyyn

Kuopion kaupunki aloittaa Neulamäessä sijaitsevan Taimistopuiston (Inkkaripuiston) peruskunnostussuunnitelman laatimisen. Puiston kunnostamisen suunnittelutyö tehdään tänä vuonna ja rakentaminen vuonna 2022. Taimistopuiston kunnostus on mukana ympäristöministeriön Lähiöohjelma 2020-2022 -hankkeessa.

Puiston peruskorjauksessa parannetaan ja laajennetaan leikkipaikan toiminnallisuutta monipuolistamalla varustetasoa eri ikä- ja käyttäjäryhmille. Alueen ja reitistöjen valaistusta parannetaan turvallisuusnäkökohdat huomioiden ja myös kulkuyhteyksiä sekä alueen esteettömyyttä pyritään lisäämään.

Suunnittelun lähtökohtana on, että mm. alueen leikkivälineet, kalusteet ja varusteet sekä alustat uusitaan kokonaan. Kasvillisuutta uusitaan myös ja puustoa käsitellään, mutta puiston metsäistä aluetta säilytetään paljon myös nykyisellään.

Kyselyn avulla kaupunki kerää asukkaiden ajatuksia ja ideoita puiston käyttöön, toimivuuteen ja viihtyisyyteen liittyen. Lisäksi halutaan selvittää, millaisia muita toiveita asukkailla on puistoalueen kehittämiseksi.

Asukaskysely on avoinna ajalla 6.5.-31.5.2021. Vastaa kyselyyn.
Kysely löytyy myös kaupungin verkkosivuilta: www.kuopio.fi/kyselyt.
Vastaaminen vie aikaa noin 10 minuuttia. Toivomme kyselyyn runsaasti palautetta asukkailta.  

Lue lisää ympäristöministeriön Lähiöohjelma 2020-2022 -hankkeesta ympäristöministeriön sivuilta.

Lisätietoja:
Kari Huttunen, suunnitteluhortonomi, Kuopion kaupunki
kari.huttunen(at)kuopio.fi