Osallisuus palveluverkostotyössä


Koulujen ja päiväkotien lapsia ja vanhempia sekä henkilöstöä kuullaan tarpeen mukaan verkostotyössä erikseen järjestettävissä kuulemis- ja infotilaisuuksissa. Myös alueen muita toimijoita ja koulurakennuksen käyttäjiä voidaan kuulla tilaisuuksissa.

Koillisen maaseutualueen kuulemistilaisuudet syksyllä 2018:

  • ti 30.10. klo 18-20 Juankosken koululla (Juantehtaan, Muuruveden ja Juankosken koulut)
  • to 1.11. klo 18-20 Vehmersalmen koululla (Vehmersalmen yhtenäiskoulu)
  • pe 2.11. klo 18-20 Riistaveden koululla (Melalahden, Vehkalammin ja Riistaveden koulut)


Kuulemistilaisuudet lähetetään suorana verkkoon, jolloin niitä on mahdollista seurata myös esimerkiksi kotikoneelta tai mobiililaitteella. Mobiililaitteella suoran lähetyksen eli striimauksen seuraaminen on mahdollista Puffin Web Browser -sovelluksella, jonka voi ladata Android-laitteeseen Play-kaupasta tai iOS-laitteeseen App Storesta. Tietokoneelta striimausta seurattaessa selaimessa tulee olla Adobe Flash Player -liitännäinen. Striimausta voi seurata osoitteessa http://isoverstas.fi/live.

Kuulemistilaisuuksissa on käytössä myös kommenttiseinä, joka lisää kuulijoiden mahdollisuuksia osallistua tilaisuuden kulkuun ja esittää kysymyksiä tai kommentteja tilaisuuden aiheista. Osallistujien ei tarvitse kirjautua eikä rekisteröityä käyttääkseen kommenttiseinää. Seinälle tulevat kysymykset ja kommentit näkyvät striimaus-lähetyksen yhteydessä reaaliaikaisesti.

Kommenttiseinä löytyy osoitteesta http://isoverstas.fi/kommenttiseina, ja jokaiselle kuulemistilaisuudelle on oma tunnuksensa, jonka syöttämällä osallistuja pääsee oikean tilaisuuden seinälle:

  • Juankoski: hcass
  • Vehmersalmi: lwmt3
  • Riistavesi: hx2ck
     

TERVETULOA!
 

Kommentointi sähköisesti:

Koillisen maaseutualueen verkostoratkaisuihin voi ottaa kantaa ja esittää kysymyksiä myös sähköisesti lomakkeella osoitteessa: https://asiointi.kuopio.fi/elomake3/lomakkeet/3509/lomake.html

Palautteeseen voi tarvittaessa liittää mukaan yhteystiedot, jolloin Kuopion kaupungin verkostotyötä tekevät viranhaltijat ovat yhteydessä palautteen antajaan tai palautetta voi antaa nimettömänä.