Koronavirus-neuvontaa Koronavirus-neuvontaa

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Hyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan nyt lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia palveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kaikille kuopiolaisille alle 20-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus harrastaa ja nauttia monipuolisista liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä kansalaisopiston tarjonnasta edullisesti.
Lue lisääTietojaHyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti »

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksupäätökset muuttuvat sähköisiksi

Varhaiskasvatuspalvelut ottaa käyttöön sähköiset maksupäätökset. Sähköisten päätösten vastaanottaminen edellyttää asiakkaan suostumusta sekä yhteystietojen tarkistamista. Suostumus sähköisten päätösten vastaanottoon sekä puhelin- ja sähköpostiosoitetietojen tarkistus tehdään tunnistautuneena varhaiskasvatuspalveluiden nettisivulla.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuksen asiakasmaksupäätökset muuttuvat sähköisiksi »

Siirtyminen normaaliolojen varhaiskasvatukseen Kuopiossa 14.5. alkaen

Kuopion Varhaiskasvatuspalvelut on ollut avoinna kaikille hoitoa tarvitseville myös poikkeusolojen aikana. Suomen hallituksen suositus pitää lapset mahdollisuuksien mukaan kotona päättyy 13.5.2020. Tarpeettomia lähikontakteja vältetään edelleen ja toiminnassa noudatetaan hyvää hygieniaa. Rajoituksista huolimatta on tärkeää huolehtia, että lapsi saa laadukasta hoitoa.
Lue lisääTietojaSiirtyminen normaaliolojen varhaiskasvatukseen Kuopiossa 14.5. alkaen »

Lapsiperheille ja nuorille on avattu sähköinen Tarvitsen apua -palvelu 4.5.2020

Vanhempi, tarvitsetko apua lapsiperhearkeen, vanhemmuuteen, perhe-elämään tai lapsiin liittyvissä asioissa? Nuori, kaipaatko apua omaan elämäntilanteeseesi? Kuopion sosiaalipalveluissa avataan 4.5.2020 poikkeusolojen ajaksi kuopiolaisille lapsiperheille ja nuorille sähköinen Tarvitsen apua -yhteydenottolomake.
Lue lisääTietojaLapsiperheille ja nuorille on avattu sähköinen Tarvitsen apua -palvelu 4.5.2020 »