Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Ohjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon!

Kuopioon on saapunut viime kuukausien aikana useita satoja sotaa paenneita ukrainalaisia. Ukrainalaisia auttavat viranomaiset, järjestöt ja vapaaehtoiset. Rekisteröinti poliisilaitoksella on ensimmäinen askel palveluiden pariin. Lue tästä jutusta lisää ohjeita Ukrainasta Kuopioon saapuville.
Lue lisääTietojaOhjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon! »

Lakko 3.-9.5.2022 rajoittaa kaupungin palveluja

JUKO ry:n, JHL ry:n ja Jyty ry:n Kuopiossa ilmoittama työnseisaus toteutuu 3.-9.5.2022. Viikon pituisen lakon aikana kaupungin palveluja tarjotaan rajoitetusti. Lakko on rajattu siten, että se ei koske tehtäviä, joiden tekemättä jättäminen voisi aiheuttaa vaaraa kansalaisten hengelle, terveydelle, turvallisuudelle tai omaisuudelle.
Lue lisääTietojaLakko 3.-9.5.2022 rajoittaa kaupungin palveluja »

JUKOn, JHL:n ja Jytyn mahdollisen lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa 3.-9.5.2022

Edlevo-kyselyllä on kartoitettu lasten hoidon tarvetta mahdollisen lakon aikana 3.-9.5.2022. Kartoituksen perusteella ei varhaiskasvatusta pystytä järjestämään kaikille sitä tarvitseville. Varhaiskasvatuksessa vain pieni osa henkilöstöä on työssä työtaistelun aikana. Lakko koskee myös Servican ruoka-, laitos- ja kiinteistö-huollon henkilöstöä.
Lue lisääTietojaJUKOn, JHL:n ja Jytyn mahdollisen lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa 3.-9.5.2022 »

Lakolla vaikutuksia kaupungin palveluihin 12.-13.4.2022 – lakon ulkopuolelle rajattu tehtäviä myös paikallisesti

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn Kuopiossa ilmoittama työnseisaus toteutuu 12.4. - 13.4.2022, ellei uutta sopimusta saada siihen mennessä. Mahdollisen kaksipäiväisen lakon aikana kaupungin palveluja tarjotaan rajoitetusti. Lakko on rajattu siten, että se ei koske tehtäviä, joiden tekemättä jättäminen voisi aiheuttaa vaaraa kansalaisten hengelle, terveydelle, turvallisuudelle tai omaisuudelle. Lakon vaikutuksista kaupungin palveluihin voi lukea www.kuopio.fi-sivuilta. Kuopion kaupunki ja ammattijärjestöjen edustajat ovat 4.4. ja 7.4.2022 käyneet lakkorajaneuvotteluja tehtävistä, jotka eivät kuulu lakon piiriin.
Lue lisääTietojaLakolla vaikutuksia kaupungin palveluihin 12.-13.4.2022 – lakon ulkopuolelle rajattu tehtäviä myös paikallisesti »

Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta

Haluatko kysyä lisää varhaiskasvatukseen hakemisesta?
Soita aluevastaavalle päiväkodinjohtajalle tiistaina ja keskiviikkona klo 9 - 12!

Ehkä kaipaat lisätietoa yksityisestä varhaiskasvatuksesta?
Yksityisen varhaiskasvatuksen palveluohjaajat auttavat mielellään!

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.