Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lomaviikkojen päivystys Lomaviikkojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Juankosken päiväkodin rakentamisessa siirrytään sisustukseen

Juankosken keskustan uusi, lähes 1 000 neliöinen, päiväkoti näyttäytyy jo kaupunkikuvassa. Työn edetessä sisustusvaiheeseen ja sääsuojan väistyessä on nähtävissä uusi rakennus, joka jatkaa ympäristönsä punatiilistä rakennusperinnettä.
Lue lisääTietojaJuankosken päiväkodin rakentamisessa siirrytään sisustukseen »

Kuopiolaisessa esikouluryhmässä kaikki ovat ”luonnossa kotonaan”

”Luonnossa kotonaan” on ulkoilmaelämää viettävien päiväkotien, perhepäivähoitajien ja koululaisten iltapäiväkerhojen verkosto. Kuopion kaupungin ensimmäinen Luonnossa kotonaan -esikouluryhmä Kotala sijaitsee Länsi-Puijon päiväkodin yhteydessä. Ryhmässä on 16 esikoululaista, lastenhoitaja ja lastentarhanopettaja.
Lue lisääTietojaKuopiolaisessa esikouluryhmässä kaikki ovat ”luonnossa kotonaan” »

Kuopiolaisten lasten yhteydestä luontoon ollaan innostuneita Etelä-Afrikkaa myöten

5.11.2017 Etelä-Afrikan televisiossa on esitetty suomalaisesta koulusta ja koulujärjestelmästä kertova juttu. "50|50"-nimisen televisio-ohjelman toimittaja Bertus Louw kävi alkusyksystä muun muassa Kuopiossa, jossa hän seurasi silmin nähden haltioituneena Haapaniemen koulun kuudesluokkalaisten opetusta ja Länsi-Puijon päiväkodin metsäesikoulun toimintaa luonnossa.
Lue lisääTietojaKuopiolaisten lasten yhteydestä luontoon ollaan innostuneita Etelä-Afrikkaa myöten »

Uusi kuopiolainen vasu otettu käyttöön - ja 5.9. otetaan "vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen"!

Jos lyhenne "vasu" ei ole vielä tuttu, nyt siihen on aika tutustua. Se tarkoittaa varhaiskasvatussuunnitelmaa, jonka valtakunnallinen versio valmistui lokakuussa 2016. Kaikissa Suomen kunnissa, kuten Kuopiossakin, on juuri valmistunut myös paikallinen vasu, joka otettiin käyttöön 1.8.2017.
Lue lisääTietojaUusi kuopiolainen vasu otettu käyttöön - ja 5.9. otetaan "vasuista vauhtia varhaiskasvatukseen"! »