Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lomaviikkojen päivystys Lomaviikkojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Talviloma on 6. – 10.3.2017 (vko 10)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Käärmelahden uuden koulun ja päiväkodin vihkiäisiin arvovaltaisia vieraita

Käärmelahden uusi koulu rakennettiin noin 140 lapsen ja kaksiryhmäisen päiväkodin käyttöön Maaningan Käärmelahteen. Koulu ja päiväkoti aloittivat toimintansa uudistuneissa tiloissa elokuun 2016 alussa. Su 26.2. klo 14 alkaen päästään viettämään Käärmelahden uuden koulun vihkiäisiä, joissa pääministeri Juha Sipilä pitää puheen.
Lue lisääTietojaKäärmelahden uuden koulun ja päiväkodin vihkiäisiin arvovaltaisia vieraita »

Hyperhiihtoloma on täällä taas!

Perinteinen lasten ja nuorten Hyperhiihtolomaviikko starttaa perjantai-iltana 3.3.2017. Tarjolla on tekemistä ja koettavaa eri puolilla Kuopiota maaseutualueita myöten. Katso koko hyperhiihtoloman ohjelma osoitteessa: www.kuopio.fi/hyperhiihtoloma.
Lue lisääTietojaHyperhiihtoloma on täällä taas! »

Kouluruokailussa tarjolla nyt kaksi vaihtoehtoa

Servican ruokapalvelut tarjoaa helmikuun alusta alkaen kouluruokailussa toisena ruokavaihtoehtona kasvisruokaa. Aiemmin kasvisruoka on ollut saatavilla kouluissa vain kasvisruokailijoiksi ilmoittautuneille asiakkaille.
Lue lisääTietojaKouluruokailussa tarjolla nyt kaksi vaihtoehtoa »