Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lomaviikkojen päivystys Lomaviikkojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kesäajan lasten ja nuorten tapahtumat kootaan "Kivakesä - Kuopio" -Facebook-sivulle

Sivulla eri palveluiden tuottajat, mm. kaupungin toimijat, seurakunnat, järjestöt, urheiluseurat ja yksityishenkilöt voivat ilmoittaa omista leireistä, työpajoista, retkistä, kerhoista, päivätapahtumista tai vaikkapa pihapeleistään lapsille, nuorille ja perheille.
Lue lisääTietojaKesäajan lasten ja nuorten tapahtumat kootaan "Kivakesä - Kuopio" -Facebook-sivulle »

Varhaiskasvatuksen kerhotoimintaan haku toimintakaudelle 2017-18 alkaa 13.3.

Avoimien varhaiskasvatuspalveluiden kerhotoiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville 2-5-vuotialle lapsille. Kerhoissa leikitään, taiteillaan ja liikutaan yhdessä kerhokavereiden kanssa. Toimintakauden 2017-2018 2-5-vuotiaiden kerhotoimintaan haku on 13.3.-9.4.2017.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuksen kerhotoimintaan haku toimintakaudelle 2017-18 alkaa 13.3. »

Hyperhiihtoloma on täällä taas!

Perinteinen lasten ja nuorten Hyperhiihtolomaviikko starttaa perjantai-iltana 3.3.2017. Tarjolla on tekemistä ja koettavaa eri puolilla Kuopiota maaseutualueita myöten. Katso koko hyperhiihtoloman ohjelma osoitteessa: www.kuopio.fi/hyperhiihtoloma.
Lue lisääTietojaHyperhiihtoloma on täällä taas! »

Käärmelahden uuden koulun ja päiväkodin vihkiäisiin arvovaltaisia vieraita

Käärmelahden uusi koulu rakennettiin noin 140 lapsen ja kaksiryhmäisen päiväkodin käyttöön Maaningan Käärmelahteen. Koulu ja päiväkoti aloittivat toimintansa uudistuneissa tiloissa elokuun 2016 alussa. Su 26.2. klo 14 alkaen päästään viettämään Käärmelahden uuden koulun vihkiäisiä, joissa pääministeri Juha Sipilä pitää puheen.
Lue lisääTietojaKäärmelahden uuden koulun ja päiväkodin vihkiäisiin arvovaltaisia vieraita »