Koronavirus-neuvontaa Koronavirus-neuvontaa

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Lasten kesälomatiedustelu 2020

Ajankohtaista Ajankohtaista

Siirtyminen normaaliolojen varhaiskasvatukseen Kuopiossa 14.5. alkaen

Kuopion Varhaiskasvatuspalvelut on ollut avoinna kaikille hoitoa tarvitseville myös poikkeusolojen aikana. Suomen hallituksen suositus pitää lapset mahdollisuuksien mukaan kotona päättyy 13.5.2020. Tarpeettomia lähikontakteja vältetään edelleen ja toiminnassa noudatetaan hyvää hygieniaa. Rajoituksista huolimatta on tärkeää huolehtia, että lapsi saa laadukasta hoitoa.
Lue lisääTietojaSiirtyminen normaaliolojen varhaiskasvatukseen Kuopiossa 14.5. alkaen »

Lapsiperheille ja nuorille on avattu sähköinen Tarvitsen apua -palvelu 4.5.2020

Vanhempi, tarvitsetko apua lapsiperhearkeen, vanhemmuuteen, perhe-elämään tai lapsiin liittyvissä asioissa? Nuori, kaipaatko apua omaan elämäntilanteeseesi? Kuopion sosiaalipalveluissa avataan 4.5.2020 poikkeusolojen ajaksi kuopiolaisille lapsiperheille ja nuorille sähköinen Tarvitsen apua -yhteydenottolomake.
Lue lisääTietojaLapsiperheille ja nuorille on avattu sähköinen Tarvitsen apua -palvelu 4.5.2020 »

Männistön leikkipuisto suljetaan rakennustöiden takia

Männistön leikkipuistoon (tunnetaan myös nimellä Putkipuisto) rakennetaan päiväkoti. Se sijaitsee Kuopion kaupungin Männistön kaupunginosassa, nuorisotila Latarin ja Männistön torin välittömässä läheisyydessä. Leikkipuisto suljetaan ja siellä aloitetaan rakennustyöt viikolla 19.
Lue lisääTietojaMännistön leikkipuisto suljetaan rakennustöiden takia »

Tukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille

Kuopion kaupungin verkkosivuille on laadittu tukisivut eri kohderyhmille koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen. Erityistä huolta kannetaan lapsista ja perheistä, nuorista sekä yli 70-vuotiaista kuopiolaisista, joiden auttamiseksi palveluita on koostettu monipuolisesti.
Lue lisääTietojaTukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille »