Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikolla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksikiden esimiehiltä. 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Hyperhiihtolomalla jälleen hyperkivaa tekemistä lapsille ja nuorille!

Hyperhiihtolomalla viikolla 10 on jälleen runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille eri puolilla kaupunkia. Ohjelma on koottu Kuopion Seinälle kuopionseina.fi/hyperhiihtoloma. Luvassa on mm. liikunnallista, sadunomaista ja taiteellista tekemistä sekä heppoja, jääkiekkoa ja taikaa!
Lue lisääTietojaHyperhiihtolomalla jälleen hyperkivaa tekemistä lapsille ja nuorille! »

Taidemuseolla satuhetkiä ja Keskusteluja kartalla -työpaja hyperhiihtolomalla

Kuopion taidemuseon hyperhiihtoloman satuhetkillä ti-pe 3.-6.3. tutustutaan uusiin näyttelyihin ja​ antaudutaan taiteen ja tarinoiden vietäväksi. Satuhetkissä istahdetaan tutustumaan ja ihmettelemään Keskusteluja ja Taiteilijan katse -​näyttelyiden teoksia.
Lue lisääTietojaTaidemuseolla satuhetkiä ja Keskusteluja kartalla -työpaja hyperhiihtolomalla »

Lapset menevät metsään satoi tai paistoi

Metsäpäiväkodissa oppiminen ja leikkiminen tapahtuvat luonnossa, kaikissa olosuhteissa ympäri vuoden. Puijonlaakson päiväkodin Metsäoraviksi nimetty ryhmän kotipesänä on päiväkodin lähimetsässä sijaitseva kota. Metsässä ei ole leluja, mutta muuta tekemistä on sitäkin enemmän.
Lue lisääTietojaLapset menevät metsään satoi tai paistoi »

Lasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020

Sydäntalven aikaan vietetään jälleen perinteisiä lasten ja nuorten Pakkaspäiviä. Tapahtumaviikolla 20.-26.1. on tarjolla monipuolisesti toimintaa eri puolilla kaupunkia päiväaikaan sekä päiväkotiväelle että kouluikäisille ja perheille ilta-aikaan ja viikonloppuna. Pakkasjuhlia vietetään viikon lopulla Maaningalla ja maaliskuussa Kuopion Brahen puistossa ja Nilsiässä.
Lue lisääTietojaLasten ja nuorten pakkaspäivät Kuopiossa 20.-26.1.2020 »