Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Saaristokaupungissa avataan uusi päiväkoti tammikuussa

Kuopion Saaristokaupunkiin avataan tammikuussa uusi Kuikkalammen-päiväkoti,jossa on tilat kahdeksalle lapsiryhmälle sekä nuorisotilat. Päiväkodin rakennustyöt ovat aikataulussa ja yksikkö avaa ovensa lapsiperheille 7.1.2020.
Lue lisääTietojaSaaristokaupungissa avataan uusi päiväkoti tammikuussa »

Koululaisten Supersyysloma viikolla 14.-20.10.2019: koko viikko superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille

Kuopiossa on koko syyslomaviikon ajan tarjolla superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille. Supersyyslomaviikon ohjelmassa on runsaasti taidetta ja kulttuuria, liikuntaa, työpajoja, tapahtumia sekä yhteistä tekemistä ilmaiseksi tai alennushintaan.
Lue lisääTietojaKoululaisten Supersyysloma viikolla 14.-20.10.2019: koko viikko superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille »

Lasten ääni kuuluviin Kuopion Perheentalolla

Perheentalon perheraadin ideana on kutsua lapsia ja perheitä kiertämään erilaisissa toimintapisteissä, joissa käsiteltiin kaveritaitoja ja kyseltiin lasten ja vanhempien ideoita toisten huomioimiseen. Tapahtumassa oli mahdollista myös tavata ja jututtaa Kuopion kaupungin työntekijöitä. ”Perheraatiin osallistuneet koululaiset toivoivat, että heitä kuunneltaisiin enemmän.”
Lue lisääTietojaLasten ääni kuuluviin Kuopion Perheentalolla »

Leikkiä ja elämyksiä Kuopion kaupungin kerhoissa ja avoimissa päiväkodeissa

Kuopiossa on tarjolla maksutonta, ammattitaitoista ja kaikille avointa leikkitoimintaa kotihoidossa oleville päivähoitoikäisille lapsille. Mukaan toimintaan mahtuu pitkin vuotta. Kerhoissa ja avoimissa päiväkodeissa työskentelee Kuopion kaupungin varhaiskasvatuksen koulutettu henkilökunta.
Lue lisääTietojaLeikkiä ja elämyksiä Kuopion kaupungin kerhoissa ja avoimissa päiväkodeissa »