Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Tervetuloa kouluun – huoltaja: teethän sähköisen ilmoittautumisen ensimmäiselle luokalle 8.1. mennessä

Syksyllä 2023 koulutiensä aloittavat vuonna 2016 syntyneet lapset. Huoltaja tekee sähköisen ilmoittautumisen Wilmassa 8.1.2023 mennessä. Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta ja...
Lue lisääTietojaTervetuloa kouluun – huoltaja: teethän sähköisen ilmoittautumisen ensimmäiselle luokalle 8.1. mennessä »

Kaupungin puhelinvaihteessa poikkeusaikataulu 18.11.2022

Kuopion kaupungin puhelinvaihde sulkeutuu perjantaina 18.11.2022 poikkeuksellisesti klo 12.45 alkaen. Puhelinvaihde palvelee taas normaalisti maanantaista alkaen. Suorat yhteystiedot ovat...
Lue lisääTietojaKaupungin puhelinvaihteessa poikkeusaikataulu 18.11.2022 »

Tehyn ja SuPerin ilmoittamalla ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin

Tehyn ja SuPerin 19.4.2022 ilmoittama toistaiseksi voimassa oleva ylityö- ja vuoronvaihtokielto kunta-alalla on kiristynyt 1.9.2022 alkaen. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto saattavat vaikuttaa Kuopion kaupungin palveluihin. Kiellon aikana työntekijät ovat töissä ennalta suunniteltujen työvuorolistojen mukaisesti, mutta eivät tee ylitöitä, eivätkä vaihda vuoroja.
Lue lisääTietojaTehyn ja SuPerin ilmoittamalla ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin »

”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja” - Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha

Pohjois-Savoon julistettiin tänään 26.8.2022 koulu- ja päiväkotirauha jo kahdeksatta kertaa. Tapahtuma pystyttiin järjestämään taas kahden vuoden tauon jälkeen livenä Kuopion torilla ja lisäksi tapahtumaa oli mahdollista seurata suorana lähetyksenä verkossa. Torilla oli paikalla runsaasti kaikenikäistä yleisöä ja livelähetystä verkossa seurasi tuhansia silmäpareja kouluissa ja päiväkodeissa. ”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja”, tämän vuoden koulu- ja päiväkotirauhan julistaja, laulaja Isaac Sene kannustaa kaikkia.
Lue lisääTietoja”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja” - Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha »

Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta

Haluatko kysyä lisää varhaiskasvatukseen hakemisesta?
Soita aluevastaavalle päiväkodinjohtajalle tiistaina ja keskiviikkona klo 9 - 12!

Ehkä kaipaat lisätietoa yksityisestä varhaiskasvatuksesta?
Yksityisen varhaiskasvatuksen palveluohjaajat auttavat mielellään!

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.