Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Kuopion uusin prosenttitaideteos julkistettiin Kaislastenlahdessa

Von Wrightin koulu- ja päiväkotirakennuksen julkisivuun integroituva prosenttitaideteos on valmistunut. Taideteoksen on tehnyt ansioitunut julkisen taiteen tekijä, kuopiolainen kuvataiteilija Pauno Pohjolainen, jonka Maalari ja kukko -seinäreliefi tuo iloa Von Wrightin koulun ja päiväkodin lapsille sekä lisää ympäristön viihtyisyyttä.  Pohjolainen on saanut Pro Finlandia -palkinnon 2005 ja Pohjoismaiden suurimman taidepalkinnon Ars Fennican 1997.  
Lue lisääTietojaKuopion uusin prosenttitaideteos julkistettiin Kaislastenlahdessa »

Supersyyslomalla tarjolla jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille

Supersyysloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa viikolla 42! Vai miltä kuulostaa pakohuone-peli, keppari-teemapäivä tai wibit-vesitemppurata? Tarjolla on niin kulttuurista kuin liikunnallistakin aktiviteettia maksutta tai alennushinnoin. Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät Kuopion seinältä: kuopionseina.fi/supersyysloma
Lue lisääTietojaSupersyyslomalla tarjolla jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille »

Kuopiossa vallitsee nyt koulu- ja päiväkotirauha

Kuopioon on julistettu jo kuudetta kertaa koulu- ja päiväkotirauha. Julistajana toimi tänä vuonna KuPSin tähti Ilmari Niskanen, joka koki tehtävän suurena kunniana. ”Meidän kaikkien pitää tehdä töitä, jotta kiusaamisesta päästäisiin eroon." Tilaisuudessa päästiin nauttimaan myös kuopiolaisen rap-duo Bojosin ja Cheer Stars -cheerleadingtanssijoiden mahtavista esityksistä.
Lue lisääTietojaKuopiossa vallitsee nyt koulu- ja päiväkotirauha »

Uuden toimintavuoden aloitus Kuopion varhaiskasvatuksessa

Koronatilanteen jatkuessa Kuopion kaupunki noudattaa OKM:n ja THL:n 4.8. päivitettyä ohjeistusta opetuksen ja varhaiskasvatuksen järjestäjille koronavirusepidemian aikana. Varhaiskasvatuksessa vältetään edelleen tarpeettomia lähikontakteja ja noudatetaan hyvää hygieniaa. Rajoituksista huolimatta on tärkeää huolehtia, että lapsi saa laadukasta hoitoa sekä tarvitsemansa aikuisen läheisyyden ja turvan.
Lue lisääTietojaUuden toimintavuoden aloitus Kuopion varhaiskasvatuksessa »

Koronavirus-neuvontaa Koronavirus-neuvontaa

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.