Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen päivystys Loma-aikojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

JHL:n lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa

Servica Itä-Suomen huoltopalvelut lky on ilmoittanut pystyvänsä paikallisella sopimisella turvaamaan päiväkotien ruokapalvelut 22.-23.10.2018 toteutuvan JHL:n lakon aikana. Servican laitoshuoltopalveluja ei saada kaikkiin päiväkoteihin. Varhaiskasvatuspalveluiden oma henkilöstö huolehtii kuitenkin välttämättömimmistä siivoustehtävistä lakon aikana.
Lue lisääTietojaJHL:n lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa »

Supersyyslomalla jälleen runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille

Supersyysloma tarjoaa jälleen monipuolista ja hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille eri puolilla Kuopiota viikolla 42. Tiedossa on niin kulttuurisia kuin liikunnallisiakin aktiviteetteja ilmaiseksi tai alennushintaan.
Lue lisääTietojaSupersyyslomalla jälleen runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille »

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto varhaiskasvatuspalveluissa

JHL on ilmoittanut ylityö- ja vuoronvaihtokiellosta, joka koskee mm. päiväkodeissa työskenteleviä JHL:n jäseniä. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto alkaa 1.10.2018 kello 00.00 ja on voimassa toistaiseksi. Pyrimme järjestämään varhaiskasvatuspalvelut mahdollisimman kattavasti tästä huolimatta.
Lue lisääTietojaYlityö- ja vuoronvaihtokielto varhaiskasvatuspalveluissa »

Ryhdy tukiperheeksi - tue lasta ja perhettä!

Onko sinulla aikaa ja halua tutustua uuteen lapseen sekä tarjota hänelle turvaa ja huolenpitoa? Ryhdy tukiperheeksi. Tukiperhettä hakevat lapset ja perheet ovat erilaisissa elämänvaiheissa, joten tukiperheetkin voivat olla hyvin erilaisia.
Lue lisääTietojaRyhdy tukiperheeksi - tue lasta ja perhettä! »