Linkkejä lapsiperheille Linkkejä lapsiperheille

Videoita Videoita

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Loma-aikojen päivystys Loma-aikojen päivystys

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Päivystykseen liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Aurausviittojen ilmestyminen ja putoilevat lehdet merkkinä syksyn saapumisesta

Mestar on aloittanut aurausviitoituksen asennuksen katualueilla ja kiinteistöjen pihoissa viikolla 38. Viitoitus asennetaan katujen varsille auraajia varten ja autoilijoiden turvallisuuden takia. ...
Lue lisääTietojaAurausviittojen ilmestyminen ja putoilevat lehdet merkkinä syksyn saapumisesta »

Kuopiolaisten lasten ja nuorten ruoka- ja ravitsemuskasvatuksen toteuttamisessa on parannettavaa

Ruoka- ja ravitsemuskasvatuksella tarkoitetaan ruokaan ja ravitsemukseen liittyvää opetusta, kasvatusta, neuvontaa, periaatteita ja käytänteitä. Ruokailuun liittyvät toimintatavat, kuten malliateria, yhdessä lasten ja nuorten kanssa syöminen ja maistamaan innostaminen ovat osa ruoka- ja ravitsemuskasvatusta, mutta siihen lukeutuu myös päivittäin arjessa toistuvat muut asiat, kuten ruokaan liittyvä puhe.
Lue lisääTietojaKuopiolaisten lasten ja nuorten ruoka- ja ravitsemuskasvatuksen toteuttamisessa on parannettavaa »

Unkarin kulttuuriviikot Kuopiossa 3.-9.9.2018

Kuopion ja Győrin kaupungit juhlistavat 40-vuotista ystävyyttään kuluvana vuonna ja Kuopiossa järjestetään valtakunnalliset Unkarin kulttuuriviikot. Ohjelmaa on konserteista, tanssiesityksistä ja näyttelyistä aina nukketeatteriin ja elokuviin. Unkarista kuullaan ja keskustellaan myös lukupiireissä ja luennoilla. Unkarin kulttuuriviikkojen päätapahtumat ovat 3.-9.9.2018.
Lue lisääTietojaUnkarin kulttuuriviikot Kuopiossa 3.-9.9.2018 »

Vuoden vanhaa varhaiskasvatussuunnitelmaa juhlitaan 5.9.

Elokuussa 2017 otettiin käyttöön Kuopion oma varhaiskasvatussuunnitelma.Vanhempien mielestä päivähoidossa tulee korostua lasten ja aikuisten keskinäiset vuorovaikutus- ja tunnetaidot. Lapset kertoivat, että mukava arki päivähoidossa koostuu leikeistä, kavereista, ulkoilusta ja hyvästä ruuasta. Meitä kiinnostaa kuulla jälleen: miten Kuopion varhaiskasvatussuunnitelman mukainen hoito, kasvatus ja opetus toteutuu mielestänne Kuopiossa nyt, kun vasu on ollut vuoden käytössä?
Lue lisääTietojaVuoden vanhaa varhaiskasvatussuunnitelmaa juhlitaan 5.9. »