Päivähoito ja esiopetus

Ajankohtaista

Tehyn ja SuPerin ilmoittamalla ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin

Tehyn ja SuPerin 19.4.2022 ilmoittama toistaiseksi voimassa oleva ylityö- ja vuoronvaihtokielto kunta-alalla on kiristynyt 1.9.2022 alkaen. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto saattavat vaikuttaa Kuopion kaupungin palveluihin. Kiellon aikana työntekijät ovat töissä ennalta suunniteltujen työvuorolistojen mukaisesti, mutta eivät tee ylitöitä, eivätkä vaihda vuoroja.
Lue lisääTietojaTehyn ja SuPerin ilmoittamalla ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin »

”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja” - Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha

Pohjois-Savoon julistettiin tänään 26.8.2022 koulu- ja päiväkotirauha jo kahdeksatta kertaa. Tapahtuma pystyttiin järjestämään taas kahden vuoden tauon jälkeen livenä Kuopion torilla ja lisäksi tapahtumaa oli mahdollista seurata suorana lähetyksenä verkossa. Torilla oli paikalla runsaasti kaikenikäistä yleisöä ja livelähetystä verkossa seurasi tuhansia silmäpareja kouluissa ja päiväkodeissa. ”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja”, tämän vuoden koulu- ja päiväkotirauhan julistaja, laulaja Isaac Sene kannustaa kaikkia.
Lue lisääTietoja”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja” - Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha »

Kaupungin maksuttomat kerhot ja avoimet päiväkodit jatkavat toimintaansa jälleen viikolla 33 - tule mukaan!

Kuopion kaupunki tarjoaa myös avointa varhaiskasvatustoimintaa eli kerhoja ja avoimia päiväkoteja maksuttomasti. Toiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville päivähoitoikäisille lapsille. Lukujärjestykset syksylle 2022 on nyt julkaistu.
Lue lisääTietojaKaupungin maksuttomat kerhot ja avoimet päiväkodit jatkavat toimintaansa jälleen viikolla 33 - tule mukaan! »

Ohjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon!

Kuopioon on saapunut viime kuukausien aikana useita satoja sotaa paenneita ukrainalaisia. Ukrainalaisia auttavat viranomaiset, järjestöt ja vapaaehtoiset. Rekisteröinti poliisilaitoksella on ensimmäinen askel palveluiden pariin. Lue tästä jutusta lisää ohjeita Ukrainasta Kuopioon saapuville.
Lue lisääTietojaOhjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon! »

Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta Varhaiskasvatuksen palveluneuvonta

Haluatko kysyä lisää varhaiskasvatukseen hakemisesta?
Soita aluevastaavalle päiväkodinjohtajalle tiistaina ja keskiviikkona klo 9 - 12!

Ehkä kaipaat lisätietoa yksityisestä varhaiskasvatuksesta?
Yksityisen varhaiskasvatuksen palveluohjaajat auttavat mielellään!

Päivähoito Facebookissa Päivähoito Facebookissa

Lisätietoa Kuopion varhaiskasvatuksen facebook-sivulta.

Loma-aikojen toiminta Loma-aikojen toiminta

Osa Kuopion kaupungin päiväkodeista on kiinni koulujen syys- ja talvilomaviikoilla sekä erikseen vuosittain ilmoitettavina päivinä kesällä ja joulunaikaan. Loma-aikojen toimintaan liittyvistä järjestelyistä saa tarkempaa tietoa yksiköiden esimiehiltä.