Päivähoito ja opetus

Tuoreimmat uutiset

Who Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema

Kevään kolmas Who Cares -webinaari HUUMAUSAINEET NYT! päivittää erityisesti nuorten huumausainetilannetta maassamme. Webinaariin on kutsuttu kolme kokenutta huippuasiantuntijaa, joiden työssä päihteet ja niistä johtuvat lieveilmiöt ovat arkipäivää. HUUMAUSAINEET NYT! -webinaari järjestetään torstaina 15. huhtikuuta kello 13 nettisivuilta avautuvassa linkissä: www.whocares.fi. Webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Lue lisääTietojaWho Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema »

Ilmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4.

Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoiminnat ovat täällä taas! Kouluikäisille kuopiolaisille on tarjolla ikimuistoisia leirejä ja maksuttomia työpajoja eri puolilla kaupunkia. Leireille ilmoittautuminen alkaa 19.4.2021 klo 16:00.
Lue lisääTietojaIlmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4. »

Idän Lukuviikolla soturikissaillaan Youtubessa ja selvitetään, lukeeko poliisikin

Valtakunnallista Lukuviikkoa vietetään tänä vuonna heti pääsiäisen jälkeen 5.–11.4. Teemana on ”Lukutaito on kansalaistaito”. Lukuviikko näkyy Itä-Suomessa monin tavoin, sillä tällä kertaa sitä vietetään osana isompaa Lukutaito kuuluu kaikille -hanketta, jossa mukana ovat Pohjois- ja Etelä-Savo sekä Pohjois-Karjala.
Lue lisääTietojaIdän Lukuviikolla soturikissaillaan Youtubessa ja selvitetään, lukeeko poliisikin »

Varhaiskasvatuksen toiminta koronatilanteen jatkuessa

Varhaiskasvatuksessa vältetään edelleen tarpeettomia lähikontakteja ja noudatetaan hyvää hygieniaa. Rajoituksista huolimatta on tärkeää huolehtia, että lapsi saa laadukasta hoitoa sekä tarvitsemansa aikuisen läheisyyden, turvan ja vuorovaikutuksen mahdollisimman samalla tavalla kuin ennenkin.
Lue lisääTietojaVarhaiskasvatuksen toiminta koronatilanteen jatkuessa »

Kuopio on siirtynyt epidemian kiihtymisvaiheeseen – maskisuosituksen noudattaminen on nyt erityisen tärkeää

Kuopiossa on siirrytty koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen maanantaina 18.1.2021. Viime viikon perjantaista alkaen epidemiatilanne on muuttunut Kuopiossa selvästi huonompaan suuntaan ja altistumisia on ollut erityisesti useissa kouluissa. Tämän vuoksi Kuopion kaupunki suosittelee THL:n maskisuosituksen mukaisesti maskin käyttämistä myös perusopetuksen 6.-10. luokka-asteilla.
Lue lisääTietojaKuopio on siirtynyt epidemian kiihtymisvaiheeseen – maskisuosituksen noudattaminen on nyt erityisen tärkeää »