Lasten ja nuorten Pakkaspäivät


Lasten ja nuorten Pakkaspäivät järjestetään vuonna 2018 viikolla 4. Tiedossa on jälleen monipuolista tekemistä lapsille ja nuorille. Pakkaspäiväohjelma julkaistaan joulukuussa.

Lasten ja nuorten Pakkaspäivät -tapahtumaviikko 21.-29.1.2017 keräsi lähes 10 000 kävijää. Tapahtumia oli mm. kirjastoissa, museoissa, teatterilla ja lisäksi useat muut toimijat järjestivät tapahtumia niin ulkona kuin sisätiloissa.

Kuopion sirkuksen, Kuvakukon elokuva- ja kirjastojen nukketeatteriesitykset keräsivät määrällisesti eniten kävijöitä. Kalpan ulkojäätapahtuma samoin kuin Brahen puiston Pakkasjuhla olivat suosittuja, kuten myös Petosen Pakkasjuhlat.

Myös maakunnassa pidetyt pakkasjuhlat löydettiin, sillä Nilsiässä, Maaningalla ja Riistavedellä tapahtumat keräsivät sadoittain kävijöitä.

Lasten ja nuorten Pakkaspäivät -tapahtumaa on järjestetty Kuopiossa jo 1990-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Kuopion kaupungin kulttuuriin aktivointi ja toimijoina tapahtumassa ovat olleet mm. kaupungin museot, kirjastot, liikuntapalvelut, oppilaitokset sekä iso joukko yhdistyksiä ja seuroja.

Vuonna 2017 toteutettu ohjelma löytyy tästä.

Pakkaspäivät löydät myös SOMEsta #Pakkaspäivät.

Lisätietoja tapahtumasta Lisätietoja tapahtumasta

Kulttuurisuunnittelija
Jonna Forsman
vastuualue lapset ja nuoret
044 7182 468
jonna.forsman(at)kuopio.fi

Kulttuurisuunnittelija
Tiina Taskinen-Viinikainen
vastuualue tapahtumat
044 748 2374
tiina.taskinen-viinikainen(at)kuopio.fi