Sisäliikuntapaikat


Kuopiossa voi harrastaa lukuisia sisäliikuntalajeja niihin soveltuvissa tiloissa eri puolilla kaupunkia sekä maaseutualueilla Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella.

Suurten tapahtumien ja sisäurheilukilpailujen järjestämiseen kaupungilla on tarjota Kuopio-halli. Seurojen harjoitusvuoroihin sopivat hyvin koulujen salit.

Lisäksi kaupungissa on paljon yksityisiä palveluita, joita esitellään myös näillä sivuilla.

Päiväpassi ja kuukausipassi liikuntahalleille


Vuoden 2017 alusta alkaen on otettu käyttöön uudet sarjakortit Kuopion liikuntahalleihin. Kortit oikeuttavat Niiralan ja Lippumäen uimahallien ja niiden kuntosalien sekä Kuopio-hallin kuntosalin ja juoksurata-alueiden käyttöön.

Päiväpassilla voi liikkua Kuopion liikuntahalleissa joka päivä klo 10–15 välisenä aikana ja sen hinta on 20 € / kk.

Kuukausipassilla saa käyttää kuukauden ajan rajattomasti Kuopion liikuntahallien palveluja vain 36 € kuukausihintaan.

Molemmat kortit voi ostaa Niiralan ja Lippumäen uimahalleilta sekä Kuopio-hallista, ja kortit ovat henkilökohtaisia. Lisäksi tarvitaan 7,90 € maksava Terve Kuopio -toimintakortti, johon palvelu ladataan. Kortti-tarjoukset ovat voimassa 1.1.-31.12.2017.

Liikkis-liikuntakortti alle 18-vuotiaille – hinta 20 euroa koko kesältä


Kortti oikeuttaa Niiralan ja Lippumäen uimahallien, niiden kuntosalien sekä Kuopio-hallin kuntosalin ja juoksurata-alueen käyttöön.

Kortin hinta on 20 euroa. Lisäksi tarvitaan 7,90 euroa maksava Terve Kuopio -toimintakortti, johon palvelu ladataan.

Kortti on voimassa 2.5.–31.8.2017. Kortin voi ostaa ko. liikuntapaikoista.

Kortti on tarkoitettu alle 18-vuotiaille kuopiolaisille, ja se on henkilökohtainen. Kuntosaleilla on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu vanhemman tai valmentajan läsnä ollessa ja vastuulla. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaat eivät pääse kuntosalille.

Kuntosalikäyttäjien ikäraja


Kaupungin kuntosaleille on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu vanhemman tai valmentajan läsnä ollessa. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaita lapsia ei saa ottaa mukaan kuntosalille.

 

Tilavaraukset Tilavaraukset

Tilavaraukset ja ajantasainen varausten selailu

017 182 550
liikuntapaikkavaraukset(at)kuopio.fi

Käyttösäännöt ja ohjeet Käyttösäännöt ja ohjeet