Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Ajankohtaista Ajankohtaista

Perheneuvolan puhelinajat muuttuvat 4.9.2017

Kuopion Perheneuvolan ajanvaraus- ja neuvontapuhelinajat muuttuvat 4.9.2017. Uudet puhelinajat ovat maanantaista keskiviikkoon klo 12.00-13.00 ja torstaisin klo 14.00-15.00. Perjantaisin ei ole puhelinaikaa. Muutos ei koske Maaningan ja Nilsiän toimipisteitä.
Lue lisääTietojaPerheneuvolan puhelinajat muuttuvat 4.9.2017 »

”Kipinä minussa” –valokuvanäyttely 14. – 26.8.2017 kaupunginkirjastolla

Savotalon toimintakeskuksella kokoontui syksyn 2016 ajan luovan tanssin ja kehollisen ilmaisun ryhmä. Kipinä-ryhmän kehityskaaresta ja tanssijoiden henkilökuvista syntyi valokuvanäyttely “Kipinä minussa”. Ryhmäläiset harjoittelivat uudenlaista, luovaa ja spontaania tapaa liikkua, itseilmaisua ja sanatonta kohtaamista toisia ihmisiä kunnioittaen ja kuunnellen.
Lue lisääTietoja”Kipinä minussa” –valokuvanäyttely 14. – 26.8.2017 kaupunginkirjastolla »

Häiriö terveydenhuollon potilastietojärjestelmässä

Terveydenhuollon potilastietojärjestelmässä on ilmennyt häiriö perjantaina 14.7.2017. Kiireettömät puhelut toivotaan hoidettavan vasta maanantaina 17.7.2017. Istekki Oy selvittää ongelmaa parhaillaan.
Lue lisääTietojaHäiriö terveydenhuollon potilastietojärjestelmässä »

Vanhusten hoivapalveluiden asiakkaat kokevat palveluiden vastaavan tarpeita

Kuopion kaupungin vanhusten hoivapalvelut on tehnyt asiakastyytyväisyyskyselyt kotihoidon, asumispalvelun ja vanhusten päiväryhmätoiminnan asiakkailleen. Kyselyihin osallistui kaikkiaan 956 hoivapalveluiden asiakasta. Suurin osa koki nykyisen asumispaikkansa sopivaksi ja palvelujen vastaavan heidän tarpeitaan.
Lue lisääTietojaVanhusten hoivapalveluiden asiakkaat kokevat palveluiden vastaavan tarpeita »