Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Ajankohtaista Ajankohtaista

Sijoitettujen lasten ja nuorten tarinat Suomi 100 vuotta -tapahtumissa

Pesäpuu ry yhteistyökumppaneineen juhlistaa itsenäisyyttä tuomalla juhlavuoden keskiöön sijoitettujen lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tarinat. Kiertue sisältää monipuolisia taidenäyttelyitä, seminaareja, työpajoja ja kohtaamisen foorumeita.
Lue lisääTietojaSijoitettujen lasten ja nuorten tarinat Suomi 100 vuotta -tapahtumissa »

Kouluterveyden- ja suunterveydenhuollon kokeiluilla kohti tulevaisuuden SOTE-palveluja

Kuopion kaupungin kouluterveydenhuollossa on käynnistynyt kokeilu 2.3. - 30.4.2017, jossa tarkastellaan psykososiaalisen tuen tarpeessa olevan peruskouluikäisen oppilaan tai hänen perheensä tunnistamista ja huolen puheeksi ottamista. Kouluterveydenhuollossa kokeillaan uutta toimintatapaa, joka ohjaa terveydenhoitajia puuttumaan oppilaan tai hänen perheensä tilanteeseen varhaisessa vaiheessa.
Lue lisääTietojaKouluterveyden- ja suunterveydenhuollon kokeiluilla kohti tulevaisuuden SOTE-palveluja »

Kuopio panostaa asunnottomuuden ennaltaehkäisyyn

Kuopion kaupunki on mukana Asunnottomuuden ennaltaehkäisyn kuntastrategiat -hankkeessa. Kuopion kaupungin osahanke järjestää yhteistyössä Kuopion seudun nuorisoasunnot ry:n, Sirkkulanpuiston toimintayhdistyksen ry:n, Niiralan Kulma Oy:n ja Soma-hankkeen kanssa Asumissosiaalisen työ päivän 21.3.2017.
Lue lisääTietojaKuopio panostaa asunnottomuuden ennaltaehkäisyyn »

KYSin päivystys ja terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotto uusiin tiloihin 15.3.17

Jatkossa päivystykseen kuljetaan pääsairaalan C-ovesta eli samasta sisäänkäynnistä kuin Puijon sairaalan laboratorion näytteenottoon. KYSin päivystyksen kanssa yhtaikaa muuttaa myös Kuopion terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotto, joka palvelee KYSin päivystyksen yläkerrassa.
Lue lisääTietojaKYSin päivystys ja terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanotto uusiin tiloihin 15.3.17 »