Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Omavalvontasuunnitelmat Omavalvontasuunnitelmat

Ajankohtaista Ajankohtaista

Monipuolisia ja yksilöllisiä palveluja kotiin

Tällä hetkellä asiakkaat saavat toiveittensa mukaisesti yhä useampia palveluja suoraan kotiin ja palvelutarpeet ovat entistä moninaisemmat. Ihmiset asuvat entistä pidempään omissa asunnoissaan. Kuopiossa syksyllä 2018 aloittava Tarjoomo-hanke edistää Pohjois-Savon alueella uudenlaista yhteistyötä, joka helpottaa selkeästi asiakkaita palvelujen ostossa.
Lue lisääTietojaMonipuolisia ja yksilöllisiä palveluja kotiin »

Ikäystävällinen Kuopio -ohjelman kommentointi 20.8.2018 mennessä

Ikäystävällinen Kuopio -ohjelma on suunnitelma toimenpiteistä ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, toimintakyvyn ja itsenäisen suoriutumisen tukemiseksi sekä palvelujen järjestämiseksi ja kehittämiseksi. Millainen on Sinun Ikäystävällinen Kuopiosi, joka edistää ikäihmisten hyvinvointia?
Lue lisääTietojaIkäystävällinen Kuopio -ohjelman kommentointi 20.8.2018 mennessä »

Askarruttaako alkoholi, pohditko päihteitten käyttöä?

Terve Kuopio-kioskissa Kauppakeskus Apajassa on 18.6.2018 alkaen päihderiippuvuuteen liittyvää kokemustietoa ja keskustelua kokemusasiantuntijan vastaanotolla.
Lue lisääTietojaAskarruttaako alkoholi, pohditko päihteitten käyttöä? »

Lehtolakodissa lahjoituksena parvekelasit

Kuopion kaupungin saattohoidon tukiyksikkö, Lehtolakoti, on saanut toimintansa aikana monia lahjoituksia ja nyt viimeisimpänä parvekelasit. Neulaniemen suuntaan avautuva kaunis järvi- ja metsämaisema antaa lepoa ja lohtua sairaille ja heidän läheisilleen.
Lue lisääTietojaLehtolakodissa lahjoituksena parvekelasit »