Sosiaalipalvelut

Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Omavalvontasuunnitelmat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Ajankohtaista Ajankohtaista

Juankosken röntgen on suljettu 19.4.-24.5.2021

Juankosken röntgen on suljettu 19.4.-24.5.2021 kuvauslaitteen uusimisen vuoksi. Ultraäänikuvaukset jatkuvat kuitenkin normaalisti röntgenin ollessa kiinni. Potilaat ohjataan varaamaan kuvausaika Kuopioon seuraavasti (kuopiolaiset ja Tuusniemi): kiireettömissä kuvauksissa Savotalon röntgen, Harjulan sairaalan röntgen tai KYS röntgen 1. Päivystyskuvaukset sekä kaikki Kysterin (Kaavi ja Rautavaara) kuvaukset hoidetaan KYS röntgen 1:ssä.
Lue lisääTietojaJuankosken röntgen on suljettu 19.4.-24.5.2021 »

Who Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema

Kevään kolmas Who Cares -webinaari HUUMAUSAINEET NYT! päivittää erityisesti nuorten huumausainetilannetta maassamme. Webinaariin on kutsuttu kolme kokenutta huippuasiantuntijaa, joiden työssä päihteet ja niistä johtuvat lieveilmiöt ovat arkipäivää. HUUMAUSAINEET NYT! -webinaari järjestetään torstaina 15. huhtikuuta kello 13 nettisivuilta avautuvassa linkissä: www.whocares.fi. Webinaarit ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Lue lisääTietojaWho Cares -webinaarissa 15.4. odotettu päihdeteema »

Ennakkovalmennusta ikäihmisten perhehoitajille Pohjois-Savossa

Ikäihmisten perhehoito on ympäri- tai osavuorokautista hoivaa ja huolenpitoa perhehoitajan tai ikäihmisen omassa kodissa. Perhehoitovalmennus antaa valmiudet toimia pitkäaikaisena, lyhytaikaisena tai kiertävänä perhehoitajana. Ikäihmisten perhehoitajien ennakkovalmennuksen kohderyhmänä ovat kaikki, jotka hyötyvät perhehoitajuuden tuomasta työllistymisvaihtoehdosta.
Lue lisääTietojaEnnakkovalmennusta ikäihmisten perhehoitajille Pohjois-Savossa »

Kuopion kaupungin palvelupuhelimissa häiriöitä 6.4. aamupäivästä

Aamupäivällä verkko-operaattorimme puolella on ollut häiriötä palvelupuhelimissamme. Vaikutuksia on ollut sekä koronaneuvontalinjaan että rokotusajanvaraukseen. Puhelut eivät ole menneet läpi ja...
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin palvelupuhelimissa häiriöitä 6.4. aamupäivästä »