Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Asiakasmaksut Asiakasmaksut

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Omavalvontasuunnitelmat Omavalvontasuunnitelmat

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kime 4 kids -hyväntekeväisyystapahtuma hankki jo kolmatta kertaa lahjoitusvaroja Mäntyrinteen perhetukikeskukselle

Mäntyrinteen perhetukikeskuksen lapset saivat 68 300 euron suuruisen lahjoituksen. Varat lahjoitukseen kerättiin Kimmo Timosen luotsaamassa Kime 4 kids -hyväntekeväisyystapahtumassa. Timonen ja Mika Hämäläinen vierailivat tiistaina 14.8. perhetukikeskuksella ja tutustuivat sen pihapiirissä lahjoitusvaroilla tähän mennessä hankittuihin leikkivälineisiin.
Lue lisääTietojaKime 4 kids -hyväntekeväisyystapahtuma hankki jo kolmatta kertaa lahjoitusvaroja Mäntyrinteen perhetukikeskukselle »

Kuopion turvapalveluiden toimintahäiriön aikana kolme viivästynyttä käyntiä

Kuopion kaupungin turvapalveluiden toimintahäiriön aikana 3.–4.8.2018 ei tapahtunut vakavia vahinkoja. Yhteensä häiriön aikana oli kolme viivästynyttä käyntiä. Asiakkaat saivat avun kotihoidon työntekijöiden lisäkäynnillä sekä normaalin työsuunnitelman mukaisilla käynneillä.
Lue lisääTietojaKuopion turvapalveluiden toimintahäiriön aikana kolme viivästynyttä käyntiä »

Kuopion kaupungin kotihoidon turvapalveluiden häiriötilanne ohi

Kuopion kaupungin turvapalveluiden toiminta on palanut normaaliksi tänään 5.8.2018. Palvelun toimittaja on vahvistanut, että häiriötilanne on ohi. Kaupungin kotihoito on palannut normaaliin työsuunnitelmaansa tänään klo 11 alkaen.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin kotihoidon turvapalveluiden häiriötilanne ohi »

Kuopion kaupungin kotihoidon turvapalveluiden toiminta palautunut

Kuopion kaupungin turvapalveluiden häiriö on korjattu ja toiminta on palautunut tänään 4.8.2018 klo 17 jälkeen. Palvelun toimittaja ei ole vahvistanut vielä vian korjautumista, mutta tällä hetkellä kaikki turvapuhelimet toimivat. Kaupungin kotihoito tekee tulevana yönä vielä suunnitellut lisäkäynnit asiakkaidensa luona.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin kotihoidon turvapalveluiden toiminta palautunut »