Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Asiakasmaksut Asiakasmaksut

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Omavalvontasuunnitelmat Omavalvontasuunnitelmat

Ajankohtaista Ajankohtaista

Vuoronvaihtokielto 22.10.–4.11.2018 voi vaikuttaa toimintojen järjestämiseen Kuopion kaupungin hoivapalveluissa

Sosiaali- ja terveysalan Super ry ja Tehy ry ovat julistaneet kuntasektorille vuoronvaihtokiellon, joka vaikuttaa muun muassa sairaaloihin ja terveyskeskuksiin. Vuoronvaihtokielto kestää 22.10.2018–4.11.2018 klo 23.59.
Lue lisääTietojaVuoronvaihtokielto 22.10.–4.11.2018 voi vaikuttaa toimintojen järjestämiseen Kuopion kaupungin hoivapalveluissa »

Kysely mielenterveyspalveluiden toimivuudesta Kuopiossa ja lähialueilla

Kerro kokemuksiasi mielenterveyspalveluista Kuopiossa ja sen lähialueilla – vastaa kyselyyn 14.10. mennessä.
Lue lisääTietojaKysely mielenterveyspalveluiden toimivuudesta Kuopiossa ja lähialueilla »

SIHTI -nuorten vastaanoton asiakasajat ovat ruuhkautuneet

Kuopion kaupungin SIHTI -nuorten vastaanoton asiakasajat ovat ruuhkautuneet. SIHDIN ajanvaraus on suljettu 1.–14.10.2018. Ajanvaraus on seuraavan kerran auki ma 15.10.2018 klo 12-13.30.
Lue lisääTietojaSIHTI -nuorten vastaanoton asiakasajat ovat ruuhkautuneet »

Kaupunkien edustajat ympäri maailmaa kokoontuivat WHO:n Euroopan terveiden kaupunkien verkoston konferenssiin Belfastiin

Tapahtuman aikana seminaariväki osallistuu luentoihin, paneelikeskusteluihin, työpajoihin ja vierailuihin, jotka tarjoavat kaupungeille tietoa, työvälineitä ja innovatiivisia lähestymistapoja esim. ilmanlaadun parantamiseen, fiksuun liikkumiseen, oikeudenmukaisuuden ja osallisuuden varmistamiseen sekä liikunnan lisäämiseen. Myös Kuopiosta lähti Belfastiin seurue, joka esittelee konferenssissa erilaisia kuopiolaisia hyvinvointia edistäviä innovaatioita.
Lue lisääTietojaKaupunkien edustajat ympäri maailmaa kokoontuivat WHO:n Euroopan terveiden kaupunkien verkoston konferenssiin Belfastiin »