Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

 

Sosiaalipalvelujen pikalinkkejä Sosiaalipalvelujen pikalinkkejä

Asiakasmaksut Asiakasmaksut

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Omavalvontasuunnitelmat Omavalvontasuunnitelmat

Ajankohtaista Ajankohtaista

Sihdin ajanvaraus kiinni 1.-12.6.2020

Kuopion kaupungin Sihti nuorten vastaanoton asiakasajat ovat ruuhkautuneet, ja ajanvaraus on suljettu 1.-12.6.2020. Ohjausta ja neuvontaa ajanvarausnumerosta on seuraavan kerran saatavilla ti 16.6. klo 12-13.30. Sihdin ollessa kiinni, voi tarvittaessa olla yhteydessä oman alueensa tiimihoitajaan ja tiimilääkäriin, koulu- tai opiskeluterveydenhuoltoon tai työterveyshuoltoon.
Lue lisääTietojaSihdin ajanvaraus kiinni 1.-12.6.2020 »

Juankosken terveysaseman viikonloppuvastaanotto lyhenee 1.6.2020 alkaen

Juankosken terveysaseman vastaanotto viikonloppuna ja arkipyhinä lyhenee 1.6.2020 kahdella tunnilla. Terveysaseman viikonlopun ja arkipyhän vastaanottoaika on kesäkuusta alkaen Juankoskella klo 8.00 – 16.00.
Lue lisääTietojaJuankosken terveysaseman viikonloppuvastaanotto lyhenee 1.6.2020 alkaen »

ApuVa2020 – perheiden voimaannuttamista ja arjen apua Kuopiossa

ApuVa2020-hanke tarjoaa perheiden arkeen tukea sekä nopeaa apua poikkeustilan aiheuttamiin haasteisiin. Yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Kuopion kaupunki sekä alueen yritykset ja järjestöt. ...
Lue lisääTietojaApuVa2020 – perheiden voimaannuttamista ja arjen apua Kuopiossa »

Nyt huomiota myös ikääntyneiden hyvinvointiin ja toimintakykyyn

THL on päivittänyt ohjeitaan ikääntyneille. Tässä vaiheessa koronatilannetta kiinnitetään erityistä huomiota virustartunnan välttämisen lisäksi myös ikääntyneiden hyvinvointiin ja toimintakykyyn. THL ohjeistaa myös, miten läheisiin voidaan pitää yhteyttä turvallisesti.
Lue lisääTietojaNyt huomiota myös ikääntyneiden hyvinvointiin ja toimintakykyyn »