Tapahtumatuki

 

Tapahtumahakemukset ja yhteistyöesitykset vuodelle 2018


Tapahtumatuki on tarkoitettu Kuopiossa järjestettävien kertaluontoisten tai toistuvien tapahtumien tukemiseen ja tapahtumajärjestäjien taloudellisen riskin pienentämiseen. Tapahtumajärjestäjät voivat hakemuksen yhteydessä esittää, millaista markkinoinnillista yhteistyötä he voivat tapahtuman yhteydessä kaupungille tarjota. Vastikkeellisuuden esittäminen ei ole pakollista.

Lisätietoja tapahtumatukien arvioinnista sekä yhteistyömahdollisuuksista

Kaupunginhallitus tekee päätöksen syksyn aikana jätetyistä tapahtumatukihakemuksista tammikuussa 2018. Vuodelle 2018 varataan ns. sitomaton määräraha, johon kohdennettuja hakemuksia voi edelleen jättää Tapahtumatuki 2018 –lomakkeella.

Lisätietoja: yhteistyökoordinaattori Markku Lind, puh. 044 718 2070, markku.lind(at)kuopio.fi

Tapahtumatukihakemus 2018
 

Tapahtumatukiselvitys

Kuopion kaupungilta tapahtumatukea saaneet tekevät selvityksen kahden kuukauden kuluessa tapahtuman toteutumisesta. Selvityksestä tulee ilmetä mm. osallistuja- ja kävijämäärät, miten tapahtuma onnistui verrattuna tavoitteisiin, mitä kehityssuunnitelmia tapahtumalla on sekä tapahtuman talousselvitys. Myönnetty tapahtumatuki maksetaan hakijalle tapahtumatukiselvityksen lähettämisen jälkeen. Muusta maksuaikataulusta on sovittava erikseen.

Lisätietoja: yhteistyökoordinaattori Markku Lind, puh. 044 718 2070, markku.lind(at)kuopio.fi.

Tapahtumatukiselvityslomake