Terveyspalvelut

Terveyspalvelujen pikalinkkejä

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

www.omaolo.fi

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

 

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Tuoreimmat uutiset

Leväsen hoitokodissa ei löytynyt koronatartuntoja 18.9. todetun tartunnan lisäksi

Vanhusten palvelukeskuksen Leväsen hoitokoti 1:ssa viime perjantaina todetun yhden koronatartunnan lisäksi ei hoitokodissa ole muita todettuja tartuntoja. Viimeisetkin testitulokset ovat nyt tulleet ja kaikkien hoitokodin asukkaiden ja testattujen työntekijöiden tulokset ovat negatiiviset.
Lue lisääTietojaLeväsen hoitokodissa ei löytynyt koronatartuntoja 18.9. todetun tartunnan lisäksi »

Tahkolla koronalle altistuneiden nuorten tulee pysyä kotona

Nilsiässä on ollut viikonloppuna kokoontumisia, joihin on osallistunut kymmeniä noin 17-20 -vuotiaita nuoria. Nuoria on ollut kokoontuneena ympäri Suomea, myös Kuopiosta. Jo nyt on nuorten keskuudesta tiedossa kaksi varmaa positiivista koronavirustartuntaa, ja altistuneita on useita kymmeniä. Mikäli nuori on saanut karanteenimääräyksen tartuntatautiviranomaiselta, hänen täytyy pysytellä kotona 14 vuorokauden ajan, vaikka testitulos olisi negatiivinen. Karanteenissa olevia opiskelijoita tai heidän huoltajiaan pyydetään olemaan yhteydessä ryhmänohjaajaan etäopetukseen etäopetusjärjestelyjen selvittämiseksi.
Lue lisääTietojaTahkolla koronalle altistuneiden nuorten tulee pysyä kotona »

Lääketiedepäivien aikana 23.-24.9.2020 terveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa

Kuopion kaupungin terveysasemilla hoidetaan vain kiireellisiä asioita keskiviikkona ja torstaina 23.-24.9.2019. Suurin osa lääkäreistä osallistuu tuolloin Itä-Suomen Lääketiedepäiville. Kiireellisissä asioissa voi ottaa yhteyttä virka-aikana oman alueen hoitotiimiin. Virka-ajan ulkopuolella KYSin päivystyksessä palvelee maakunnallinen ympärivuorokautinen maksuton neuvontanumero 116117. Neuvontapuhelimeen tulee soittaa aina ennen päivystykseen lähtöä. Hätätilanteissa on soitettava aina numeroon 112.
Lue lisääTietojaLääketiedepäivien aikana 23.-24.9.2020 terveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa »

Leväsen hoitokoti 1:ssä on todettu positiivinen koronavirustartunta

Vanhusten palvelukeskuksessa Leväsen hoitokoti 1:ssä on todettu positiivinen koronavirustartunta. Kuopion kaupunki ohjeistaa, että vierailuja yksikköön ei tehdä taudin rajaamiseksi ja haltuun ottamiseksi. Hoitokodin henkilökunta on käyttänyt työssään hyvää käsihygieniaa ja kirurgista suunenäsuojusta, joilla pystytään tehokkaasti estämään viruksen leviämistä ja sille altistumista. Kuopion kaupungin tartuntatautien yksikkö selvittää tarkasti mahdolliset altistumistilanteet ja on yhteydessä kaikkiin altistuneisiin.
Lue lisääTietojaLeväsen hoitokoti 1:ssä on todettu positiivinen koronavirustartunta »