Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

 

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Hyvän mielen kioskilta virtuaalista ajanvietettä koteihin

Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää vaalia omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä pitää yllä hyvän arjen rutiineja. Hyvän mielen kioskille on kerätty erilaisia Kuopion kaupungin ja myös muiden toimijoiden tarjoamia kulttuuri- ja liikuntavinkkejä. Ehkä juuri nyt on hyvä hetki oppia uutta, kohottaa kuntoa tai nauttia elämyksistä, joihin ei aiemmin ollut aikaa tai mahdollisuutta?
Lue lisääTietojaHyvän mielen kioskilta virtuaalista ajanvietettä koteihin »

Pääterveysasemalla voi maksaa 6.4. lähtien vain pankkikortilla

Kuopion kaupungin pääterveysaseman potilastoimistolla, os. Tulliportinkatu 15 H, voi 6.4.2020 alkaen maksaa vain pankkikortilla. Turvataksemme asiakkaamme ja henkilökuntamme koronatilanteessa emme toistaiseksi voi käyttää käteistä rahaa kassapalveluissamme.
Lue lisääTietojaPääterveysasemalla voi maksaa 6.4. lähtien vain pankkikortilla »

Tukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille

Kuopion kaupungin verkkosivuille on laadittu tukisivut eri kohderyhmille koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen. Erityistä huolta kannetaan lapsista ja perheistä, nuorista sekä yli 70-vuotiaista kuopiolaisista, joiden auttamiseksi palveluita on koostettu monipuolisesti.
Lue lisääTietojaTukea poikkeustilanteeseen lapsiperheille, nuorille ja ikäihmisille »

Voit löytää sosiaalipalveluja sähköisinä Asioi verkossa –sivulta

Kuopion kaupungin sosiaalipalveluissa palvellaan toistaiseksi pääsääntöisesti puhelimitse ja sähköisesti asiakaskäyntien sijaan. Sosiaalipalvelujen sähköisinä palveluina löytyvät muun muassa täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta, lastensuojeluilmoitus ja yhteydenotto sosiaaliviranomaiseen.
Lue lisääTietojaVoit löytää sosiaalipalveluja sähköisinä Asioi verkossa –sivulta »