Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Tuoreimmat uutiset

Tukihenkilökoulutuksia Kuopiossa helmikuussa 2021

Haluaisitko olla lapselle tai nuorelle luotettava aikuinen, jonka kanssa ratkoa arjen pulmia? Kuopion kaupungin perhepalvelut ja lastensuojelun avohuolto hakee hyviä tyyppejä lasten ja nuorten tukihenkilöiksi. Tukihenkilö on vapaaehtoinen, joka on lapselle ja nuorelle luotettava ja kannustava aikuinen. Ilmoittaudu 27.-28.2.2021 pidettävään Tukihenkilö-koulutukseen 22.2. mennessä.
Lue lisääTietojaTukihenkilökoulutuksia Kuopiossa helmikuussa 2021 »

Lastensuojelun työsuojeluohjelma vuodelle 2021

Lastensuojeluun on valmisteltu vuodesta 2020 lähtien työolojen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin kohenemiseen tähtääviä toimenpiteitä, jotka koottiin syksyllä 2020 työsuojeluohjelmaksi. Laaja-alainen työsuojeluohjelma hyväksyttiin 11.12.2020 työsuojelutoimikunnassa, ja se kattaa lastensuojelun avohuollon, sijais- ja jälkihuollon sekä perhesosiaalityön henkilöstön.
Lue lisääTietojaLastensuojelun työsuojeluohjelma vuodelle 2021 »

Koronarokotusten aikataulu Kuopiossa

Koronarokotukset ovat käynnistyneet Pohjois-Savossa samaan tapaan kuin muualla Suomessa. Riskiryhmäläisten rokotuksia päästään Kuopiossa tämän hetken tiedon mukaan aloittamaan todennäköisesti helmikuussa. Rokotusaikataulut ovat kiinni rokotteen saatavuudesta. Tiedotamme rokotusaikatauluista lehdissä ja kaupungin verkkosivuilla ja somekanavissa, kun aikataulut varmistuvat.
Lue lisääTietojaKoronarokotusten aikataulu Kuopiossa »

Kuopion sosiaalihuollon asiakasrekisterit vähennetään kahteen 1.1.2021 alkaen

Rekisterinpitäjä määrittelee mihin tarkoitukseen henkilötietoja käytetään ja miten niitä käsitellään noudattaen EU:n tietosuoja-asetusta. Kuopion sosiaali- ja terveydenhuollossa on ollut käytössään useita sosiaalihuollon asiakasrekistereitä eri käyttötarkoituksia varten. 1.1.2021 alkaen rekisterien määrä vähennetään kahteen rekisteriin: sosiaalihuollon ilmoitusrekisteriin ja sosiaalihuollon asiakasrekisteriin.
Lue lisääTietojaKuopion sosiaalihuollon asiakasrekisterit vähennetään kahteen 1.1.2021 alkaen »