Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Sosiaali- ja terveydenhuollon Omaolo–digipalvelu käyttöön 6.2.2019

Kuopion kaupungin Omaolo–palvelun ensimmäinen tuotantoversio julkaistiin 6.2.2019 ja se sisältää kolme terveydenhuollon oirearviota ja kolme sosiaalihuollon palveluarviota. Käytössä ovat nyt oirearviot alaselkäkivusta tai -vammasta, virtsatietulehduksesta ja hengitystietulehduksesta sekä arviot henkilökohtaisesta avusta, liikkumisesta kodin ulkopuolella ja omaishoitotilanteesta.
Lue lisääTietojaSosiaali- ja terveydenhuollon Omaolo–digipalvelu käyttöön 6.2.2019 »

Kotihoidon turvalaitteiden eilinen häiriötilanne päättynyt - muutama haittatilanne ollut häiriön aikana

Turvapalvelujen häiriötilanne on päättynyt. Kaikki turvalaitteet toimivat jälleen ja toiminta jatkuu normaalin toiminnan mukaisesti. Häiriötilanteen aikana tapahtui viisi haittatilannetta, joista kaksi avun viivästymistä kaatumisen yhteydessä.
Lue lisääTietojaKotihoidon turvalaitteiden eilinen häiriötilanne päättynyt - muutama haittatilanne ollut häiriön aikana »

Kaksi viidestä joutunut vaaratilanteeseen liukkaiden kenkien takia

Liikenneturvan tuoreen kyselyn mukaan jopa 40 prosenttia suomalaisista on kokenut joutuneensa viimeisen vuoden aikana vaaratilanteeseen liikenteessä, koska he ovat kävelleet keliin nähden liian liukkailla kengillä. Pysy pystyssä -kampanja muistuttaa, että huolehtimalla asianmukaisista kengistä ja keskittymällä kävelemiseen voi jokainen ehkäistä vaaratilanteita kävellessä.
Lue lisääTietojaKaksi viidestä joutunut vaaratilanteeseen liukkaiden kenkien takia »

Kuopion kotihoidossa alkaa kuntouttava arviointijakso keväällä 2019

Kuopion kaupungin kotihoidossa otetaan käyttöön kuntouttavan arviointijakson toimintamalli helmikuun 2019 alusta alkaen. Toiminta aloitetaan Kuopion kaupungin keskiseltä kotihoidon alueelta ja se laajenee kevään aikana koskemaan koko Kuopiota. Säännöllisen kotihoidon myöntämistä edeltää jatkossa pääsääntöisesti aina kuntouttava arviointijakso asiakkaan kotona.
Lue lisääTietojaKuopion kotihoidossa alkaa kuntouttava arviointijakso keväällä 2019 »