Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Sinustako tukiaikuinen nuorelle? - Koulutusta keväällä 2018

Haluaisitko olla luotettava ja kannustava aikuinen, jonka kanssa ratkoa arjen pulmia? Zemppari on vapaaehtoinen tukiaikuinen, joka toimii nuoren tukena omin tiedoin ja taidoin. Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu helmikuussa olevaan Zemppariksi nuorelle! -koulutukseen.
Lue lisääTietojaSinustako tukiaikuinen nuorelle? - Koulutusta keväällä 2018 »

Terveyskeskukset mukaan diagnoosipohjaiseen sote-järjestötietokantaan

Kuopion kaupunki on mukana Pohjois-Savon Vertaistuen Keskuksen koordinoimassa sote-järjestötietokanta -projektissa, joka tukee sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistusta. Palvelua kehitetään samanaikaisesti vastaamaan sekä sosiaalipalvelujen että erikoissairaanhoidon tarpeita.
Lue lisääTietojaTerveyskeskukset mukaan diagnoosipohjaiseen sote-järjestötietokantaan »

Kuopion neuvolat Facebookissa

Kuopion neuvolat ovat ottaneet käyttöön Facebook-sivut ja tiedottavat ajankohtaisista asioistaan myös www.facebook.com/NeuvolatKuopio -sivuilla. Lisäksi neuvoloissa on otettu käyttöön kello neljän jälkeiset vastaanottoajat ja sähköinen ajanvaraus määräaikaistarkastuksiin.
Lue lisääTietojaKuopion neuvolat Facebookissa »

Influenssakausi alkanut

Influenssaepidemia 2017-2018 on käynnistynyt Pohjois-Savossa ja rokotteita kannattaa edelleen ottaa. Kaupungin terveydenhoitajat ja sairaanhoitajat voivat kirjoittaa influenssaoireita potevalle sairausvapaan pituudeksi viisi vuorokautta, normaalin kolmen vuorokauden sijaan.
Lue lisääTietojaInfluenssakausi alkanut »