Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Metsän kansa -taideteos saa täydennystä yhteisöllisellä menetelmällä 1.6.2017

Männistössä sijaitsevan Mäntykampuksen ikä-ihmisten talojen asukkaat sekä muotoilijat Kirsi Miettinen ja Marko Ausma toteuttavat 1.6.2017 yhdessä koteja linnuille. Linnunpöntöt täydentävät jo olemassa olevaa Metsän kansa -taideteosta. Taideteos näkyy asumisyksiköiden ikkunoista ja Mäntykampuksen asukkaat toivovat, että he saavat seurata yksiköistä myös uusien asukkaiden elämää.
Lue lisääTietojaMetsän kansa -taideteos saa täydennystä yhteisöllisellä menetelmällä 1.6.2017 »

Suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmä vaihtuu 17.5.2017

Suun terveydenhuollossa otetaan 17.5.2017 käyttöön WinHit- potilastietojärjestelmä, kun Effica-järjestelmästä luovutaan. WinHit- järjestelmä on käytössä laajasti maakunnassa, Kysterissä, Kys:in opetusklinikalla ja Iisalmessa. Suun terveydenhuollossa käyttöön otettava järjestelmä mahdollistaa tulevaisuudessa entistä paremman maakunnallisen yhteistyön.
Lue lisääTietojaSuun terveydenhuollon potilastietojärjestelmä vaihtuu 17.5.2017 »

Sinustako tukiaikuinen nuorelle?

Haluaisitko olla luotettava ja kannustava aikuinen, jonka kanssa ratkoa arjen pulmia? Tehdä yhdessä ihan tavallisia asioita? Zemppari on vapaaehtoinen tukiaikuinen, joka toimii nuoren tukena omin tiedoin ja taidoin, kasvokkain ja verkossa.
Lue lisääTietojaSinustako tukiaikuinen nuorelle? »

Kotihoidon ja ensihoitopalveluiden yhteinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tilannekeskus

Kotihoidon asiakkaiden tueksi luodaan uutta toimintamallia. Tavoitteena on parantaa ja monipuolistaa kotihoidon, omaishoidon ja palveluasunnoissa asuvien ikääntyneiden hoidon palveluja äkillisissä hoidon tarpeen muutoksissa yhdessä ensihoitopalveluiden kanssa. Toimintaan perustetaan yhteinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tilannekeskus, joka aloitti toimintansa 8.5.2017.
Lue lisääTietojaKotihoidon ja ensihoitopalveluiden yhteinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tilannekeskus »