Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

 

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Häiriöitä kaupungin terveydenhuollon puhelinliikenteessä - vikaa korjataan

Kuopion kaupungin terveysasemien hoitotiimien ja suun terveydenhuollon puhelinlinjoissa on häiriöitä. Takaisinsoittojärjestelmä ei toimi tällä hetkellä, joten potilaita kehotetaan soittamaan uudestaan oman hoitotiimin numeroon: www.kuopio.fi/yhteydenottoajat-hoitotiimeihin. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme tilannetta!
Lue lisääTietojaHäiriöitä kaupungin terveydenhuollon puhelinliikenteessä - vikaa korjataan »

Koronan jälkimainingit ruuhkauttavat suun terveydenhuollon syksyllä

Suun terveydenhuollossa siirryttiin koronapandemian edetessä asteittain poikkeustilaan maaliskuun 2020 lopulta alkaen ja kiireetön hoito keskeytettiin kokonaan huhtikuun lopussa valtakunnallisten ohjeistusten mukaan. Hampaiden ja suun omahoidon tärkeys on korostunut entisestään. Poikkeustilan takia hammashoidossa on odotettavissa hyvin kiireinen syksy.
Lue lisääTietojaKoronan jälkimainingit ruuhkauttavat suun terveydenhuollon syksyllä »

Hyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan nyt lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia palveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kaikille kuopiolaisille alle 20-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus harrastaa ja nauttia monipuolisista liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä kansalaisopiston tarjonnasta edullisesti.
Lue lisääTietojaHyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti »

70-vuotta täyttäneiden kontaktien välttämiseen ei enää suositusta

Valtioneuvosto purki ikärajaan perustuvan suosituksen fyysisten kontaktien välttämisestä. Lähikontakteissa on kuitenkin hyvä noudattaa edelleen pidättyvää linjaa ottaen huomioon henkilön kokonaistilanne ja yksilölliset riskitekijät.
Lue lisääTietoja70-vuotta täyttäneiden kontaktien välttämiseen ei enää suositusta »