Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

KYSin info pääaulassa - päivystyksen ja terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanoton opastuspiste C-oven aulassa

KYSin Puijon sairaalan neuvontapiste palvelee 16.3.2018 alkaen Pääsairaalan sisääntuloaulassa. Palveluaika pysyy entisellään eli info on auki arkisin kello 7–19 sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä kello 10–19. Päivystyksen ja Kuopion terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanoton potilaille on Kysissä oma opastuspiste C-oven aulassa.
Lue lisääTietojaKYSin info pääaulassa - päivystyksen ja terveyskeskuksen ilta- ja viikonloppuvastaanoton opastuspiste C-oven aulassa »

Koulutuksia keväällä 2018 muistisairaan ihmisen kohtaamiseen

Huhti- ja toukokuussa 2018 Savon ammattiopisto ja Kuopion kaupunki järjestävät Tukea ja vahvistusta muistisairaan ihmi­sen kohtaamiseen -koulutusta. Koulutus on tarkoitettu omaisille ja ikäihmisten parissa toimiville vapaaehtoisille ja vapaaehtois­toiminnasta kiinnostuneille.
Lue lisääTietojaKoulutuksia keväällä 2018 muistisairaan ihmisen kohtaamiseen »

Sinustako tukihenkilö?

Haluaisitko olla lapselle tai nuorelle luotettava aikuinen, jonka kanssa ratkoa arjen pulmia? Kuopion kaupungin perhepalvelut ja lastensuojelun avohuolto hakee hyviä tyyppejä lasten ja nuorten tukihenkilöiksi. Koulutuksia huhtikuussa.
Lue lisääTietojaSinustako tukihenkilö? »

Apua ja tukea arjen sujuvuuteen Arkeen voimaa -ryhmästä

Arkeen voimaa -ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet täysi-ikäinen ja jolla on jokin pitkäaikaissairaus, haitta tai vamma tai olet pitkäaikaissairaan omainen. Seuraavat ryhmät alkavat maalis-huhtikuussa.
Lue lisääTietojaApua ja tukea arjen sujuvuuteen Arkeen voimaa -ryhmästä »