Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

 

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

www.omaolo.fi

Ajankohtaista Ajankohtaista

Leväsen hoitokoti 1:ssä on todettu positiivinen koronavirustartunta

Vanhusten palvelukeskuksessa Leväsen hoitokoti 1:ssä on todettu positiivinen koronavirustartunta. Kuopion kaupunki ohjeistaa, että vierailuja yksikköön ei tehdä taudin rajaamiseksi ja haltuun ottamiseksi. Hoitokodin henkilökunta on käyttänyt työssään hyvää käsihygieniaa ja kirurgista suunenäsuojusta, joilla pystytään tehokkaasti estämään viruksen leviämistä ja sille altistumista. Kuopion kaupungin tartuntatautien yksikkö selvittää tarkasti mahdolliset altistumistilanteet ja on yhteydessä kaikkiin altistuneisiin.
Lue lisääTietojaLeväsen hoitokoti 1:ssä on todettu positiivinen koronavirustartunta »

Terveyskeskuksen puhelinpalvelujärjestelmä toimii jälleen

Terveyskeskuksen avovastaanoton ja suun terveydenhuollon vastaanoton OSCC-puhelinpalvelujärjestelmässä oli eilen häiriöitä. Vika on korjattu ja takaisinsoittojärjestelmä toimii jälleen.
Lue lisääTietojaTerveyskeskuksen puhelinpalvelujärjestelmä toimii jälleen »

Potilasturvallisuuspäivä hehkuu oranssina 17.9.2020

Kuopion kaupunki juhlistaa Maailman terveysjärjestö WHO:n perustamaa Maailman potilasturvallisuuspäivää 17.9. Teemapäivän tavoitteena on parantaa tietoisuutta potilasturvallisuudesta, ja sen teemaväri on oranssi. Kuopiolaiset voivat osallistua potilasturvallisuuden kehittämiseen ilmoittamalla havaitsemistaan haittatapahtumista linkistä, joka löytyy verkkosivuiltamme.
Lue lisääTietojaPotilasturvallisuuspäivä hehkuu oranssina 17.9.2020 »

Terveyttä, hyvinvointia ja palvelukokemuksia selvittävä FinSote-kysely lähtee lähes 70 000 vastaajalle

THL toteuttaa jälleen syksyllä laajan FinSote-tutkimuksen. Kyselylomake lähetetään noin 70 000:lle 20 vuotta täyttäneelle syyskuun aikana. Kuopiosta tutkimukseen pyydetään osallistumaan 3 000 henkilöä eri ikäryhmistä. FinSote tuottaa tietoa väestön hyvinvoinnista ja terveydestä ja niissä tapahtuneista muutoksista väestöryhmittäin. Kuopiossa kyselystä saatavaa tietoa tullaan hyödyntämään osana hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävää työtä.
Lue lisääTietojaTerveyttä, hyvinvointia ja palvelukokemuksia selvittävä FinSote-kysely lähtee lähes 70 000 vastaajalle »