Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Tuoreimmat uutiset

Kuopion kaupungin koronan näytteenotossa ruuhkaa

Kuopion koronan näytteenotto on ruuhkautunut. Korona-palvelupuhelimen takaisinsoitoissa on viivettä, ja jonotusaika palvelupuhelimeen on pidentynyt. Tällä hetkellä testiin pääsee viimeistään seuraavana päivänä.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin koronan näytteenotossa ruuhkaa »

Attendo Muurutvirran hoitokodin vanhusten hoito keskeytetään - korvaavat hoitopaikat muista yksiköistä

Attendo on päättänyt itse keskeyttää Muurutvirran hoitokodin vanhusten ympärivuorokautisen palveluasumisen 23.7.2021, sen jälkeen, kun Itä-Suomen aluehallintovirasto ja Kuopion kaupunki joutuivat puuttumaan hoitokodin toimintaan. Hoitokotiin ei ole saatu rekrytoitua tarpeeksi työntekijöitä, jolloin toiminnan keskeyttäminen oli ainoa vaihtoehto. Hoitokodin luvan mukaisesta hoitajamäärästä olisi puuttunut jatkossa lähes kolmannes.
Lue lisääTietojaAttendo Muurutvirran hoitokodin vanhusten hoito keskeytetään - korvaavat hoitopaikat muista yksiköistä »

Kuopio-hallin järjestelyihin muutoksia elokuun alusta alkaen - osittainen liikuntakäyttö mahdollistuu rokotusten ohella

Kuopio-hallin tiloista noin 2/3 avataan liikuntakäyttöön elokuun alussa. Tilat liikuntaa varten ovat Kuopio-hallin voimistelualueen puoleisessa päädyssä (sulkapallo ja pickleball) ja keskellä hallia (salibandy), rokotuskeskus jatkaa toimintaansa hallin Hatsalan koulun puoleisessa päädyssä.
Lue lisääTietojaKuopio-hallin järjestelyihin muutoksia elokuun alusta alkaen - osittainen liikuntakäyttö mahdollistuu rokotusten ohella »

Pohjois-Savon hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin aloitti toimintansa

Pohjois-Savon väliaikainen valmistelutoimielin kokoontui ensimmäistä kertaa 5.7. Toimielimen valmisteltaviksi tulee uuden Pohjois-Savon hyvinvointialueen toiminnan ja hallinnon käynnistämiseen liittyviä tehtäviä ja selvitystyötä. Väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtajaksi valittiin Jari Saarinen.
Lue lisääTietojaPohjois-Savon hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin aloitti toimintansa »