Kesätyöseteli 2019


Kesätyöseteli on 300€:n arvoinen tuki työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin kesäkauden aikana 1.5.-31.8.2019. Palkan on oltava kahden viikon ajalta 450€.

Kesätyöseteliä voi vaihtoehtoisesti käyttää Kesäyritystukeen. Se voidaan myöntää kuopiolaiselle opiskelijalle, joka haluaa pyörittää omaa NY-yritystään opintojensa kesäkauden aikana. Kesäyritystuen voi saada Kuopiossa kirjoilla oleva Savon ammattiopiston, Savonia-ammattikorkeakoulun tai Itä-Suomen yliopiston opiskelija.

Lue lisää

Kesätyöseteleiden hakuaikaa jatketaan 31.3.2019 saakka! Seteleitä on jaossa 50 kpl. Mikäli hakijoita on enemmän kuin seteleitä, jaetaan setelit ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole siis nopea ja täytä hakulomake.

Katso avoimia työmahdollisuuksia työllisyyspalvelun fb-sivuilta:
https://www.facebook.com/tyollisyyspalvelu.fi/

Työnantaja, ilmoita avoin kesätyö: työpaikkakortti

Kesätyöseteliavustus 300€ myönnetään työnantajalle takautuvasti 30.11.2019 mennessä. Linkki hakemukseen avautuu toukokuussa 2019.  Hakemukseen tulee liittää selvitys maksetuista palkoista sekä kopio työsopimuksesta.

Töihin vaan! -rekrytapahtuma 1.4. Kohtaamossa
 

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu kutsuu sinut Töihin vaan! -rekrytointitapahtumaan verkostoitumaan henkilöstöpalveluyritysten edustajien kanssa. Matalan kynnyksen rekrytointitapahtuma järjestetään kauppakeskus Apajan Kohtaamossa (Kauppakatu 45) maanantaina 1.4.2019 klo 13–15 yhteistyössä TE-palvelut Messin kanssa.

Tapahtumassa alueen suurimmat henkilöstöpalveluyritykset kertovat pisteillään työllistymismahdollisuuksista.

Paikalla on edustajia seuraavista yrityksistä:

Staffpoint Oy Kuopio
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy
Kairest Oy
ManpowerGroup Oy
Personalhuset Staffing Group Kuopio
Staffmill Oy
Varamiespalvelu-Group Oy
Total-Henkilöstöpalvelut Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
Saranen Consulting Oy
Barona Oy
Osuma Henkilöstöpalvelut Oy
Sol Henkilöstöpalvelut Oy
Rainmaker Group Oy

Voit osallistua MessiLive.fi –lähetykseen klo 14 joko paikan päällä tai osoitteessa www.messilive.fi, ja kysyä kysymyksiä lähetyksessä esiteltävistä työpaikoista.

Kuopion työllisyyspalvelu opastaa tapahtumassa työhakemusten ja CV:n tekemisessä.

Ota siis ansioluettelo mukaasi ja tule tutustumaan lukuisiin työllistymismahdollisuuksiin!

Lisätietoja:
Kuikka Anssi 044 718 1858
Koivisto Eeva 044 718 3635
tyollisyyspalvelu@kuopio.fi

Taitopajat 2020 -kehityshanke


Taitopajat 2020 -kehityshankkeen (ESR) tavoitteena on luoda uudenlaista työllistymiseen tarvittavia taitoja vahvistavaa taitopajatoimintaa ajalla 1.1.2019–30.6.2021. Lue lisää

Tutustu miten voit kartuttaa digitaalisen osaamisen työelämätaitoja: Digitaitopajat

Niiralan Kulma ja Servica perehdyttävät ja valmentavat kiinteistöalan, varastoalan, kuljetuspuolen, monipalvelutyöntekijän ja laitoshuoltajan tehtäviin: Työtaitopajat Niiralan Kulma Oy Työtaitopajat Servica Oy

Kielitaitovalmennus kotoutumiskoulutuksen käyneille: Kielitaitopajat

Kiinnostaako yrittäjyys tai muu itsensä työllistämisen muoto? Tutustu: Yrittäjyystaitopaja

Taitopajoihin osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen. Ota yhteyttä omaan työllisyyspalvelun työntekijääsi (kts. työllisyyspalvelun yhteistiedot) tai kysy lisätietoja hankekoordinaattori Jari Parkkoselta 044 718 3979.