Työllisyyspalvelu työnantajalle


Kuopion kaupungin työllisyyspalveluista saat yhden luukun periaatteella yksilöllisen tuen rekrytointiin ja erilaisten tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Työnhakijaehdokkaita kartoitetaan kriteereidenne mukaan yli 12 kuukautta työttömänä olleista työhön haluavista työnhakijoista. Kehitämme koko ajan myös uusia työnantajayhteistyön malleja, jotka tuovat uudenlaisia tapoja rekrytoida kannattavasti ja helposti työntekijöitä. 

 

Työllistämistuki työnantajalle


Kuopion työllistämistuki on Kuopion kaupungin työnantajalle maksama tuki tilanteessa, jossa työnantaja palkkaa kuopiolaisen työttömän henkilön, vähintään 200 pv työmarkkinatukea saaneen, 3 kuukauden pituiseen yhdenjaksoiseen työsuhteeseen.

Kuopion työllistämistuen tavoitteena on vahvistaa työnhakijan työelämään siirtymistä ja ehkäistä yhteiskunnallisesti merkittävää työttömyyttä. Työllistämistuki on käytössä läpi vuoden, niin kauan kuin määrärahaa riittää. Tuki on osa Kuopion kaupungin työllisyydenhoitoa. Työnantajan on haettava tukea kuukauden sisällä työsuhteen aloittamisesta.

Sähköiset hakemukset Kuopion työllistämistuesta:

Ilmoita avoin työpaikka työllisyyspalveluihin/TOPI-työelämään ohjaavat palvelut hankkeeseen tai kuntouttavan työtoiminnan paikka

 

Palveluntuottajaksi Työssävalmennukseen
 

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelut ostaa Työssävalmennusta työnantajilta työnhakija-asiakkailleen. Lue lisää:

Työssävalmennus

Palveluntuottajaksi pääsette ilmoittautumaan osoitteessa:

www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2017-004172

Lisätietoja: Anssi Kuikka 044 718 1858

Työssävalmennuksen palautelomakkeet:

Palveluntuottaja

Valmennettava

 

Vastuullinen työnantaja -logo


Logo kertoo yrityksen työllistäneen vähintään yhden työntekijän vuonna 2017 yhteistyössä Kuopion kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa.

 

Yhteystiedot Yhteystiedot

Työnantajapalvelut

Asemakatu 38-40 A, 3 krs.
PL 228, 70101 Kuopio

Anssi Kuikka
044 718 1858

Minna Saario
044 718  3995