Uusien omakotitonttien 1. hakukerta

Omakoti- ja toimitilatontteja haettavana


Kaupunki tarjoaa haettavaksi 9 omakoti- ja toimitilatonttia Saaristokaupungista. Tonteista 7 sijaitsee Rautaniemessä ja 2 Pirttiniemessä. Tontit on asemakaavassa osoitettu erillispientalojen sekä pienteollisuusrakennusten korttelialueiksi (AOT).

Omakoti- ja toimitilatontille rakennettavasta rakennuskannasta on oltava vähintään 50 k-m² yritystilaksi katsottavaa tilaa. Tontit luovutetaan tapauskohtaiseen tarveharkintaan perustuen yrittäjille tai ammatinharjoittajille, joilla on tarve ja halu rakentaa yritystoimintaansa liittyviä yritystiloja asuntonsa yhteyteen. Tonttihakemuksessa hakijan tulee antaa selvitys yritystoiminnastaan sekä esittää minkälaisia yritystiloja tontille tulee toteuttamaan asuinrakennuksen lisäksi.

Tonttien hakuaika on 22.1 – 2.1.2018. Hakuaika päättyy torstaina 2.1.2018 klo 12.00.

Tontteja voi hakea sähköisesti hakulomakkeella (e-lomake). Tonttihakemuksen voi tehdä vain yhdestä tontista. Mikäli et omista verkkopankkitunnuksia, tonttia voi hakea täyttämällä lomakkeen kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa (valtuustotalo, Suokatu 42).

Haettavana olevien tonttien tarkemmat tiedot sekä sijainnit löytyvät kaupungin karttapalvelusta tonttien hakuaikana. Suoraan tontin tietoihin pääsee klikkaamalla alla olevasta kartasta ko. tonttia.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu
0800 918 511
017 185 044
Suokatu 42 (valtuustotalon pääaula)

Hakemuslomakkeet Hakemuslomakkeet