Verkkoviestintä ja sosiaalinen media


Verkkoviestintä on yksi Kuopion kaupungin viestinnän painopistealueista. Kaupungin verkkosivuilla, www.kuopio.fi julkaistaan kaupungin tiedotteet, ilmoitukset ja kuulutukset sekä uutisoidaan ajankohtaisista tapahtumista. Verkko on paitsi tiedottamisen ja asioinnin kanava, se on myös tärkeä vaikuttamisen ja kaupunkimarkkinoinnin keino. Kaupungin verkkosivuilla vierailee kuukaudessa keskimäärin 200.000 kävijää.

Verkkosivujen kehittämis- ja koordinointivastuu on kaupungin verkkotoimituksessa. Kukin palvelualue vastaa omien sivujensa sisällöstä ja päivityksestä. Vastaavana toimittajana toimii viestintäpäällikkö Raija Korhonen ja viestintäasiantuntija Elina Saarela.

Sivuilla olevat tiedot pyritään pitämään ajan tasalla. Muun muassa teknisistä syistä verkkopalvelussa olevan tiedon oikeellisuutta ja ajantasaisuutta ei kuitenkaan kaikissa tilanteissa voida taata. Kuopion kaupunki ei vastaa verkkosivujensa käytöstä mahdollisesti aiheutuneesta vahingosta. Kaupungin sivuilta on linkkejä myös muiden kuin Kuopion kaupungin ylläpitämiin sivuihin. Kaupunki ei vastaa näiden sivujen sisällöstä.

Lue lisää: Tietoa sivustosta

Palautetta ja kysymyksiä sivuista voi lähettää palautepalvelun (palaute.kuopio.fi) kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkotoimitus(at)kuopio.fi.

Sosiaalinen media


Kuopion kaupunki käyttää sosiaalisen median kanavia tiedottamiseen ja markkinointiin sekä herättämään keskustelua kaupungin toiminnasta, tapahtumista ja ajankohtaisista asioista. Sosiaalinen media tarjoaa suoran yhteyden kaupungin ja kuntalaisen välille. Virallisia hallintoasioita ei kuitenkaan voi panna vireille sosiaalisen median kautta.

Langattomat yhteydet ja asiakaspäätteet


Useissa Kuopion kaupungin tiloissa on käytössä langaton verkko. Verkko löytyy nimellä panKUOPIO. Kuopiossa on myös useita yleisönettipäätteitä, jotka ovat vapaasti asiakkaiden käytössä.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion kaupunki
Markkinointi ja viestintä
Verkkotoimitus
Tulliportinkatu 31
PL 228, 70101 Kuopio
verkkotoimitus(at)kuopio.fi