Ympäristönsuojelupalvelut Facebookissa Ympäristönsuojelupalvelut Facebookissa

 


 


 

Julkaisut Julkaisut

Kesäretket 2019 (pdf)
Ympäristökertomus 2018 (pdf)
Ympäristökatsaus (pdf)

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion leipomoiden ja tarjoilupaikkojen uppopaistorasvojen laatu pääsääntöisesti hyvä

Kuopion kaupungin ympäristöterveydenhuolto otti näytteet 30 leipomon ja tarjoilupaikan uppopaistorasvoista kesällä 2019. Uppopaistorasvojen laatu osoittautui pääsääntöisesti hyväksi. Näytteiden kemiallinen ja aistinvarainen laatu tutkittiin. Laadultaan kelvollisia näytteitä oli 77 % ja selkeästi heikentyneitä 23 % otetuista näytteistä.
Lue lisääTietojaKuopion leipomoiden ja tarjoilupaikkojen uppopaistorasvojen laatu pääsääntöisesti hyvä »

Lokakuinen syysluonto kutsuu retkelle Pisalle

Mietitkö, mitä tekisit kuulaana ja kirpeänä syyspäivänä? Tässä sinulle vinkki: Mitä, jos lähtisit käymään Pisan luonnonsuojelualueella, vain noin tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta. Pisalla on 8,5 km merkittyjä luontoreittejä sekä portaita ja levähdystasanteita. Kaiken kruunaavat näkötornista avautuvat maisemat, joilla palkitaan sinne asti kiivenneiden vaiva.
Lue lisääTietojaLokakuinen syysluonto kutsuu retkelle Pisalle »

Viksu kuopiolainen -kokeilu etenee

Viksu kuopiolainen –kokeilussa mukana olevat 31 pohjoissavolaista kotitaloutta testaavat ilmastoystävällisempää elämäntapaa lokakuun ajan. Kokeilussa on mukana myös useita yhteistyöyrityksiä.
Lue lisääTietojaViksu kuopiolainen -kokeilu etenee »

KierRe-hanke päättyi – resurssiviisauden edistäminen jatkuu

KierRe-hankkeen päätöstilaisuutta vietettiin perjantaina 20.9.2019 Siilinjärvellä. Hankkeen tarkoituksena oli toteuttaa kiertotaloutta ja resurssiviisautta Pohjois-Savossa. Päätöstilaisuudessa hankkeessa mukana olleet kunnat sekä ProAgrian edustajat kertoivat hankkeen tuloksista ja hyvistä käytännöistä kuntien resurssiviisaustyössä.
Lue lisääTietojaKierRe-hanke päättyi – resurssiviisauden edistäminen jatkuu »