Ajankohtaista Ajankohtaista

Silkkaa laulamisen iloa Kuopion bussilinjoilla 9.12.

Kuopion seudun joukkoliikenne Vilkun paikallisbussilinjat muuttuvat laululinjoiksi, kun Lauluklubi Maestra laulaa ja laulattaa tuttuja joululauluja yhdeksällä Kuopion Vilkku-linjalla 29 laulajan voimin lauantaina 9.12.2017.
Lue lisääTietojaSilkkaa laulamisen iloa Kuopion bussilinjoilla 9.12. »

Itsenäisyyspäivän liikennejärjestelyt Kuopion keskustassa

Itsenäisyyspäivän paraati ja paraatin ennakkojärjestelyt aiheuttavat normaalista poikkeavia liikennejärjestelyjä 5.12. kello 15, keskustassa, Keskuskentällä sekä Puijon hiihto- ja pesäpallostadionin pysäköintialueilla. Kyseisille alueille tulee pysäköinti-, liikenne- ja liikkumisrajoituksia.
Lue lisääTietojaItsenäisyyspäivän liikennejärjestelyt Kuopion keskustassa »

Tervetuloa Kohtaamoon, Apajaan perjantaina 8.12. klo 12

Kuopiossa tapahtuu todella paljon. Sekä kaupunkilaisia että kaupungissa vierailevia matkailijoita kiinnostaa moni asia, esimerkiksi kaupunkirakenne ja sen tulevaisuus. Kohtaamo on vastaus ihmisten tiedon ja vaikuttamisen tarpeeseen. Se on uusi ja avoin paikka, jossa kaupunkia koskeviin kehitysnäkymiin voi tutustua. Kohtaamossa voi myös osallistua kehittämisestä käytävään keskusteluun.
Lue lisääTietojaTervetuloa Kohtaamoon, Apajaan perjantaina 8.12. klo 12 »

Itsenäisyyspäivän paraati muuttaa joukkoliikenteen pysäkkejä ja reittejä 5.12. klo 17 alkaen

Kuopion seudun joukkoliikenne siirtyy poikkeusreiteille itsenäisyyspäivän pääparaatin vuoksi tiistaina 5.12. kello 17 alkaen. Keskiviikkona 6.12. poikkeusreitit ovat käytössä koko päivän. Lisäksi paraatin aikana 6.12. klo 13-14 osa vuoroista jää ajamatta. Keskustaan tulijoita kehotetaan saapumaan paikan päälle hyvissä ajoin.
Lue lisääTietojaItsenäisyyspäivän paraati muuttaa joukkoliikenteen pysäkkejä ja reittejä 5.12. klo 17 alkaen »