Kalaryssäys-kalamarkkinat

Kalaryssäys kutsuu koko perheen Kuopion satamatorille kalatapahtumaan, jossa pääosassa on kotimainen kala ja siitä valmistetut herkut.

29. Kalaryssäys järjestetään 9.–11.9.2022 Kuopion matkustajasatamassa, satamatorilla. Tämän vuoden teemana on kurmeeta kalasta. Markkinatori on avoinna pe 10–18, la 9–17 ja su 10–16. Tervetuloa!

Tutustu tarkemmin Kalaryssäyksen 2022 ohjelmaan (pdf)

Markkinoiden yhteydessä jo perinteeksi muodostunut street fishing -kalastuskilpailu ja musiikista vastaa kiertelevä ME-hanuristi Anssi K. Laitinen tapahtuman ajan.

Kuopion Kalaryssäys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1993. Tapahtuma kerää Kuopion satamatorille vuosittain kymmeniä kauppiaita ja kymmeniä tuhansia markkinavieraita.

Nauti villisti kalasta,
nouda pöytääsi särvintä, palasta!
Kuule vinkit ja seurassa viihdy,
Kalaryssäys joukolla katsasta.
Kalahommissa villiksi kiihdy,
nauti ilolla täydestä vatsasta!

Tunnelmia Kalaryssäyksestä aiemmilta vuosilta:


Kalaryssäys toi veden antimet matkustajasatamaan (8.9.2017)

Markkinakauppiaille


Kalaryssäyksen paikkanumerointi (pdf)
Asiakasrekisterin tietosuojaseloste (pdf)

Perinteiseen Kuopion Kalaryssäykseen jonotetaan markkinapaikkoja. Vapautuneita paikkoja täytetään jonotuslistalta. Jonotuskriteereinä ovat teemaan sopivat tuotteet (kala- ja maalaistuotteet), paikan sopivuus (koko, vieruspaikan tuotteet) ja turvallisuus (elintarvike, palo). Voit ilmoittautua jonotuslistalle lähettämällä sähköpostia yhteystiedoissa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Laita viestiin nimi, paikan koko ja myyntiartikkeli.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Vesialueiden hoitaja
Tino Hovinen
044 718 5516