Arska-palvelun karttakauppa


Arska-myyntipalvelu on verkkokauppa josta saa Kuopion kaupungin kartta- sekä rakennuslupiin liittyviä aineistoja maksullisena ja osan maksuttomana. Ostosten maksaminen Arskassa tapahtuu Paytrailin tarjoaman maksupalvelun kautta.

Arska-myyntipalvelun Kartat osasta on ostettavissa rakentamisen ja suunnittelun lähtöaineistoksi soveltuvia kantakartta- ja asemakaava-aineistoja sekä ilmalaserkeilausaineistoa. Palvelun kautta kartta-aineistoja tarjotaan pdf- ja tiff- tiedostoina maksuttomina sekä suunnitteluohjelmistojen käyttämissä tiedostomuodoissa maksullisina. Arska-myyntipalvelusta tilatuista tuotteista ei peritä palvelumaksua.

Palvelun Rakennuspiirustukset osasta on ostettavissa sähköisessä muodossa olevia kiinteistökohtaisia rakennuslupaan liittyviä aineistoja; lupapäätöksiä, loppukatselmuspöytäkirjoja sekä asema- ja pohjapiirustuksia niiltä osin kun aineistoa on digitoitu. Jos halutun kohteen aineistoja ei löydy myyntipalvelusta, voi järjestelmän kautta tehdä niistä aineistopyynnön. Aineistoista peritään hinnastonmukainen maksu.

Tilaamalla ja vastaanottamalla aineistoa käyttäjä hyväksyy kyseiseen aineistoon liittyvät käyttöehdot (pdf).

Aineistojen luovutukset Aineistojen luovutukset

Paikkatietoaineistojen luovutukset tapahtuvat pääsääntöisesti ETRS-GK27 koordinaatistossa ja pelkästään N2000-korkeusjärjestelmässä.

Hinnasto Hinnasto

Aineistojen käyttöehdot Aineistojen käyttöehdot

Vastaanottamalla aineistoa käyttäjä hyväksyy aineistoon liittyvät käyttöehdot.

Tilauslomakkeet Tilauslomakkeet

Digitaalinen kartta- ja paikkatieto
Muokattua, käyttötarpeeseen sopivaa kartta- ja paikkatietoaineistoa voi tilata paperitulosteina sekä digitaalisena aineistona yleisimmissä tiedostomuodoissa.

Karttaotteet
Lomakkeella tilattavissa karttaotteita erilaisten lupahakemusten liitteiksi pdf- ja paperitulosteina.

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion kaupunki
Paikkatietopalvelut
paikkatietopalvelut(at)kuopio.fi