Karvalakkikausi


”Kantajieni rinnassa sykkii lämmin sydän ympäristölle ja toisille ihmisille. Se näkyy elämän rytmissä ja ihmisten kohtaamisissa, oivalluksena hyvästä elämästä ja yhdenvertaisuudesta.

Kantajani ymmärtävät hyvän talven päälle. He tuntevat suurta surua ilmastonmuutoksesta, joka uhkaa viedä heille rakkaat talvet mennessään.

Olen huolehtinut lapsista ja vanhuksista. Kuopiolaisista ja Kuopioon maailmalta tulleista. Minun suojassani kaikki voivat rakentaa parempaa tulevaisuutta. Kanssani kaikki ovat samanarvoisia lumen ja pakkasen lapsia.

Olen kuin Kuopio, jossa sydämellisyys on luonnonvoima.”

Hyvän elämän ja ilmastoratkaisujen puolesta


Karvalakki on hyvän elämän symboli. Sen kantajia löytyy poikkeuksellisen runsaasti Kuopiosta.

Jokaiseen päähän sopiva lakki on sydämellisen ja viisaan ihmisen päähine, jonka avulla pää pysyy suojassa ja mieli virkeänä.

Karvalakin kantaja välittää kanssaeläjistään, kuuntelee, ymmärtää nykyaikaa ja on diplomaattinen – hänessä on savolaisuudeksikin kutsuttua elämänotetta. Hän tekee ympäristön kannalta viisaita valintoja arjessaan ja haluaa auttaa talvia säilymään tuleville sukupolville.

Kuopion kaupungista liikkeelle lähtenyt Karvalakkikausi osallistaa kaikki puolustamaan hyvää elämää, onnellisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä kamppailemaan ilmastonmuutoksen aiheuttamia haasteita vastaan.

Yksi lakki yhdistää hyvän elämän, yhdenvertaisuuden ja ilmastoratkaisut. Yksi lakki sopii kaikille.

Tule mukaan karvalakkiheimoon!


Haluaisitko liittyä joukkoomme ja tulla osaksi sydämellistä ja osaavaa karvalakkiheimoa? Olitpa yksin tai yhdessä ystävän kanssa, perheen tai työporukan kesken, osoita kuuluvasi karvalakkiheimoon ja kajauta heimon sydämellinen kutsuhuuto, niin uudetkin jäsenet voivat löytää heimomme ja päästä osaksi sitä.

Kuvaa tai videoi siis itsesi tai porukkasi karvalakin kanssa. Rynnistä tämän jälkeen heimoutumaan someen:

#karvalakkikausi
#annatalvenliikuttaa
#kuopio
#hyvänelämänpääkaupunki
#karvalakki
#onehatforall
#savethewinter

Karvalakkitekoja Kuopiosta Karvalakkitekoja Kuopiosta

Karvalakkiuutiset Karvalakkiuutiset