Kulttuuri

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopio juhlii itsenäisyyttä Musiikkikeskuksella - juhlakahvit perutaan koronatilanteen vuoksi

Kaikille avoin Kuopion kaupungin itsenäisyyspäivän juhla järjestetään maanantaina 6.12.2021 Kuopion Musiikkikeskuksen konserttisalissa klo 13. Juhlan kahvitilaisuus perutaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Juhlassa suositellaan maskin käyttöä ja noudatetaan voimassa olevia kaupungin koronaohjeistuksia.
Lue lisääTietojaKuopio juhlii itsenäisyyttä Musiikkikeskuksella - juhlakahvit perutaan koronatilanteen vuoksi »

Kuopion maaseudulla joulukausi avataan yhteistyössä ja perinteikkäästi tulevina viikonloppuina

Kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen mukana Karttulan Joulunavaustilaisuudessa. Kuopion maaseudulla joulukauden avajaisia vietetään yhteistyössä eri toimijoiden kanssa perinteikkäästi joulupuuron ja monipuolisen ohjelman siivittämänä.
Lue lisääTietojaKuopion maaseudulla joulukausi avataan yhteistyössä ja perinteikkäästi tulevina viikonloppuina »

Martti Merenmaan stipendi 2021 Petra Rautiaiselle

Vuoden 2021 Martti Merenmaa -stipendin saa Lapinlahdelta kotoisin oleva, nykyään Helsingissä asuva kirjailija Petra Rautiainen (s. 1988). Hän on opiskellut kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa sekä työskennellyt muun muassa toimittajana. Stipendin myöntää Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta Kuopion kaupunginkirjaston asiantuntijaryhmän esityksestä ja se on suuruudeltaan 1 700 €.
Lue lisääTietojaMartti Merenmaan stipendi 2021 Petra Rautiaiselle »

Vanhusten päiväkonsertissa 25.11. soi näyttämö- ja elokuvamusiikki eri ajoilta

Kuopion kaupunginorkesterin Vanhusten päiväkonsertissa torstaina 25.11. klo 13 soi näyttämöteosten ja elokuvamusiikin sävelet eri säveltäjiltä ja aikakausilta. Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa järjestettävää konserttia isännöi ja esitettävien kappaleiden taustoista kertoo kapellimestari Atso Almila. Vanhusten päiväkonserttiin ovat tervetulleita kaikenikäiset.
Lue lisääTietojaVanhusten päiväkonsertissa 25.11. soi näyttämö- ja elokuvamusiikki eri ajoilta »