Kyselyt

Asukaskysely liikkumisesta ja yhteiskäyttöautokokeilusta

Kuopiossa on ollut kokeilussa kaikille avoimena palveluna kolme yhteiskäyttöautoa huhtikuusta alkaen. Kokeilujakso on tulossa päätökseen ja kokeilun johtopäätösten tueksi kysellään kaikilta asukkailta ja autojen käyttäjiltä mielipiteitä ja ajatuksia 14.9.-27.9.2020
Lue lisääTietojaAsukaskysely liikkumisesta ja yhteiskäyttöautokokeilusta »

Terveyttä, hyvinvointia ja palvelukokemuksia selvittävä FinSote-kysely lähtee lähes 70 000 vastaajalle

THL toteuttaa jälleen syksyllä laajan FinSote-tutkimuksen. Kyselylomake lähetetään noin 70 000:lle 20 vuotta täyttäneelle syyskuun aikana. Kuopiosta tutkimukseen pyydetään osallistumaan 3 000 henkilöä eri ikäryhmistä. FinSote tuottaa tietoa väestön hyvinvoinnista ja terveydestä ja niissä tapahtuneista muutoksista väestöryhmittäin. Kuopiossa kyselystä saatavaa tietoa tullaan hyödyntämään osana hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävää työtä.
Lue lisääTietojaTerveyttä, hyvinvointia ja palvelukokemuksia selvittävä FinSote-kysely lähtee lähes 70 000 vastaajalle »

Kysely Vilkku-fillareiden Freebike-sovelluksen toiminnallisuudesta

Kuopion kaupunki pyytää Vilkku-fillareita käyttäviltä asiakkailta palautetta Freebike-sovelluksen toiminnallisuudesta. Kyselyn tuloksia käytetään sovelluksen toimintavarmuuden kehittämiseksi yhteistyössä kaupunkipyöräjärjestelmän toimittajan kanssa.
Lue lisääTietojaKysely Vilkku-fillareiden Freebike-sovelluksen toiminnallisuudesta »

Ehdota toimintaa Maljalahden liike- ja yritystontille ja vastaa kyselyyn 3.7. mennessä

Osallistu kaupungin kehittämiseen ja ehdota toimintoja raken-tamattomalle tontille Maljalahden pohjukassa, osoitteessa It-konniemenkatu 5. Lähiympäristön asukkaat ovat toivoneet tontin rakentamista tai alueen siistimistä mahdollisimman pian.
Lue lisääTietojaEhdota toimintaa Maljalahden liike- ja yritystontille ja vastaa kyselyyn 3.7. mennessä »

Kuopion kesäkukkaistutuksista avataan kysely 16.6.-5.7.

Kaupunki kukkii taas. Kuopion puistoissa, kaduilla ja julkisten rakennusten tuntumassa on kesäisin noin 9 000 kesäkukkaa. Nämä kukat tuodaan vuosittain paikoilleen asukkaiden ja kaupungissa vierailevien iloksi. Tule mukaan kertomaan mielipiteesi Kuopion kaupungin kesäkukkien merkityksestä!
Lue lisääTietojaKuopion kesäkukkaistutuksista avataan kysely 16.6.-5.7. »