Sankarille Kuopion lahjakortteja

Mitä antaa lahjaksi sille, jolla on jo kaikkea? No kulttuurielämyksiä, oppimisen iloa tai liikunnan riemua tottakai!

Kuopion kaupungin museoihin, teatteriin, musiikkikeskukselle, kansalaisopistolle ja liikuntahalleille voi ostaa lahjakortteja helposti. Lahjakorttilahja edistää saajansa hyvinvointia ja säästää ehkä luontoakin!
 

Museot
Museokortteja voi ostaa kahdesta museokohteesta:

Kuopion korttelimuseo
Kirkkokatu 22
https://kuopionkorttelimuseo.fi/
korttelimuseo(at)kuopio.fi
Avoinna ti-su 10-17

Kuopion taidemuseo
Kauppakatu 35
https://kuopiontaidemuseo.fi/
taidemuseo(at)kuopio.fi
Avoinna ti-su 10-17

Museokortti maksaa 68 € (kortin uusiminen 59 €), ja se on voimassa vuoden ensimmäisestä museokäynnistä. Museokohteista saa väliaikaisen Museokortin, joka pitää rekisteröidä netissä, että saa varsinaisen Museokortin. Voimassaoloaika lähtee käyntiin vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Museokortin voi ostaa myös netistä: museot.fi.

Museokortteja voi maksaa käteisellä ja useimmilla maksukorteilla. Myös kulttuuriseteleistä ePassi, Smartum-, Virike- ja Tyky-setelit käyvät maksuvälineinä, mutta niillä voi ostaa Yhteislipun tai Museokortin vain omaan käyttöönsä (eli ei lahjaksi). ePassista museoissa on käytössä mobiilimaksaminen, eli asiakas hoitaa itse maksamisen puhelimella (soittamalla tai tekstiviestillä) tai mobiilisovelluksella.
 

Kaupunginteatteri
Teatterin lahjakortti on erinomainen tapa muistaa ihmistä, jolla on jo kaikkea.

Teatterilahjakortteja voi ostaa Kuopio Infosta (Apaja), teatterin lippukassalta ja Musiikkikeskuksen lippukassalta. Ulkopaikkakuntalaiset voivat hankkia Lippupisteen lahjakortin lähimmästä Lippupisteen palvelupisteestä. Nämä molemmat lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikkiin kaupunginteatterin esityksiin teatterin lippukassalla, Kuopio Infossa ja Musiikkikeskuksella. Lippu.fi -osoitteesta ostetut Lippupisteen nettilahjakortit voidaan käyttää vain netistä lippuja ostettaessa.

Teatterin lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle. Se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortin voi käyttää myös osissa, jolloin jäljelle jäävästä summasta tehdään lipun ostohetkellä uusi lahjakortti. Uuden lahjakortin voimassaolo päivittyy käsittelyhetkellä. Lahjakortista ei anneta rahaa takaisin. Voimassaolon umpeuduttua lahjakortti ei kelpaa enää maksuvälineenä. Lahjakortteja ei voi tilata postitse eikä niitä voi ostaa laskulla.

Lippukiska - Teatterin pop up -myymälä - on joulukuussa kauppakeskus Matkuksessa 1.-22.12. klo 12-18. Lippukiskan erikoistarjouksena kevään kolme ensi-iltaa (Minna & Maria, Bernarda Alban talo ja Onnennumerot) sekä käsiohjelmat kyseisiin näytelmiin yhteensä 80 € (norm. 106 €). Hinnat sisältävät teatterin palvelumaksun.

Lisätietoa: kuopionkaupunginteatteri.fi/lahjakortit
 

Musiikkikeskus / kaupunginorkesteri

Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakortti on toivelahja, jonka sisällön valitsee lahjan saaja. Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakortti mm. laulaa, soi, tanssii ja nauraa.

Lahjakortti kirjoitetaan asiakkaan haluamalle summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä lähtien. Lahjakortilla voi lunastaa pääsylippuja Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin sekä Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin.

Kuopion Musiikkikeskuksen lahjakortteja voi lunastaa Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynnistä, Kuopio Infosta (kauppakeskus Apaja) sekä Kuopion kaupunginteatterista.

Myös Lippupisteen valtakunnallisissa myyntipisteissä myytävillä Lippupisteen lahjakorteilla voi lunastaa pääsylippuja Kuopion Musiikkikeskuksessa järjestettäviin tapahtumiin sekä Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin. Lippupisteen lahjakortti käy maksuvälineenä Lippupisteen valtakunnallisten myyntipisteiden lisäksi myös Kuopion Musiikkikeskuksessa, Kuopio Infossa ja Kuopion kaupunginteatterissa.

Lahjakortin saaja voi hyödyntää lahjakortin myös osissa, jolloin jäljelle jäävästä summasta tehdään ostohetkellä uusi lahjakortti. HUOM! Lippupisteen lahjakorttien kohdalla tämä on mahdollista vain, kun liput lunastetaan Lippupisteen myyntipisteissä.

Lisätietoa: www.kuopionmusiikkikeskus.fi/liput/lahjakortit/
 

Kansalaisopisto
Yllätä ystäväsi Kuopion kansalaisopiston lahjakortilla. Anna lahjaksi vapaa-aikaa ja mahdollisuus oppia uutta mukavassa seurassa. Kansalaisopiston kurssilahjakortin saaja voi valita itselleen juuri sen mukavimman kurssin yli 1000 kurssin joukosta.

Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle Puistokartanon (Puistokatu 20) asiakaspalvelusta. Lahjakortti on voimassa 2 vuotta myöntämispäivästä lukien.

Lisätietoja: kansalaisopisto.kuopio.fi
 

Liikuntahallit
Mikäpä sen parempi joululahja kuin liikunnan riemu ja hyvä olo? Niiralan ja Lippumäen uimahalleihin sekä Kuopio-hallille voi ostaa sarjakortteja lahjapakettiin.

Uimahallien ja Kuopio-hallin yleisurheilualueen sarjakortit:

 • Aikuiset 10 käyntiä 51,50 €
 • Aikuiset 25 käyntiä 107,60 €
 • Aikuiset 50 käyntiä 171,60 €
   
 • Ale-ryhmät 10 käyntiä 35,80 €
 • Ale-ryhmät 25 käyntiä 74,30 €
 • Ale-ryhmät 50 käyntiä 119,00 €


Kuntosalien (Kuopio-halli, uimahallit) sarjakortit:

 • Aikuiset 10 käyntiä 77,20 €
 • Aikuiset 25 käyntiä 161,30 €
 • Aikuiset 50 käyntiä 257,40 €
   
 • Ale-ryhmät 10 käyntiä 51,00 €
 • Ale-ryhmät 25 käyntiä 106,50 €
 • Ale-ryhmät 50 käyntiä 170,00 €


HUOM! Kuntosalimaksuun sisältyy Kuopio-hallissa yleisurheilualueiden käyttömahdollisuus ja uimahalleissa uintimahdollisuus sisältyen 2,5 tunnin käyttöaikaan.

Lisäksi sarjakortteihin tarvitaan 7,90 € maksava Terve Kuopio -toimintakortti, johon palvelu ladataan.

Sarjakortteja voi ostaa Kuopio-hallin ja uimahallien kassoilta.

Alle 5-vuotiaat lapset veloituksetta maksavan aikuisen kanssa.

Ale-ryhmään luetaan seuraavat käyttäjät:
Alle 18-vuotiaat, eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, siviilipalveluksessa olevat, invalidit, työttömät ao. korteilla.

Lisätietoja: www.kuopio.fi/kuopio-halli tai www.kuopio.fi/uimahallit