Lahjamme sinulle - lainaa uusia elämyksiä!

Urheilun ja kulttuurin kausikortit lainattavissa nyt Kuopion pääkirjastolta

Kuopiolaiset urheiluseurat ja kulttuurilaitokset puhaltavat yhteen hiileen ja haluavat antaa kuopiolaisille elämyksellisen lahjan: lainattavan uuden elämyksen. Kuopion pääkirjastolta voi lainata jatkossa kausikortteja KalPan*, Kuopion Raviradan*, Kuopion Suunnistajien (kuntorastit), KuPSin*, Puijo Wolleyn*, Steelersin, Welhojen*, Kuopion kaupunginorkesterin* ja Kuopion kaupunginteatterin* tapahtumiin. Joitakin kausikortteja on lainattavissa pääkirjastolla heti, ja osa korteista tulee lainattavaksi myöhemmin vuoden 2020 aikana. (* tähdellä merkityt heti lainattavissa)

Kuopion ravien lisäksi Raviradan kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös Joensuun, Killerin, Mikkelin ja Lappeen raveihin.

Kultakin yhteistyökumppanilta tulee lainattavaksi vähintään 2 kausikorttia. Kaikki kortit ovat lainattavissa vain Kuopion pääkirjastolta ja ne palautetaan samaan paikkaan, henkilökohtaisesti asiakaspalveluun (avoinna ma-pe klo 10-19, la klo 11-17). Automaatteja ei voi käyttää kausikorttien lainaukseen tai palautukseen.

Korteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan kausikorteista. Kausikorteilla on sama myöhästymismaksu kuin pikalainoilla eli 0,35 € / päivä. Jos asiakas ei palauta korttia, palauttamatta jäänyt kortti mitätöidään.

Lainattavissa olevien korttien kuvat ja käyttöohjeet sijaitsevat pääkirjaston pikalaina-hyllyssä, rakennuksen 2. kerroksessa, ja laminoitu kuva käydään vaihtamassa varsinaiseen kausikorttiin lainauspalveluista.

Lainattavia kausikortteja ei voi varata eikä uusia, mutta niiden saatavuustiedot voi tarkistaa Finna-verkkokirjastosta. Asiakkaalla voi olla lainassa kaksi kausikorttia kerrallaan, jotta uudenlaista elämystä voi lähteä hakemaan yhdessä kaverin kanssa.

Lisätietoja:

Tapahtumat 2019-2020: Tapahtumat 2019-2020: