Laskutus ja maksaminen


Kuopion kaupunki vastaanottaa ainoastaan verkkolaskuja. Verkkolaskuosoitteeksi tarvitaan vähintään laskutettavan palvelun OVT-tunnus sekä kaupungin laskujen välittäjätieto.

Kuopion kaupungin verkkolaskujen välittäjä: Pagero Oy
Välittäjätunnus: 003723609900

Mikäli teillä ei ole mahdollista lähettää verkkolaskuja, voitte hyödyntää Kuopion kaupungin tarjoamaa maksutonta Pagero Oy:n laskutusportaalia. Kirjautumis- ja käyttöohjeet sekä yhteystiedot ovat osoitteessa www.pagero.fi/kuopionkaupunki. Kirjautumiseen tarvittava projektikoodi: FreePortal_Kuopio.

Laskutusosoitteet ja laskutustunnukset


Kuopion kaupungille ja sen liikelaitoksille osoitetut laskut ohjataan niille erikseen määriteltyihin laskutusosoitteisiin. Pankkien välityspalveluissa tunnus annetaan kohtaan "ostajan organisaatioyksikkö". Pageron verkkolaskuosoitteita käytettäessä tunnus on annettu jo valmiiksi.

Verkkolaskustandardi ja tarkennettu sanomakuvaus

Vastaanotamme verkkolaskuja, jotka noudattavat Finanssialan keskusliiton (Suomen pankkiyhdistyksen) suosituksen mukaista Finvoice -verkkolaskustandardia. Standardin pohjalta laaditussa sanomakuvauksessa (pdf) on määritelty ne vaatimukset, joita kaupunki edellyttää verkkolaskujen vastaanottamisessa.

Laskulla pitää olla selkeästi luettavissa:

  • mitä laskutetaan
  • mille palvelualueelle ja sen yksikölle lasku on osoitettu (=laskutusosoite)
  • minne palvelualueeseen ja sen yksikköön tavara/palvelu on toimitettu (palvelualueen tai sen yksikön toimitusosoite) ja toimituspäivämäärä
  • laskun kohdentamiseksi tarvittava tieto, joka esimerkiksi on ostoluvan numero, ostoluvan myöntäjä (henkilön nimi ja yksikkö) tai ostajan ilmoittama muu viitetieto (esimerkiksi tilaisuuden nimi ja yksikkö tai muu yhteyshenkilön nimi).

 

 

Yhteystiedot Yhteystiedot

Ostolaskutiimi
Kuhilas Oy
ostolaskut.kuopio(at)kuhilas.fi
044 791 8145

Kuopion kaupungin Y-tunnus: 0171450-7

Linkkejä Linkkejä

TIEKE: Verkkolaskuosoitteisto