10-luokka (lisäopetus)

Lisäopetuksen opiskelija voi mahdollisuuksien mukaan ottaa opintoihinsa suorituksia lukioista ja toisen asteen ammatillisista oppilaitoksista. Opiskelijan opintoihin voi kuulua opintoja työelämässä ja eri järjestöjen toiminnassa. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Kymppiluokkien koulusijoituksesta päätetään lukuvuosittain.

Opiskelupaikkaan ovat ensisijaisesti oikeutettuja sellaiset kuopiolaiset oppilaat, jotka eivät ole saaneet yhteisvalinnassa toisen asteen opiskelupaikkaa. Lisäopetuksen opiskelijapaikat täytetään hakutoiveiden ja hakijan perusopetuksen opintomenestyksen sekä haastattelujen perusteella. Valituilta edellytetään sitoutumista vapaaehtoiseen lisäopetukseen.

Lisäopetukseen haetaan Opintopolku.fi -palvelussa.

Opintopolku.fi
Opintopolku.fi -palvelu tarjoaa kansalaiselle helppokäyttöisiä luotettavia palveluita elinikäisen ja yksilöllisen oppimispolun suunnitteluun
Minna Canthin koulu
Ruotsinkatu 35 , 70600 KUOPIO


Minna Canthin koulu on keskusta-alueen yläkoulu ja sijaitsee reilun kilometrin etäisyydellä Kuopion torilta.

Käyntiosoite

Ruotsinkatu 35, 70600 KUOPIO


Neulamäen koulu
Pinokuja 6 , 70150 KUOPIO


Koulu sijaitsee Neulamäen kaupunginosan palvelukeskuksessa ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien äärellä viiden kilometrin päässä Kuopion torilta.

Käyntiosoite

Pinokuja 6, 70150 KUOPIO