Mr. Jukka Sormunen
Chief of General Upper Secondary Education
Learning services of Kuopio City

Vuorikatu 27, 4 krs., 70100 Kuopio
+358 44 718 4040, jukka.sormunen(at)kuopio.fi

http://haelukioon.fi

Yhteystiedot Yhteystiedot

Opetusjohtaja
Leena Auvinen
044 718 4003


Lukio-opetuspäällikkö
Jukka Sormunen
044 718 4040

Hallintosihteeri
Kaisa Lumilampi
044 718 4025

etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

http://haelukioon.fi

Ajankohtaista Ajankohtaista

Miten urheilu voi tarjota aitoa lisäarvoa liiketoiminnalle? Uusi urheilubisnesseminaari houkutteli Saanaan suuren joukon aiheesta kiinnostuneita

Kuopion alueen urheiluakatemia järjesti yhteistyössä bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy:n kanssa uuden Sports meets Business -tapahtuman Kuopion Saanassa 1.10.2019. Seminaarissa tarjottiin viimeisintä tietoa modernin urheilusponsoroinnin ja -yhteistyön mahdollisuuksista sekä urheilijoiden urallaan keräämästä osaamispääomasta. Lisäksi tapahtuma tarjosi mahdollisuuden työelämän edustajien ja nuorten urheilijoiden kohtaamiseen.
Lue lisääTietojaMiten urheilu voi tarjota aitoa lisäarvoa liiketoiminnalle? Uusi urheilubisnesseminaari houkutteli Saanaan suuren joukon aiheesta kiinnostuneita »

Uusi nuorten ilmaistapahtuma STAGE valtaa syyslomalla kaupunginteatterin

Kuopion kaupunginteatterilla järjestetään syyslomalla maksuton STAGE-tapahtuma 7.-9.-luokkalaisille. Tiistaina 15.10. pidettävä tapahtuma alkaa klo 15.30 STAGE-etkoilla, jossa opetellaan leffan tekoa näyttelijä Karri Lämpsän johdolla. Etkoilla nuoret pääsevät käsikirjoittamaan, näyttelemään ja kuvaamaan itse ideoimiaan kohtauksia Minna-näyttämöllä.
Lue lisääTietojaUusi nuorten ilmaistapahtuma STAGE valtaa syyslomalla kaupunginteatterin »

Koululaisten Supersyysloma viikolla 14.-20.10.2019: koko viikko superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille

Kuopiossa on koko syyslomaviikon ajan tarjolla superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille. Supersyyslomaviikon ohjelmassa on runsaasti taidetta ja kulttuuria, liikuntaa, työpajoja, tapahtumia sekä yhteistä tekemistä ilmaiseksi tai alennushintaan.
Lue lisääTietojaKoululaisten Supersyysloma viikolla 14.-20.10.2019: koko viikko superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille »

Kuopion kaupunki jatkaa edelleen yksilöllisen avun järjestämistä Sakkyn tapahtumien johdosta

Kuopion kaupunki järjestää yksilöllistä apua Savon ammattiopiston Leväsen tiloissa 1.10.19 tapahtuneen väkivallanteon johdosta. Yhteyttä voi ottaa Kuopion kaupungin sosiaalipäivystykseen tai omaan hoitotiimiin. Lisäksi nuorten tukena ovat nuorisotyöntekijät normaaliin tapaan, myös syyslomaviikolla.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunki jatkaa edelleen yksilöllisen avun järjestämistä Sakkyn tapahtumien johdosta »