Yhteystiedot Yhteystiedot

Opetusjohtaja
Leena Auvinen
044 718 4003


Lukio-opetuspäällikkö
Jukka Sormunen
044 718 4040

Hallintosihteeri
Jaana Mönkkönen
044 718 4025

etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

http://haelukioon.fi

Ajankohtaista Ajankohtaista

Hyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan nyt lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia palveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kaikille kuopiolaisille alle 20-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus harrastaa ja nauttia monipuolisista liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä kansalaisopiston tarjonnasta edullisesti.
Lue lisääTietojaHyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti »

Kuopion lukioiden opiskelijavalinta vuonna 2020

Kuopion lukioihin valitut opiskelijat saavat tiedon opiskelupaikasta sähköpostitse tai kirjeitse sen mukaan, minkä ovat valinneet tiedotustavaksi Opintopolussa. Tulokset julkaistaan tänään 11.6.2020. Emme julkaise valintatietoja netissä emmekä koulujen tai kouluviraston ovilla. Vapaaksi jääneet opiskelupaikat Juankosken lukiossa, Nilsiän lukiossa sekä Kuopion taidelukion Lumitin musiikkilinjalla, tanssilinjalla ja ilmaisutaitolinjalla tulevat haettaviksi 12.-21.6.2020.
Lue lisääTietojaKuopion lukioiden opiskelijavalinta vuonna 2020 »

Hatsalan uudelle yläkoululle etsinnässä uusi paikka

Hatsalan koulu ei voi sijoittua alkuperäisen suunnitelman mukaiseen paikkaan, nykyisen koulun tontille. Tontilla esiintyy paikoin korkeita pienhiukkaspitoisuuksia, ja tontille olisi jouduttu tekemään myös erittäin korkeita meluntorjuntarakenteita alueen moottoritieliikenteen aiheuttamien korkeiden desibelimäärien vuoksi. Uusia paikkoja koululle etsitään sekä keskustasta että keskustan lähialueilta.
Lue lisääTietojaHatsalan uudelle yläkoululle etsinnässä uusi paikka »

KivaKesä 2020 tulee ilahduttamaan lasten ja nuorten arkea kesällä

Kuopion nuorisopalvelut järjestävät kesällä 2020 työpajamuotoista KivaKesä-toimintaa. Toimintoihin tulee ilmoittautua etukäteen ja mukaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Järjestelyissä on huomioitu THL:n antamat hygieniaohjeistukset ja työpajat järjestetään pienryhmissä. Toimintaan ei saa tulla, jos lapsella on flunssan oireita.
Lue lisääTietojaKivaKesä 2020 tulee ilahduttamaan lasten ja nuorten arkea kesällä »