Osallistu ja vaikuta

Kyselyt

Takaisin

Vielä ehdit osallistua Koko kaupungin paneelikeskusteluun - lähetä kysymys, palaute tai idea 31.3. mennessä

Kuopion Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa 24.5.2022 klo 17 Kuopion torilla Koko kaupungin paneelikeskustelu -tapahtuman. Paneelikeskustelun tarkoituksena on tuoda yhteen Kuopion asukkaita ja kaupungin päättäjiä sekä käsitellä asukkaiden mieltä askarruttavia asioita.
 


Paneelikeskustelun avulla halutaan kannustaa kaikenikäisiä kuopiolaisia käymään keskustelua yhteisestä kaupungista ja sen avulla rakentaa yhdessä kaupungin tulevaisuutta. Keskusteluun osallistuu Kuopion kaupungin johtoa sekä Kuopion Nuorkauppakamarin edustajia.

Tapahtuma järjestetään mahdollisten koronarajoitusten mukaisesti ja tarvittaessa siirretään toteutettavaksi etäyhteyksin.

Vielä ehdit vastata ennekkokyselyyn! 


Paneelikeskustelussa käsiteltävät kysymykset kerätään ennakkokyselyn kautta.

Onko sinulla mielen päällä jokin asia, johon haluaisit kaupungin puolelta vastauksen? Haluatko antaa palautetta tai onko sinulla jokin uusi idea, jonka haluaisit tuoda esille? Käy vastaamassa ennakkokyselyyn 31.3. mennessä!

Kyselyyn voi osallistua anonyymisti, mutta voit myös halutessasi jättää nimesi ja yhteystietosi. Jos jätät yhteystietosi, saatamme kontaktoida sinut lisätietojen merkeissä esimerkiksi ideaasi liittyen.

Vastaamaan pääset täältä: Koko kaupungin paneelikeskustelu -tapahtuman ennakkokysely

Koska tapahtuman aika on rajallinen vain osa kysymyksistä tullaan esittämään varsinaisessa tapahtumassa. Etukäteen kysymyksiin tullaan vastaamaan myös Koko kaupungin paneelikeskustelun tapahtuman Facebook-sivulla.