Päivähoito ja opetus

Tuoreimmat uutiset

Hatsalan koulun tiloista halutaan terveelliset, turvalliset ja mieluisat kaikille

Kaupunginhallitukseen on maanantaina 26.9.2022 menossa päätettäväksi Hatsalan koulun paikkaan ja kokoon liittyvä kasvun ja oppimisen lautakunnan linjaus. Aihe on herättänyt keskustelua myös julkisuudessa. Tässä on muutama tarkennus Hatsalan hankkeeseen liittyviin seikkoihin.
Lue lisääTietojaHatsalan koulun tiloista halutaan terveelliset, turvalliset ja mieluisat kaikille »

Sisimpäni - Within me -lyhytelokuva kertoo nuorten paineista, mutta antaa myös toivoa

Sisimpäni – Within me -lyhytelokuva kertoo kolmen nuoren tarinan, jotka kätkevät sisimpäänsä asioita, joita eivät kykene näyttämään muille. Ajan myötä asioista kuitenkin muodostuu liian suuri taakka ja ne alkavat heijastua nuorten hyvinvointiin ja mielenterveyteen. Sisimpäni - Within me näyttää nuorten oman näkökulman tämän ajan paineista koti- ja kouluympäristössä sekä antaa toivoa muutokseen.
Lue lisääTietojaSisimpäni - Within me -lyhytelokuva kertoo nuorten paineista, mutta antaa myös toivoa »

Tehyn ja SuPerin ilmoittamalla ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin

Tehyn ja SuPerin 19.4.2022 ilmoittama toistaiseksi voimassa oleva ylityö- ja vuoronvaihtokielto kunta-alalla on kiristynyt 1.9.2022 alkaen. Ylityö- ja vuoronvaihtokielto saattavat vaikuttaa Kuopion kaupungin palveluihin. Kiellon aikana työntekijät ovat töissä ennalta suunniteltujen työvuorolistojen mukaisesti, mutta eivät tee ylitöitä, eivätkä vaihda vuoroja.
Lue lisääTietojaTehyn ja SuPerin ilmoittamalla ylityö- ja vuoronvaihtokiellolla vaikutuksia Kuopion kaupungin palveluihin »

”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja” - Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha

Pohjois-Savoon julistettiin tänään 26.8.2022 koulu- ja päiväkotirauha jo kahdeksatta kertaa. Tapahtuma pystyttiin järjestämään taas kahden vuoden tauon jälkeen livenä Kuopion torilla ja lisäksi tapahtumaa oli mahdollista seurata suorana lähetyksenä verkossa. Torilla oli paikalla runsaasti kaikenikäistä yleisöä ja livelähetystä verkossa seurasi tuhansia silmäpareja kouluissa ja päiväkodeissa. ”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja”, tämän vuoden koulu- ja päiväkotirauhan julistaja, laulaja Isaac Sene kannustaa kaikkia.
Lue lisääTietoja”On tosi tärkeää puolustaa kiusattuja” - Pohjois-Savoon julistettiin koulurauha »

Kaupungin maksuttomat kerhot ja avoimet päiväkodit jatkavat toimintaansa jälleen viikolla 33 - tule mukaan!

Kuopion kaupunki tarjoaa myös avointa varhaiskasvatustoimintaa eli kerhoja ja avoimia päiväkoteja maksuttomasti. Toiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville päivähoitoikäisille lapsille. Lukujärjestykset syksylle 2022 on nyt julkaistu.
Lue lisääTietojaKaupungin maksuttomat kerhot ja avoimet päiväkodit jatkavat toimintaansa jälleen viikolla 33 - tule mukaan! »