Päivähoito ja opetus

Tuoreimmat uutiset

Lukioiden yhteisvalinnan 2021 tulokset ovat valmistuneet

Kuopion lukioiden yhteisvalinnan 2021 tulokset ovat tulleet ja opiskelijavalinta on saatu päätökseen. Alin hyväksytty lukuaineiden keskiarvo oli 7,00. Kuopion lukioihin valitut opiskelijat saavat tiedon opiskelupaikasta sähköpostitse tai kirjeitse sen mukaan, minkä ovat valinneet tiedotustavaksi Opintopolussa. Tulokset julkaistaan tänään 17.6.2021. Valintatietoja ei julkaista netissä tai koulujen / kouluviraston ovilla. Tämä käytäntö on yhtenevä ammatillisen koulutuksen kanssa ja on uuden tietoturvalain mukainen.
Lue lisääTietojaLukioiden yhteisvalinnan 2021 tulokset ovat valmistuneet »

Teija ja Pekka Isorättyän veistos on valittu Niiralan koulun prosenttitaideteokseksi

Kuopiossa sijaitsevan Niiralan koulun peruskorjaukseen liittyvän julkisen taideteoksen tekijöiksi on valittu kuvanveistäjät Teija ja Pekka Isorättyä. Heidän toiminnallinen, interaktiivinen ja moniaistinen teoksensa Huu-Ha ottaa monipuolisesti huomioon koulun oppilaat: ilon, elämysten, uteliaisuuden, tiedonjanon ja positiivisen vuorovaikutuksen lisäämisen.
Lue lisääTietojaTeija ja Pekka Isorättyän veistos on valittu Niiralan koulun prosenttitaideteokseksi »

Monialaista ja saumatonta yhteistyötä asiakkaiden parhaaksi

Tulevaisuuden sote-keskus –hankkeessa kehitetään sosiaali- ja terveyspalvelujen monialaisuutta ja saumatonta yhteistyötä. Näin luodaan parempia palveluja kaiken ikäisille Pohjois-Savon asukkaille. Jotta hoitotakuu toteutuu kaikkien palveluiden kohdalla, on luotava ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat saavat oikean hoidon ja tuen nopeammin. Pohjois-Savossa tähän haasteeseen pyritään vastaamaan kehittämällä palveluja yhteen sovittavia toimintamalleja ja monialaista yhteistyötä kaikissa ikäryhmissä. Pohjois-Savon sosiaali- ja terveydenhuollon POSOTE20-hankkeessa tästä kehitystyöstä vastaa Kuopion kaupunki.
Lue lisääTietojaMonialaista ja saumatonta yhteistyötä asiakkaiden parhaaksi »

Kuopiossa tehdään yhteistyöllä turvallinen koulujen päätösviikonloppu

Koulut loppuvat lauantaina 5.6. ja juhlinta luultavasti näkyy katukuvassa aiempien vuosien tapaan. Itä-Suomen poliisi ja Ankkuri-tiimi, Kuopion kaupungin nuorisotyö ja sosiaalipäivystys, SPR, Aseman lapset ry sekä pyöräilevät ensihoitajat jalkautuvat yhdessä turvaamaan kuopiolaisten nuorten koulujen päätösviikonloppua. Toimijat vetoavat vanhempiin: Olkaa tietoisia siitä, missä lapsenne ja nuorenne liikkuvat!
Lue lisääTietojaKuopiossa tehdään yhteistyöllä turvallinen koulujen päätösviikonloppu »

Wilman osoite muuttuu - lue kuinka saat uuden Wilman käyttöösi!

Kuopion perusopetuksen ja lukiokoulutuksen Wilman osoite muuttuu 1.7.2021. Wilma toimii nykyiseen tapaan 29.6.2021 saakka. Wilmassa on käyttökatko 30.6.2021, jolloin ohjelma ei toimi.
Lue lisääTietojaWilman osoite muuttuu - lue kuinka saat uuden Wilman käyttöösi! »