Päivähoito ja opetus

Tuoreimmat uutiset

Kaupungin maksuttomat kerhot ja avoimet päiväkodit jatkavat toimintaansa jälleen viikolla 33 - tule mukaan!

Kuopion kaupunki tarjoaa myös avointa varhaiskasvatustoimintaa eli kerhoja ja avoimia päiväkoteja maksuttomasti. Toiminta on tarkoitettu kotihoidossa oleville päivähoitoikäisille lapsille. Lukujärjestykset syksylle 2022 on nyt julkaistu.
Lue lisääTietojaKaupungin maksuttomat kerhot ja avoimet päiväkodit jatkavat toimintaansa jälleen viikolla 33 - tule mukaan! »

Ohjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon!

Kuopioon on saapunut viime kuukausien aikana useita satoja sotaa paenneita ukrainalaisia. Ukrainalaisia auttavat viranomaiset, järjestöt ja vapaaehtoiset. Rekisteröinti poliisilaitoksella on ensimmäinen askel palveluiden pariin. Lue tästä jutusta lisää ohjeita Ukrainasta Kuopioon saapuville.
Lue lisääTietojaOhjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon! »

Hatsalan klassisen koulun sijaintivaihtoehto

Palveluverkostosuunnittelussa on löydetty mahdollinen vaihtoehtoinen ratkaisu Hatsalan klassisen koulun sijoittamiselle nykyiselle tontille. Näyttää siltä, että uudessa sijoittelussa voidaan huomioida moottoritien aiheuttamat hiukkaspäästöt ja meluhaitat sijoittamalla koulu pääosin nykyisen koulun tontille. Koulun piha- ja liikunta-alue sijoitettaisiin Kuopio-hallin länsipäätyyn. Näin ne olisivat sekä melulta että pienhiukkasilta suojassa.
Lue lisääTietojaHatsalan klassisen koulun sijaintivaihtoehto »

Lukioiden yhteisvalinnan 2022 tulokset ovat valmistuneet

Kuopion lukioiden yhteisvalinnan 2022 tulokset ovat tulleet ja opiskelijavalinta on saatu päätökseen. Alin hyväksytty lukuaineiden keskiarvo oli 7,00. Kuopion lukioihin valitut opiskelijat saavat tiedon opiskelupaikasta sähköpostitse tai kirjeitse sen mukaan, minkä ovat valinneet tiedotustavaksi Opintopolussa. Tulokset julkaistaan tänään 16.6.2021. Valintatietoja ei julkaista netissä tai koulujen / kouluviraston ovilla.
Lue lisääTietojaLukioiden yhteisvalinnan 2022 tulokset ovat valmistuneet »

Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo järjestävät School’s Out -tapahtuman la 4.6. koulujen päättymisen kunniaksi

Koulujen päättymisen kunniaksi Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo yhteistyössä järjestävät School’s Out -tapahtuman lauantaina 4.6.2022. Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo ovat juhlinnassa mukana ja tarjoavat nuorille taidetta, musiikkia, esiintyjiä ja mahdollisuuden yhdessäoloon. School's Out tapahtuma alkaa Taidemuseolla klo 15 ja jatkuu Kulttuuriareena 44:lla klo 17 alkaen.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo järjestävät School’s Out -tapahtuman la 4.6. koulujen päättymisen kunniaksi »