Päivähoito ja opetus

Tuoreimmat uutiset

Ohjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon!

Kuopioon on saapunut viime kuukausien aikana useita satoja sotaa paenneita ukrainalaisia. Ukrainalaisia auttavat viranomaiset, järjestöt ja vapaaehtoiset. Rekisteröinti poliisilaitoksella on ensimmäinen askel palveluiden pariin. Lue tästä jutusta lisää ohjeita Ukrainasta Kuopioon saapuville.
Lue lisääTietojaOhjeita Ukrainasta saapuville - Tervetuloa Kuopioon! »

Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo järjestävät School’s Out -tapahtuman la 4.6. koulujen päättymisen kunniaksi

Koulujen päättymisen kunniaksi Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo yhteistyössä järjestävät School’s Out -tapahtuman lauantaina 4.6.2022. Kuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo ovat juhlinnassa mukana ja tarjoavat nuorille taidetta, musiikkia, esiintyjiä ja mahdollisuuden yhdessäoloon. School's Out tapahtuma alkaa Taidemuseolla klo 15 ja jatkuu Kulttuuriareena 44:lla klo 17 alkaen.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin Nuorisopalvelut ja Kuopion taidemuseo järjestävät School’s Out -tapahtuman la 4.6. koulujen päättymisen kunniaksi »

Lakko 3.-9.5.2022 rajoittaa kaupungin palveluja

JUKO ry:n, JHL ry:n ja Jyty ry:n Kuopiossa ilmoittama työnseisaus toteutuu 3.-9.5.2022. Viikon pituisen lakon aikana kaupungin palveluja tarjotaan rajoitetusti. Lakko on rajattu siten, että se ei koske tehtäviä, joiden tekemättä jättäminen voisi aiheuttaa vaaraa kansalaisten hengelle, terveydelle, turvallisuudelle tai omaisuudelle.
Lue lisääTietojaLakko 3.-9.5.2022 rajoittaa kaupungin palveluja »

Kuopion museon Menneisyyden jäljillä -kesäleirit nyt täällä!

Kuopion museon kesäleirillä lähdetään tutkimusmatkalle satojen ja tuhansien vuosien päähän menneisyyteen. Leirin aikana tutustutaan tutkimisen ja tekemisen kautta siihen, millaisista johtolangoista esimerkiksi arkeologit tai paleontologit kokoavat kuvaa maailmasta, jota ei enää ole. Leirit ovat neljäpäiväisiä ja niitä järjestetään kaksi: ti 7.6. – pe 10.6. ja ti 14.6. – pe 17.6.
Lue lisääTietojaKuopion museon Menneisyyden jäljillä -kesäleirit nyt täällä! »

JUKOn, JHL:n ja Jytyn mahdollisen lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa 3.-9.5.2022

Edlevo-kyselyllä on kartoitettu lasten hoidon tarvetta mahdollisen lakon aikana 3.-9.5.2022. Kartoituksen perusteella ei varhaiskasvatusta pystytä järjestämään kaikille sitä tarvitseville. Varhaiskasvatuksessa vain pieni osa henkilöstöä on työssä työtaistelun aikana. Lakko koskee myös Servican ruoka-, laitos- ja kiinteistö-huollon henkilöstöä.
Lue lisääTietojaJUKOn, JHL:n ja Jytyn mahdollisen lakon vaikutukset varhaiskasvatuspalveluissa 3.-9.5.2022 »