Sosiaalipalvelut

Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Omavalvontasuunnitelmat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Ajankohtaista Ajankohtaista

Hei pohjoissavolainen, kerro kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi!

Kerro henkilökohtainen kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi vastaamalla kokemukselliseen hyvinvointikyselyyn 6.2.2021 mennessä. Voit vastata verkkokyselyyn https://q.surveypal.com/kokemushyvinvoinnista tai täyttämällä paperisen kyselylomakkeen. Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla kuntasi pääkirjastosta.
Lue lisääTietojaHei pohjoissavolainen, kerro kokemuksesi jokapäiväisestä hyvinvoinnistasi! »

Kotihoidon henkilöstön tapaturmia jarruteltu kitkakengillä – etuus laajeni koko sote-henkilöstölle

Kuopion kaupungin kotihoidossa on saatu hyviä tuloksia liukastumistapaturmien ehkäisyssä. Kaupunki on tukenut kitkakenkien hankintaa kotihoidon henkilöstölle vuoden 2019 maaliskuusta alkaen. Kahden vuoden seuranta-aikana kotihoidon työntekijöiden sairauspäivät ovat laskeneet yli 300 päivää vuotta kohti. Perusturvan ja terveydenhuollon johtoryhmä linjasikin tänä syksynä, että käytäntöä laajennetaan.
Lue lisääTietojaKotihoidon henkilöstön tapaturmia jarruteltu kitkakengillä – etuus laajeni koko sote-henkilöstölle »

Influenssarokotuksia ei anneta enää ajanvarauksella

Kuopion kaupungin hoitotiimeistä ei saa enää ajanvarauksella aikoja influenssarokotuksiin. Hoitotiimien hoitajat hoitavat tähän saakka varatut rokotukset. Riskiryhmään kuuluvat ovat varanneet joukkorokotuksista jäljelle jääneille rokotteille rokotusaikoja, ja rokotteita on annettu sairaanhoitajien vastaanotoilla. Nyt hoitotiimien rokotteet ovat loppuneet, joten ajanvarauksia ei voi enää tehdä. Tänään on viimeinen rokotuspäivä myös lapsiperheiden joukkorokotuksille.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotuksia ei anneta enää ajanvarauksella »

Kuopion kaupungin vammaispalveluyksikkö suljettu 9.-10.12.2020

Kuopion kaupungin vammaispalveluyksikkö on suljettu keskiviikosta torstaihin 9.-10.12.2020 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin vammaispalveluyksikkö suljettu 9.-10.12.2020 »