Sosiaalipalvelut

Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Omavalvontasuunnitelmat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Ajankohtaista Ajankohtaista

Influenssarokotukset alkavat Kuopiossa 31.10.2022

Vuoden 2022 kausi-influenssarokotukset alkavat Kuopiossa viikolla 44. Ajanvaraus aukeaa 10.10. ja rokotukset käynnistyvät 31.10. Maksuttomia rokotuksia annetaan Apajassa ja sivuasemilla sekä neuvoloissa. Neuvoloissa rokotukset alkavat marraskuussa, ja niistä tiedotetaan myöhemmin lisää.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotukset alkavat Kuopiossa 31.10.2022 »

Vanhustenviikkoa 2022 vietetään myös Kuopiossa lokakuun alussa

Tänä vuonna Vanhustenviikkoa vietetään 2.-9.10.2022 teemalla Yhdessä luontoon – joka iän oikeus. Vanhustenviikon tapahtumiin on mahdollista osallistua myös Kuopiossa. Vanhustenviikon ohjelmasta vastaavat Kuopion kansalaisopisto ja Kuopion kaupungin liikunnanohjaajat. Tulossa on monia mielenkiintoisia luentoja ja paljon mukavaa yhdessä tekemistä.
Lue lisääTietojaVanhustenviikkoa 2022 vietetään myös Kuopiossa lokakuun alussa »

Tehyn ja SuPerin ilmoittamalla tilapäisen siirron kiellolla vaikutuksia kaupungin palveluihin

Tehy ja SuPer ovat ilmoittaneet 15.9.2022 koko kuntasektoria koskevasta tilapäisen siirron kiellosta. Kielto alkoi välittömästi ja on voimassa toistaiseksi. Kielto koskee kaikkia Tehyn ja SuPerin työsuhteisia jäseniä, jotka työskentelevät SOTE-sopimuksen tai KVTES:n soveltamisalalla.
Lue lisääTietojaTehyn ja SuPerin ilmoittamalla tilapäisen siirron kiellolla vaikutuksia kaupungin palveluihin »

Lääketiedepäivien aikana 21.-22.9.2022 terveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa

Kuopion kaupungin terveysasemilla hoidetaan vain kiireellisiä asioita 21.-22.9.2022. Suurin osa lääkäreistä osallistuu Itä-Suomen Lääketiedepäiville. Kiireellisissä asioissa voi ottaa yhteyttä virka-aikana oman alueen hoitotiimiin. Vehmersalmen terveysasema on avoinna ja hoitajat ovat paikalla (keskiviikkona klo 13 saakka, torstai normaalisti). Riistaveden terveysasema on avoinna keskiviikkona, jolloin hoitajat ovat paikalla, ja torstaina terveysasema on suljettu. Nilsiän, Maaningan, Juankosken ja Karttulan terveysasemat ovat avoinna normaalisti, mutta toiminta painottuu kiireellisten asioiden hoitoon.
Lue lisääTietojaLääketiedepäivien aikana 21.-22.9.2022 terveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa »