Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Ajankohtaista Ajankohtaista

Sukupuolitautien vastaanotolla sähköinen ajanvarauspalvelu

Kuopion kaupungin sukupuolitautien vastaanotolle voi nykyään varata ajan sähköisesti www.kuopio.fi/eterveyspalvelut -sivun kautta. Kuopion eTerveyspalveluihin sisältyy ajanvarauspalvelu, tekstiviestipalvelu ja lomakepalvelu.
Lue lisääTietojaSukupuolitautien vastaanotolla sähköinen ajanvarauspalvelu »

Sähköiset terveys- ja hyvinvointipalvelut: Digiaika tuo palvelut kaikkien ulottuville

Valtakunnallisessa Omat digiajan hyvinvointipalvelut -hankkeessa kehitetään sähköisiä terveys- ja hyvinvointipalveluja. Tavoitteena on tuoda palvelut kaikkien ulottuville ajasta ja paikasta riippumatta. Varsinais-Suomessa on kokeiltu flunssan sähköistä oirearviointia ja Tampereella testataan virtsatieinfektion ja alaselkäkivun oirearvioita. Loppuvuoden aikana saadaan koekäyttöön kymmenkunta muuta oirearviota.
Lue lisääTietojaSähköiset terveys- ja hyvinvointipalvelut: Digiaika tuo palvelut kaikkien ulottuville »

Kaatumisen ehkäisykampanjan toinen teemapäivä 21.11.2017

Kaatumisen ehkäisykampanjan toinen tapahtumapäivä työikäisille ja ikääntyneille järjestetään Kuopion kaupungin pääkirjaston luentosalissa, Maaherrankatu 12. Aiheina päivän aikana on muun muassa tasapainon hallinta ja lihasvoima, unen ja vireystilan merkitys, kaupungin kunnossapito ja kotiympäristön turvallisuus.
Lue lisääTietojaKaatumisen ehkäisykampanjan toinen teemapäivä 21.11.2017 »

Diabetespäivä 14.11. – joko sinä tiedät tyypin 2 diabetesriskisi?

Voit kartoittaa tyypin 2 diabetesriskin nopeasti www.stopdia.fi -verkkosivulla olevan testin avulla. Kun teet riskitestin, voit päästä mukaan tutkimukseen, jossa saat tukea terveellisiin elintapoihin.
Lue lisääTietojaDiabetespäivä 14.11. – joko sinä tiedät tyypin 2 diabetesriskisi? »