Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Asiakasmaksut Asiakasmaksut

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Omavalvontasuunnitelmat Omavalvontasuunnitelmat

Ajankohtaista Ajankohtaista

Keskustan neuvolassa lasten influenssarokotukset alkoivat leikin teemalla

Lasten kausi-influenssarokotukset alkoivat eilen 19.11.2019. Kuopion keskustan neuvolassa lapsia olikin vastassa eilen kirjava näky, kun terveydenhoitajat olivat pukeutuneet iloisesti ja leikkisästi. Lasten kasvoilla oli ihmetystä, kun yllättäen vastaan tulikin kaksi Peppi Pitkätossua, Minni Hiiri, Maija Mehiläinen ja poro. Siinä jännitys rokotuksestakin saattoi unohtua tai ainakin helpottua.
Lue lisääTietojaKeskustan neuvolassa lasten influenssarokotukset alkoivat leikin teemalla »

Influenssarokotukset alkavat maanantaina 18.11.2019

Kausi-influenssarokotukset alkavat Kuopiossa maanantaina 18.11. Rokotusten aikana hoitotiimien vastaanotolla hoidetaan vain kiireelliset asiat, kun useat hoitajat ovat rokottamassa ja vastaanottoja on rajoitetusti.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotukset alkavat maanantaina 18.11.2019 »

Pysytään pystyssä -päivänä 13.11.2019 voi testata oman kaatumisriskinsä

Pysytään pystyssä -teemapäivänä 13.11.2019 Harjulan sairaalassa kartoitetaan kaatumisriskejä ja jaetaan tietoja kaatumisvaaran ennaltaehkäisyyn. Kaatumisesta voi seurata lonkkamurtuma, josta erityisesti iäkkäistä vain harva toipuu aivan ennalleen. Pysytään pystyssä –tapahtuma on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille ja kaatumisista ja niiden ehkäisystä tietoa tarvitseville.
Lue lisääTietojaPysytään pystyssä -päivänä 13.11.2019 voi testata oman kaatumisriskinsä »

Turvallisuus-tiistain teemana 5.11.2019 Kohtaamossa alkoholin käyttö

Turvallisuus-tiistaina 5.11. klo 10-14 Apajan Kohtaamossa teemana on alkoholin kohtuukäyttö. Tervetuloa kuulemaan ja juttelemaan asiasta, joka on nyt hyvin ajankohtainen, kun pikkujoulukausi lähestyy. Suomessa elää ainakin 70 000 lasta perheissä, joissa on vakavaa päihdeongelmaa. Aikuisen muuttunut käytös voi tuntua lapsesta pelottavalta myös silloin, kun tunnelma on hilpeä, kuten pikkujoulukautena.
Lue lisääTietojaTurvallisuus-tiistain teemana 5.11.2019 Kohtaamossa alkoholin käyttö »