Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

 

Sosiaalipalvelujen pikalinkkejä Sosiaalipalvelujen pikalinkkejä

Asiakasmaksut Asiakasmaksut

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Hoitotahto Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Palveluntuottajan valinta Palveluntuottajan valinta

Omavalvontasuunnitelmat Omavalvontasuunnitelmat

Ajankohtaista Ajankohtaista

Vierailut Kuopion kaupungin vanhusten asumispalveluyksiköissä 18.6.20 alkaen

Kuopion kaupunki ohjeistaa kuntalaisiaan vierailusta asumispalveluyksiköissään hallituksen 17.6.2020 linjausten mukaisesti. Ympärivuorokautisen hoidon yksiköiden iäkkäille ja muihin riskiryhmiin kuuluville asiakkaille järjestetään mahdollisuus tavata läheisiään turvallisesti. Heille järjestetään erillisiä suojattuja tapaamistiloja, tai tapaamisia järjestetään ulkona riittävästä suojautumisesta huolehtien.
Lue lisääTietojaVierailut Kuopion kaupungin vanhusten asumispalveluyksiköissä 18.6.20 alkaen »

Kuopion kaupunki selvittää kotihoidon pysäköintijärjestelyjä

1.6.2020 voimaan tulleeseen tieliikennelakiin on kirjattu kuntien ja kaupunkien mahdollisuudesta ottaa käyttöön kotihoidolle oma pysäköintilupa. Kuopion kaupunki selvittää luvan käyttötarvetta ja lupakäytäntöjä.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunki selvittää kotihoidon pysäköintijärjestelyjä »

Sihdin ajanvaraus kiinni 1.-12.6.2020

Kuopion kaupungin Sihti nuorten vastaanoton asiakasajat ovat ruuhkautuneet, ja ajanvaraus on suljettu 1.-12.6.2020. Ohjausta ja neuvontaa ajanvarausnumerosta on seuraavan kerran saatavilla ti 16.6. klo 12-13.30. Sihdin ollessa kiinni, voi tarvittaessa olla yhteydessä oman alueensa tiimihoitajaan ja tiimilääkäriin, koulu- tai opiskeluterveydenhuoltoon tai työterveyshuoltoon.
Lue lisääTietojaSihdin ajanvaraus kiinni 1.-12.6.2020 »

Juankosken terveysaseman viikonloppuvastaanotto lyhenee 1.6.2020 alkaen

Juankosken terveysaseman vastaanotto viikonloppuna ja arkipyhinä lyhenee 1.6.2020 kahdella tunnilla. Terveysaseman viikonlopun ja arkipyhän vastaanottoaika on kesäkuusta alkaen Juankoskella klo 8.00 – 16.00.
Lue lisääTietojaJuankosken terveysaseman viikonloppuvastaanotto lyhenee 1.6.2020 alkaen »