Sosiaalipalvelut

Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Omavalvontasuunnitelmat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion Kaupungin perhepalvelut kouluttaa uusia sijaisperheitä 6.11.2021 alkaen

Olisiko perheessänne tilaa ja aikaa vielä yhdelle lapselle tai sisaruksille ja haluaisitte antaa rakkautta ja huolenpitoa vieraallekin lapselle? Joskus suurin rakkauden osoitus omaa lasta kohtaan voi olla lapsen antaminen kasvatettavaksi toiseen perheeeseen, sijaisperheeseen, joko tilapäisesti tai pysyvästi. Uusia sijaisperheitä haetaan - valmennus alkaa 6.11.2021. Lisätietoja sijaisperhetoiminnasta ja -koulutuksista: www.kuopio.fi/sijais-ja-jalkihuolto.
Lue lisääTietojaKuopion Kaupungin perhepalvelut kouluttaa uusia sijaisperheitä 6.11.2021 alkaen »

Terveyskeskuksen Savotalolla remontista aiheutuvia muutoksia loppuvuoden aikana

Terveyskeskuksen Savotalon ensimmäisessä kerroksessa oleva laboratorion odotusaula menee remonttiin viikosta 43 alkaen (25.-29.10.2021) ja D-aula jää käytöstä pois. Laboratorion remontti tapahtuu vaiheittain ja sen arvioidaan kestävän kokonaisuudessaan tammi-helmikuun vaihteeseen saakka. Laboratorio toimii normaalisti remontin aikana. Laboratorion tiloihin pääseee 1.11.2021 alkaen C- ja E-ovien kautta. Remontin aikana myös kulku kuvantamispalveluihin muuttuu ja röntgeniin kuljetaan G- ja E-ovien kautta.
Lue lisääTietojaTerveyskeskuksen Savotalolla remontista aiheutuvia muutoksia loppuvuoden aikana »

Pohjois-Savon hyvinvointia lisäävä Mieliteko-ohjelma löytyy nyt verkosta

Mieliteko-ohjelman tavoite on lisätä mielen hyvinvointia sekä vähentää päihteiden käyttöä Pohjois-Savossa ja kääntää näin maamme sairaimman maakunnan suunta kohti terveempää tulevaisuutta. Elokuussa käynnistynyt, koko Pohjois-Savon maakunnan kattava Mieliteko-kehitysohjelma löytyy nyt myös verkosta: www.mielitekomedia.fi
Lue lisääTietojaPohjois-Savon hyvinvointia lisäävä Mieliteko-ohjelma löytyy nyt verkosta »

Terveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa lääketiedepäivien aikana 29.-30.9.2021

Kuopion kaupungin terveysasemilla hoidetaan vain kiireellisiä asioita keskiviikkona ja torstaina 29.-30.9.2021. Suurin osa lääkäreistä osallistuu tuolloin Itä-Suomen Lääketiedepäiville. Koronatilanteen vuoksi tilaisuus pidetään tänä vuonna etänä. Vehmersalmen terveysasema on avoinna ja hoitajat ovat paikalla ke 29.9.klo 8.-15.30 ja to 30.9. klo 8.-12.30. Riistaveden terveysasema on suljettuna kumpanakin päivänä: kiireellisissä tilanteissa tulee ottaa yhteys omaan hoitotiimiin.
Lue lisääTietojaTerveysasemien vastaanotoilla vain kiireellistä hoitoa lääketiedepäivien aikana 29.-30.9.2021 »