Sosiaalipalvelut

Hoitotahto

Kirjallinen hoitotahto varmistaa hoidon henkilön toivomalla tavalla tilanteissa, joissa hän ei pysty ilmaisemaan omaa kantaansa.

Omavalvontasuunnitelmat

Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Ajankohtaista Ajankohtaista

Pohjois-Savon hyvinvointialue aloittaa toimintansa – palveluiden asiakasmaksuihin muutoksia

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savon hyvinvointialueen aluevaltuusto on 31.10.2022 päättänyt hyvinvointialueen asiakasmaksuista ja hyväksynyt asiakasmaksuhinnaston, joka otetaan käyttöön 1.1.2023. Palveluiden piirissä olevien asiakkaiden asiakasmaksuissa saattaa tapahtua muutoksia. Muuttuneesta asiakasmaksusta tehdään päätös 1.1.2023 alkaen ja se toimitetaan asiakkaalle alkuvuodesta.
Lue lisääTietojaPohjois-Savon hyvinvointialue aloittaa toimintansa – palveluiden asiakasmaksuihin muutoksia »

Influenssarokotusaikoja avattu lisää Apajan rokotuspisteelle

Apajan rokotuspisteeseen on avattu lisää influenssarokotusaikoja. Aikoja voi varata ensisijaisesti sähköisen ajanvarauspalvelun kautta, www.kuopio.fi/eterveyspalvelu tai puhelimitse numerosta 044 718 6921, puhelinajanvaraus on avoinna klo 8–15.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotusaikoja avattu lisää Apajan rokotuspisteelle »

Kuopion kaupungin Harjulan sairaalassa tietoturvaloukkaus

Kuopion kaupungin Harjulan sairaalassa tapahtui 20.10.2022 inhimillinen virhe yhden osaston tietosuojatun jätteen käsittelyssä. Paperitulosteita, joissa on mahdollisesti ollut tapahtumahetkellä tai sitä edeltävällä viikolla hoidossa olleiden asiakkaiden terveydentilaan liittyviä tietoja, päätyi tavanomaisen jätteen käsittelyyn. Virhe huomattiin 21.10.2022 ja asian selvittäminen aloitettiin välittömästi.
Lue lisääTietojaKuopion kaupungin Harjulan sairaalassa tietoturvaloukkaus »

Kaupungin puhelinvaihteessa poikkeusaikataulu 18.11.2022

Kuopion kaupungin puhelinvaihde sulkeutuu perjantaina 18.11.2022 poikkeuksellisesti klo 12.45 alkaen. Puhelinvaihde palvelee taas normaalisti maanantaista alkaen. Suorat yhteystiedot ovat...
Lue lisääTietojaKaupungin puhelinvaihteessa poikkeusaikataulu 18.11.2022 »