Suomi 100 Kuopiossa


Kuopion kaupunki juhlistaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Suomi100-juhlavuotta 2017 omalla ohjelmahankkeella, jonka Valtioneuvosto on hyväksynyt Suomi100-ohjelmaan.

Kuopio tunnetaan hyvinvointiosaamisen keskuksena, jossa tehdään yhteistyötä niin poikkihallinnollisesti kuin myös järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa. Kuopio tarjoaa 2017 kaikille kansalaisille hyvinvoinnin lisäämiseen tähtäävän, osallistavan ja yhteisöllisen juhlavuoden, jota toteutetaan eri toimijoiden yhteistyönä.

Juhlavuoden aikana järjestetään luentoja, näyttelyitä, konsertteja ja muita toimintoja eri tahojen toteuttamina. Tapahtumat edistävät hyvinvointia jollakin tavalla. Kuopio haluaa tarjota ja innostaa eri toimijoita toteuttamaan tapahtumia koko vuoden ajalle.

Kuvaa oma Suomi 100 -tekosi ja voita palkinto

Millainen on sinun oma Suomi 100 -tapahtumasi tai -tekosi? Haluatko kenties haastaa ystäväsi tai vaikka yhteistyökumppanisi tekemään hyvää Suomi 100 -juhlan kunniaksi? Juhlitpa Suomen sataa vuotta kotona, töissä tai harrastusporukan kanssa, kuvaa oma Suomi 100 -tapahtumasi, julkaise ja tägää kuva somessa, niin olet mukana kilpailemassa palkinnoista.

Toimi näin:

  1. Ota kuva omasta juhlavuoteen liittyvästä teostasi, Suomi 100 -tapahtumastasi tai sen suunnittelusta. Ilmennä kuvallasi juhlavuoden teemaa ”Yhdessä”. Kuvan tulee olla hyvien tapojen mukainen.
  2. Julkaise kuva ja lyhyt kuvateksti omalla tai yhteisösi Facebook- tai Instagram-tilillä ja tägää #suomi100kuopiossa. Muista kysyä lupa julkaisuun kaikilta kuvassa mukana olevilta. Kuvia voivat julkaista niin yksityishenkilöt kuin yhteisöt, esimerkiksi koululuokat (vaatii oman Facebook- tai Instagram-tilin).
  3. Kuopion kaupunki palkitsee seuraavan kuun alussa aina edellisen kuukauden parhaan kuvan pääsylippupalkinnolla. Voittajakuvan julkaisseelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Suomi 100 -tapahtumia


 

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion kaupungin Suomi100-koordinaattori

Elina Prepula
044 7182 364
elina.prepula(at)kuopio.fi

Kuopion kaupungin Suomi 100 -avustusten hakeminen Kuopion kaupungin Suomi 100 -avustusten hakeminen

Kuopion kaupungin Suomi100-avustumääräraha on jaettu loppuun, eikä uusia Suomi100-avustuksia enää myönnetä.

Suomi 100 -tapahtumakalenteri Suomi 100 -tapahtumakalenteri

Tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa tapahtumiaan sähköiseen Suomi100-tapahtumakalenteriin, jonka Savon Media räätälöi juhlavuoden kunniaksi osaksi menoinfo.fi-tapahtumapalvelua. Käyttäjät voivat syöttää maakunnalliseen kalenteriin juhlavuoden tapahtumien tietoja veloituksetta.

Kuopion viisi tuoreinta Suomi 100 -tapahtumaa tulevat näkyviin tälle sivulle.