Tervetuloa mukaan kehittämään Puijon aluetta yhdessä


Puijon mäki ja sen metsät ovat olleet viimeiset 200 vuotta kallisarvoinen luonnonvoima kuopiolaisille. Rakastettu alue on viehättänyt kauniilla luonnollaan ja maisemillaan. Alue on toiminut taitelijoiden inspiraation lähteenä ja urheilijoiden menestyksen pohjana. Puijo on perinteisesti ollut yksi Kuopion tärkeimmistä matkailukohteista.

Nyt on tullut aika nostaa Puijo uudestaan sille tasolle, jolle se historiansa ja tuhansien tarinoidensa puolesta kuuluu. Takaisin Suomen huipulle ja kaikkien kuopiolaisten sydämiin.

Puijon alueen kehitystyön tukemiseksi olemme kiinnostuneita ymmärtämään paremmin, mikä alueessa on kuopiolaisten mielestä upeaa ja ainutlaatuista jo tällä hetkellä, ja millaisia ideoita ja ajatuksia heillä on alueen kehittämiseksi tulevaisuudessa.

Keskusteluun pääsee osallistumaan kirjautumalla yhteisöön täällä. Keskustelu on avoinna nyt!

Halutessaan keskusteluun ja ideointiin voi osallistua myös Puijon urheilualueen Hiihtostadionilla 16.1. klo 15-19 ja Kohtaamossa 18.1. klo 12-16. Kohtaamo sijaitsee kauppakeskus Apajassa (Kauppakatu 45).

Lisätietoja yhteisöön liittyen voi tiedustella tarvittaessa Emiilia Kososelta, emiilia.kosonen@kuopio.fi.

Puijon torni ja maja tarjolla


Puijon torni ja maja ovat tarjolla. Oletko sinä tuleva toimija Puijon torniin, tai alueesta kiinnostunut ohjelmapalveluyrittäjä? Haluatko koota ympärillesi Puijo-heimon ja kehittää Puijoa yhdessä muiden kanssa?

Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä yritysasiamies Unto Juutiseen, 0447182084, unto.juutinen(at)kuopio.fi.

Lisätietoa Puijosta Lisätietoa Puijosta

Blogi Blogi

  • Kuopion kaupungin yritysasiamiehen, Unto Juutisen ajatuksia Puijon kehittämisestä blogissa.

Kuvia Puijosta Kuvia Puijosta

  • Kuvamateriaalia Puijosta löytyy Kuopion kaupungin kuvapankista hakusanalla "Puijo". Kuopion kaupungin kuvapankin kuvia saa käyttää vapaasti ei-kaupallisiin tarkoituksiin ko. sivulla mainittujen käyttöehtojen mukaisesti.